- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
retesz147
addikt
válasz atomka78 #8436 üzenetére
Ha viszont minden adatod megmaradt, akkor a programok is és minden egyéb megmaradt, ergó jól tudsz összehasonlítani, hogy mennyivel bír többet az új akksi.
1-2 hét múlva dobsz egy pár mondatos tapasztalatot?
Köszi!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
alcapone386
őstag
válasz atomka78 #8379 üzenetére
Különböző figurákat tud kirajzolni. Pl ha fotózol be lehet állítani mondjuk egy mosolygós smileyt. Ha visszaszámlálót állítasz fotózáshoz, akkor mutatja. Hangerő állításnál hangjegyet mutat, plus a mértéket. Üzenet érkezéskor boríték. Nekem fekete tokom van, de megfelelően fényes.
Igazából inkább csak jópofa kiegészítő, mint hasznos, de ennyiért sima tokot szoktak adni. Ezért is írtam, hogy akinek tetszik a fehér annak jó lehet[ Szerkesztve ]
-
-
PedroPascal
őstag
-
PedroPascal
őstag
válasz atomka78 #6746 üzenetére
Most próbáltam ki. Huawei-vel sem írta ki, vissza rakva a telefonomban sem írja ki.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
TODI1111
veterán
válasz atomka78 #6444 üzenetére
Kérdezz rá az [Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik-ban] Lehet, hogy valamelyik könyvolvasó (például a Moon+ Reader ) tudja.
-
veterán
válasz atomka78 #5323 üzenetére
Nekem nem írja hogy gyorstöltés, simán vezeték nélküli töltés. Valós időt írt kb mert fél 1 körül tettem fel és kb háromnegyed 3 körül végzett. Jó kardomba nem dőlök mert kizárólag akkor töltöm amikor alszom, akkor meg ráér. Veletlen sos helyzetre meg ott a kábel.
Amj jobban idegesít hogy folyamatosan rátölt 99% ra. Mint a grafikonon is látszik. Ez nem problémás akkunak?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz atomka78 #5232 üzenetére
Persze, ezt ismerem. Ez működött korábbi rendszereken is, csak nálam valtozó kit melYik sim ről hívok épp. Logikusabb és egyszerűbb volt amikor a 2 hívás ikon ott volt és azzal hívott amelyikre nyomtam. Hely lenne ehez bőven, nem értem miért kellett elvenni a lehetőséget.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz atomka78 #5205 üzenetére
Közben megtaláltam még az adaptív energiatakarékosságot is az automatikus folyamat menüpontban illetve egy "turbó módot" speciális feldolgozás néven.
Ezek alapján az alapjárat a régi optimalizált mert van energiatakarékos és turbó verzió. Így megvan a régi 3 mód. Amit viszont én se találok az az ultratakarékos. Bár nem tudom egyáltalán S20 szeriában volt e egyáltalán 10 alatt ilyen ( A50ben még volt).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz atomka78 #4787 üzenetére
Az enyém is halk, és bizonyos helyzetekben panaszkodnak a másik oldalon hogy engem alig hallanak... Nem vagyok elájulva a kihangosítótól, bár a zene meg a videók egész tűrhetően szólnak, már amikor használom, de a telefonálás botrányos...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Rinocerosz
őstag
válasz atomka78 #4623 üzenetére
Azt lehet látni, hogy a Német Vodafone-nál vetted, de azt már nem, hogy TMH kártya lenne benne. ( gondolom benne van a tmobilos kártya)
Összességében akkor van baj ha nem kapsz frissítést. Szerintem figyelgesd, hogy mikor jön frissítés ha nem kapsz 2-3 hónapig akkor van baj.
Persze nincs világ vége otthon fel tudod rakni a legfrissebb firmware-t.Sajnos én se vagyok ennek a nagy szakértője. Majdcsak jön valami nagyobb tudású aki elmondja szakszerűen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest