- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyi1989
tag
Én itt is, arukeresőn is nagyon lehúztam a telefont az elején, aztán abszolút átbillent pozitívba a mérleg. Először a Swift key is szaggatott, úgy merült az akksi, hogy én ilyet még nem láttam ezelőtt, melegedett, szóval szar volt. Vissza is akartam küldeni.
Aztán beállítottam mindent, amiket itt írtak(bixby routinok használata, alkalmazások mélyalvása, éjszakai ütemezett repülőgépes üzemmód, helyadatok csak alkalmazás közbeni engedélyezése egy két kivételt eltekintve, offline keresés kikapcsolása, android 11 is hozott rajta sokat szerintem). Jelenleg 96 Hz es beállítással használom, így bír nálam úgy egy napot, hogy este 9 körül veszem le 100 %kal a telefont, fél 11 től reggel 6ig repülőgépes üzemmód, utána este 6 körül szokott lenni 20%-on úgy, hogy 3 óra a kijelző idő és minimum egy órát hallgatok rajta saját hangszórón rádiót. Dual sim, WiFi, mobil net vegyesen. KB 20 perc beszélgetés is van benne.
A 96 Hz nálam nem is kompromisszum, nem látok különbséget a 120 Hz hez képest.
Nem a legacélosabb persze, vannak ennél jobbak üzemidőben, de én meg vagyok vele elégedve. Vettem hozzá egy xiaomi vezeték nélkül is töltő power bankot arra az egy két kivételes alkalomra, ha mégis kellene a szufla, ezt leszámítva egy átlag napon teljesen mindegy, hogy 20 % marad az akksiban vagy 40, úgyis rátölt az ember este /reggel. De az egy nap nálam mindig kijön.LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Rinocerosz
őstag
A One Ui 3.0-val megint javult az üzemidő. Érdemes lehet rápróbálni megint, hogy most kielégítő-e a telefon.
Az ujjlenyomat olvasónál már írtam pár dolgot amit érdemes lehet kipróbápnod. [link] feletted írtam 2 hszel.Az üzemidőnnél javíthatsz azzal, hogy a nem használt alkalmazásokat beteszed Mély alvásba vagy amikre nem mindig van szükség altatod.
Nekem a sima s20 most 120hz-n 4 órát hoz... nyilván ennél lehetne jobb is, de ha beéred a 60hz-el akkor lehet 5 óra is.
Talán egy Gyári adatok visszaálítást csináljál és akkor a tuti. -
veterán
De Jacis-nak S20+ van. Nem szeretet kérdése, félig meddig samsung fan ként én is megmondom ha sza.r. volt már rá példa. De jelen esetben S20+ ra egy rossz szó nem lehet. Akksi jól bírja, és szépen teszi a dolgát. Nem összehasonlítandó S20-al, mert pl az akksi se ugyanakkora. 500mAh nagyon is sokat számít. Nekem is + van, de hiába is írnám le kérdéseidre a választ hogy minden tökéletes, nem lenne releváns.
Dani46, Igen, de ez nem teló hiba. Egyszerűen Facebook app hulladék.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest