Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
Sziasztok, esetleg tudja valaki, miért lett a sima 4G-s S20 kifutó a Telekomnál?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
ADAM1337
nagyúr
Én p20 pro-ról váltottam s20-ra de végül 1 hónap után vissza p40 pro-ra.
Aksiban jóval gyengébb volt(fele annyit bírt), valamint kamerában se tudta a p20 pro szintjét.
Ha teheted próbáld ki vásárlás előtt, viszont a 120hz nagyon meggyözött, azóta keresek használható 120hz-s telefont, ami bír egy napot is. -
NY_A
őstag
Én Mate 20 Pro-ról váltottam annak idején S20+ 5G-re. Ami rosszabb mint abban az értelem szerűen az arc felismerés. Annak a sebessége és pontossága nem is várható el az S20-tól, bár erős napfényben a Mate sem akart oldani. Valamivel az akku idő is jobb volt, bár ez a 2.5-ös frissítés óta javult az S-nél.
Egyéb tulajdonságokban nekem jobban tetszett az S20+, én nem bántam meg a cserét. Nem éreztem nagy ugrást a csere után, de mindenképp úgy érzem megérte. -
Cry0
őstag
Sziasztok!
Mate 20 prorol valtott valaki? Ha igen mi a velemenye neki a telefonrol?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
nagyj74
senior tag
válasz Rinocerosz #4285 üzenetére
Szia, a gép érzékeli.
Ugy csináltam, ahogy a videón.
Gyári kábel S10 van, az s20 c typ apa, anya.
Nem sikerült eddig srhogy sem. -
Rinocerosz
őstag
válasz nagyj74 #4284 üzenetére
[link] Ebben a videóban 1:40-nél van ez a kábeles megoldás. Így csinálod?
Valahogy sikerülnie kell .Mikor a telefon be van kapcsolva akkor érzékeli a gép, hogy össze vannak kötve?
Meg az is fontos szerintem, hogy a gyári kábel legyen mert nekem az s9+ kábelével még a töltés is macera.[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
válasz Rinocerosz #4283 üzenetére
Nem sikerült. Hosszú évek után elakadtam...
-
nagyj74
senior tag
Odin nem ismeri fel a telót...
-
nagyj74
senior tag
Firja alkalmazást használom. Elég annyi hogy SM-G986B?
Mármint 20+-hoz.[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Üdv! Az s20+ hátulján is van fólia?
-
kbela365
tag
A gyárilag a telefonon lévő fólia mennyire befolyásolja az ujjlenyomat olvasó működését? Egyelőre nem vagyok elégedett az olvasó működésével, ezért gondolkodom rajta, hogy leveszem a fóliát. Tudom, egy ujjat többször fel lehet vinni, de mivel összesen négy ujjlenyomatot tud megjegyezni, ezért ez kevés.
Egyébként a fólia széle is elég idegesítő, főleg az edge funkciót használatakor.
-
dawez
tag
sziasztok a vodafone fuggetlenul arulja a keszuleket ?
-
silvergod
őstag
válasz turbulencia8 #4256 üzenetére
az baj...
mert nagyon is látható/érezhető,és bármilyen más telefont használva is...[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
csubííí
senior tag
válasz balintka #4253 üzenetére
Visszavittem az üzletbe, nem vártam tovább a válaszukra (még mindig nem reagáltak a levelemre).
Meg akartak győzni, hogy ez csak egy fólia, le kell venni és ennyi. Mondtam azért ez nem így van, ha ennyi pénzt kiadtam érte, elvárom, hogy minden sértetlen legyen, és ne egyből kelljen másikat rakatni rá. Megjegyeztem, amennyiben raknak rá ugyanilyen fajtát ingyen, semmi gond. Válasz..., hát az nem megoldható.
Elláltam a vásárlástól, vissza kaptam a pénzt, majd ott egyből vásároltam egy másikat. Csak így lehetett, azt az összeget amit kaptam, pár perc múlva vissza adtam nekik.Eddig megvagyok elégedve vele.
Előtte note10+ volt, annak a WiFi része elég kényes volt, ezért lett a csere. A különbség, kb. három milliméterrel keskenyebb (könnyebb átfogni), nem olyan sarkos, és a kijelző két oldalt alig ívelt. A kamera különbség és a toll nekem nem számít, ezért azzal nem foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap óta tulajdonosa lettem egy S20+-nak.
Remélem nem bánom meg. :) -
NY_A
őstag
Nekem az egyik legnagyobb élvezeti faktor amikor kibontom a szűz készüléket, már-már perverz élvezettel lehúzom az elejéről és hátuljáról a védőfóliát, aztán beüzemelem.
Ebben az esetben elveszett az első éjszaka joga, az én nézőpontból megerőszakolták a telefont. Ezt én is visszaküldeném főleg, hogy sérült is a fólia. -
csubííí
senior tag
Nyitva volt, vagyis az MM-es matrica volt fölé ragasztva, mert a garancia levél kitöltése végett az MM-nek felkellet bontania.
Szerintem ott és akkor nem vigyáztak rá. -
csubííí
senior tag
válasz silvergod #4235 üzenetére
Ez érdekes, eddig minden telómon gyárilag volt egy hasonló, mint ami ennek a hátlapján van.
Egy kis "füllel" ellátva amit megfogva könnyen levehető. Ezért így egyiknek sem volt megsérülve a gyárilag felrakott rendes kijelzővédő fóliája. Értelemszerűen, amin meg nem volt fólia, ott pedig a kijelző nem sérült ezáltal, csomagolás, szállítás stb. esetén. -
kbela365
tag
Érdekes. Ha lehúzom, akkor ez jelenik meg: [URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=314Screenshot_Chrome.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2020/09/10/314Screenshot_Chrome.jpg[/URL]
A pirossal karikázott részre nyomva visszajutok az eredeti oldalra, ha zölddel jelölt view all pedig áttesz a tabokhoz, ahova eredetileg is kerülnöm kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
Ma majdnem beléptem a klubba.
Tegnap rendeltem az MM-ből, ma meg is jött.
Viszont a kijelzőn nem volt rajta a szállítási/csomagolási, vagy tudom is minek nevezett fólia, csak a hátulján. Ebből adódóan két helyen a gyári kijelző védő fólián van két viszonylag nagy karcolás. Jeleztem feléjük a problémát, amennyiben nem cserélik, elállok a vásárlástól.
Kíváncsi leszek mit írnak vissza.
Nem is üzemeltem be. -
kbela365
tag
S10-en Chromeban ha lehúzom a címsort, akkor megjelennek a nyitott lapok. S10-en, ugyan az a Chrome verzió, ha lehúzom a címsort, akkor egy oldal ajánló jelenik meg és onnan lehet tovább menni a nyitott lapokra. Egyedül a jobb felső sarokban a négyzetre bökve tudok egyből a nyitott lapokra menni. Másnál is így működik ez S20 bármelyik variánsán? Vissza lehet ezt kapcsolni, hogy a címsor lehúzásával egyből a nyitott lapokra jussak?
-
saril
senior tag
válasz HThomas #4228 üzenetére
oké, ezt el tudom fogadni de a +2 órát úgy tűnik hogy a fotózott képekhez mintha hozzá adná és ha most csinálok egy képek 13:49kor akkor a fájl dátuma mellett 15:49 fog szerepelni, miért?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
Arra valaki tud válaszolni hogy a készített képek időpontja miért +2 órával vannak dátumozva? ha elvileg jó időzónában vagyunk a GMT +2 vel... én tudtommal +1-ben vagyunk, de a google is azt írja hogy +2... nem értem, valaki segítsen!
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
HThomas
őstag
Sziasztok, van olyan ajánlott USB C - 3.5mm-es átalakító a telefonhoz, ami:
- minőségben legalább hozza azt, mint a gyári
- fekete (vagy legalábbis sötét)
- nem túl nagy
- plusz, ha lehet mellette tölteni a telefontIlletve jól látom, hogy a gyári átalakítót csak fehérben lehet megvenni?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, van olyan videó amin meg tudom nézni hogy az S20+ és az S20+ 5G között mi a különbség a valós életben ram szempontjából?
Válaszokat köszönöm előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Enzolord
addikt
válasz Tsebacsi #4218 üzenetére
Ugyanez, bár nekem csak a prohardveren csinálja..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
Szokott-e nektek a Samsung billentyűzet beakadni? Írsz, de nem jelenik meg semmi, az segít, ha orientációt változtatsz (állóból fekvő nézet váltás). Hiába törlöd vissza vagy írsz, nem látod. Szinte a kezdetektől fogva megvan ez a hiba nálam.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
senior tag
Gyári állapotú telefonom "belassult".
Reboot és Wipe cache nem oldotta meg.
Sms üzenetek 3-4 perc után jönnek meg, bankos push üzenetek szintén.
Play áruházból az appok átlag 80-90% telepítési szintnél megakadnak, 2-3 percig nem történik semmi, majd települnek.
Agyon telepítve nincs a teló.
0 game, 0 xxx
Eset és panda nem talált semmit.
2 napja van ez.
Új app nincs azóta installálva.Ötlet ?
-
ClioRS
őstag
válasz SeatZola #4215 üzenetére
S10-et rendeltem, az gyári garis volt, vár 3 hét alatt hozták ki, és a telefont szem szeretik felvenni, emailben még csak csak válaszolnak. Aztán rendeltünk még egyet, az 3 hónap alatt nem jött meg, és nem válaszoltak már emailre sem, csak mikor írtam nekik, hogy akkor már nem kérem.
-
SeatZola
őstag
Srácok! Az iShop oldalán 2 év garanciát írnak. Ez gyári gari vagy bolti? Milyen ez a bolt?
Rappi
-
polonic
félisten
A szeptemberi update csúszik. Nem ez volt jellemző az eddigi frissítésekre. Akár már az adott hónap kezdete előtt is megjelentek.
-
bigsee
addikt
Több tízezren nem irnak ide, hanem csak használják megelégedéssel. Ők nincsenek benne a statisztikádban.
Nekem személy szerint nem hiányzik sem a LED sem az infra. Ha kell megnézem, kerestek-e, illetve a TV-mhez adtak távirányítót, neked nem?!Jah, hogy az az infra? Van ujjnyom és pin...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Rinocerosz
őstag
Hiányoznak mert jó dolgok voltak ezek, de idővel kikoptak. Nekem is a led hiányzik nagyon mert hiába az aod ide vagy oda, sajnos nem olyan jó mint a led ráadásul még sokat is fogyaszt. Ez nem lenne baj, ha jobb lenne az üzemidő, de sajnos még mindig sokat kellene reszelni rajta.
-
saril
senior tag
válasz TODI1111 #4209 üzenetére
Igen, írtam is a hozzászólásomban hogy ismerem, hiszen mint említettem végigolvastam az összes hsz-t sőt! meg is vettem, de még nincs kiforrva az app, nekem akkor is villog még amikor már megnéztem az adott értesítést, ha sokáig akarod hogy villogjon akkor kozkáztatod a képernyő beégését is (elvileg).
Remélem ahogy fejlesztik egyre jobb lesz!Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
Sziasztok,
Én múlt hét pénteken letten S20+ tulaj Telenor színekben, előző telefonom S8 volt (illetve még megvan).
Azért írok csak most mert eddig olvastam a hsz-at, igen, képes voltam elolvasni mint a 4207 hozzászólást, bár eléggé megbántam .
A 30% az Snapi vs. Exynos vita és kárrogás,
25% melegedéses panaszkodás
25% panaszkodás a gyors merülésre
19% képernyőképet a SOT-ról és objektív bizonygatások hogy "jó ez"
sajnos
1% az amiről szólnia kéne a forumnak, linkek, appok, tudás megosztásde nagyon sokszor mosolyogtam olvasás közben, hogy emberek képesek egymás torkának ugrani, ja és amire végére értem sok ember azóta el is adta a telefont .
Én még nem formálok véleményt mert ennyi használatból még nem látom értelmét, majd pár hét múlva..
Így nagy vonalakban ennyi, ami biztos hogy S8 után ami a "kompakt" 5,8" -os méretével nagyon is kézreálló és szerethető telefon volt, ez nekem még nagy, ami nekem hiányzik az inkább a hasznos hw-s dolgok mint pl az értesítő led (igen tudom van rá app) és az Infra hiánya fájó pont.
Az első azért mert messzebbről is láttad ha villog a led és tudtad melyik szín melyik appot jelenti.
A második pedig az esti, éjsötét íriszfeloldásnál jött jól.Nektek ezek egyáltalán nem hiányoznak? mert 4207 hsz.- alatt senki sem panaszkodott ezekre, ezért is éreztem késztetést most hogy kiírjam magamból
[ Szerkesztve ]
-
-
Teal'C
veterán
Nos elköszönök átnyergeltem egy n20u-ra. Mindenkinek hibátlan készüléket
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
HUNgabus
senior tag
válasz csimpy131313 #4198 üzenetére
ahoz olyan kocsi is kell ám, olvas utána, a teló / szoftver hiába tudja ha a kocsi fejegysége nem, 2021. tájt jönnek olyan kocsik amik már "tudják" majd kábel nélkül
-
gery14
senior tag
Sziasztok.Van aki már megkapta a note 20 hoz járó fülest?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest