Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Billentyűzet gondom van
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
S9+-hoz képest milyen az üzemidő? Nekem az S9 plusz katasztrofális üzemidejű. Az S6-om 3 évvel öregebb, de sokkal jobb üzemidővel bír. Pedig az is elmarad az S2-től. Különösen az S20 FE 5G üzemideje érdekelne.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
válasz alcapone386 #7596 üzenetére
Nagyon okosat mondtál!
Szerintem is gyenge térerőnél "küzd" a telefon.
Persze a dupla sim alapból többet eszik.
Kellett nekem "vidékre" költözni.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
spider23
aktív tag
DBT-re kint az októberi frissítés.
-
nagyúr
válasz alcapone386 #7594 üzenetére
A térerő nekem itt pesten is sok helyen baromi alacsony mindkét kártyával.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
mldigital
tag
Érdeklődnék mi lehet a gond, hogy rendszeres eltünik minden vezeték nélküli kapcsolat. Nincs SIM sem wifi.
Köszönöm linkSamsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
ClioRS
őstag
Azt az akksira értettem De amúgy a telefonra is vigyázok (fólia+tok), írtam már korábban, hogy a havi toktakarítás során láttam meg, hogy rommá van törve a hátulja. Nem esett nagyot, tokon semmi nyom nincs (ha esetleg egy alkoholmámoros este történt volna amire nem emlékszem ), szóval érdekes, hogy hogyan sikerült összehozni....
-
ClioRS
őstag
válasz polonic #7586 üzenetére
Nekem elég bonyolult a szitu, céges teló aminek összetörtem a hátulját és okosba' ki lett cserélve, és ha már ott volt akkor kapott akksit és kijelzőt is.
De amúgy is be akartam vinni, valószínűleg úgy is simán kicserélték volna mert bemérték az akksit és elég sz.r állapot volt. Egy kiállított bemutató darab akksija jobb állapotban volt mint az enyém, ami elég fura úgy, hogy az egész nap töltőn van, én meg azért amennyire lehet vigyázok rá. -
ClioRS
őstag
válasz alcapone386 #7584 üzenetére
Most volt akku és kijelző cserén a telefon, jobb lett az ujjlenyomat felismerés és az akkuidő is. Nekem mondjuk alapból 3-4 óra szokott lenni, de én valamiért mindegyik telefonnal a kevés SOT kategóriába tartoztam
Ajánlom mindenkinek akinek baja van az akksival, hogy vigye el cserére.
-
alcapone386
őstag
Csak úgy érdeklődés gyanánt. Kinek mennyi SOT jön össze mostanság? Eddig nagyon meg voltam elégedve a telesítménnyel, de most 3-4 óránál több nem jön ki. A felhasználási szokásaim nem változtak, FR is volt párszor. Ami fura, hogy eddig lakásban full térerőm volt 4g-n, most 2 vonal. Egyszerűen fingom nincs mi változott. Vagy a telekom térereje vacakol, vagy a telefon kezd haldokolni....
-
jacis
nagyúr
válasz alcapone386 #7570 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen app. Köszi. 😊👍
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
krystman
őstag
Ti észrevesztek valami különbséget kamerába amikor jönnek ilyen frissítések? Nekem olyan tisztára, mintha a Márciusi frissítéskor lett volna a legjobb képe. Nekem olyan mintha most nem lenne olyan jó. Visszanézve az akkori képeket, videókat.
-
jpisti
senior tag
válasz polonic #7578 üzenetére
Néztem Bog első benyomásait a Wear OS-ről és egyrészt ez győzött meg, hogy ezt most még nem érdemes választani, másrészt egy Watch 3 már ~85 ezer körül megkapható, míg egy Watch 4-ért ~110 ezret kell fizetni. Több tesztet is megnéztem és ebből az jött le, hogy a Watch 3 bőven tudja mindazokat a funkciókat amire nekem szükségem van. Egyedül a Magic Watch 2 üzemideje fog nagyon hiányozni, azért másabb lesz 2-3 naponta tölteni amikor eddig csak hetente egy alkalommal kellett...
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
alcapone386
őstag
válasz polonic #7578 üzenetére
Hát nekem wear os alapu volt huawei watch 2, most galaxy watch 3 van ami tizen rendszerű.
Wear Os naponta kért töltést, Tizen OS 2-2.5 napot kibír. Appokban minden van, amire szükségem volt eddig. Pörgős a rendszer, watch face szarásig van, pujie black watch face még több watch face-t ad. Egyedül az órával való fizetés nem megy, de ez wear os alatt sem zökkenőmentes. Szóval, ha nem fejlesztik tovább a Tizen OS-t, és marad úgy ahogy most van, akkor nem sírom el magam -
krystman
őstag
Még annyit a Chrome szaggatáshoz, hogy ha valakit érdekel, kikapcsoltam a Accelerated 2D canvas és teljesen megszűnt a weboldalakon a szaggatás. Viszont így a hw gyorsítás nincs a weboldalakon. Szerintem a Chromeba hiányzik még valami ami a teljes hw gyorsításhoz kellene. Samsung böngésző viszont hw is tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
jpisti
senior tag
Nekem sem az órával van bajom, hanem az autós kihangosítással az óra miatt... (illetve amiatt, hogy a Honor MagicWathc 2 használható hangkimenetnek)
De már meghoztam a döntést, le fogom cserélni az órát egy Galaxy Watch 3-ra.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
DaDa
senior tag
Én vígan használom az Amazfit gtr 2e-m samsunggal, de volt Amazfit bip - em is. Tökéletesen megy. Nézd meg az Amazfit Gtr 2-t vagy a testvéreit. Érdemes
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
jpisti
senior tag
Írtam a Samsung-nak és segítséget kértem. Ők azt javasolták, hogy csináljak egy hálózati beállítások visszaállítását és működött is...
...egészen addig amíg a Honor MagicWatch2 okosórát nem csatlakoztattam újra. Onnan megint fejre állt minden. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy le kell cseréljem egy Samsung órára.
A gond csak az, hogy a hasonló tudású Samsung órák legalább háromszor annyiba kerülnek mint a Honor.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
krystman
őstag
Most vettem észre, hogy ezen a Prohardver.hu oldalon a Chrome böngésző iszonyatosan szaggat az egész oldalon. Nektek is így van? Eddig nem tapasztaltam ezt. A sima Samsung böngészővel semmi gond nincs.
-
jacis
nagyúr
Szerintetek az S22 széria most is januárban jön majd?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Ubul86
őstag
válasz kisselandras #7562 üzenetére
nem is mondtam, hogy stimmel eddig sehogy se tudtam kideríteni a problémát
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz MikeWazowski #7560 üzenetére
Igen
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok is június elsejei a Google play rendszerfrissítés?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Indian74
senior tag
Kár,és köszönöm a válaszod
Most nekem egy LG VELVET telefonom van,most vehetnék a telekomtól részletre s20 at (bár most nem látom fent,és ezekszerint nem is érdemes vele foglalkozni) meg lenne s20 fe (Sanpdagon processzor-ost szeretnék de azt megint nem látom fent ) és még a note 10+-on gondolkodnék de hát az meg....nem is tudom,az lenne 7000x22 hónap,valahogy igy.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz Indian74 #7556 üzenetére
Azt kellene megérdeklődni, hogy biztosan Snapdragon processzorral árulják-e a galaxy s20FE-t.
Nekem van személyes taptasztalatom mind a 2 telefonnal.
Galaxy s20 - Valamivel jobb kamera, dizájnosabb, mondhatni kompakt.
Galaxy s20Fe - Üzemidő, Kicsivel nagyobb kijelző, Sanpdagon processzor (Ami megintcsak + üzemidő, kevésbé melegszik, jobb grafikai teljesítmény) -
Indian74
senior tag
válasz Rinocerosz #7555 üzenetére
Nos a telekomtól ki kedvezménnyel hozhatnám ki az S20 at 5500X22 hónap,meg az s20 fe 5800x22 hónap valahogy igy
NAGYPAPA
-
Rinocerosz
őstag
válasz Indian74 #7552 üzenetére
Szia!
Kizárólag akkor vegyél ilyen telefont, hogy ha olcsón hozzá tudsz jutni. Esetleg szürkeimportos, de 1 év gyári garis modell ami megérheti.
A galaxy S20FE elég jó telefon és van belőle snapdragon verziós ami lényegesen jobb mint az Exynos és még olcsóbb is mint a sima S20. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!!! Érdemes ilyen telefont venni még megéri szerintetek???
A válaszokat elöre is megköszönném
Vagy inkább NOTE 10 +?NAGYPAPA
-
emeron
tag
Sziasztok!
Telenor előrendeléssel vásárolt S20+ vajon kártyafüggetlen? 🤔 Ha igen/nem, mennyiért lehet eladni? Minden megvan hozzá, gyári fólia picit karcos, mindig tokban volt.
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Samusok ! Ti a "Galaxy store"-ból szoktátok frissíteni az alkalmazásokat, vagy elég a google play-ból ?
-
Rinocerosz
őstag
Samsung nem igazán törekszik a készenléti fogyasztás javítására, pedig szerintem ez az egyik nagy baj a samsung telefonokkal. Mondjuk én a 10%-ot sokallom mert nekem ma este 5-6% merült (Galaxy s20). Biztos van megoldás a problémára, de ezt inkább a Samsungnak kellene orvosolnia.
Főleg, hogy az applenél ez lényegesen jobb. Igaz az iOS is megér egy misét. Külön Okj képzés kell a fájlok kezelése miatt.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7543 üzenetére
És ha baj van a családban, nem ér el senki. Nálam ez ezért nem volt sosem opció.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
polonic
félisten
Éjszakára repülő mód és akkor 3-4-5 %-ot merül.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
Nekem most éjjel a resetelt kis aranyos 10% alatt merült, AOD kikapcs, Wifin lóg.
Kevésbé merül kevésbé melegszik ez tény.
Ettől függetlenül Apple lesz belőle nekem isMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Ubul86
őstag
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
nálam átlagosan szintén a 10%-os merülés volt a legtöbb esetben, ugyanezekkel a setting-ekkel. Hogy természetes -e, jó kérdés, én annak vettem. (s10 is ilyen volt nálam, este 100%-ra feltöltve, reggelre 10%-ot már le is ment)
-
BigBlackDog
veterán
Nemrég kaptam vissza szervizből az S20+-t, alaplapcsere és akkumulátorcsere volt, elvileg. Ehhez képest az éjjel, kb. 8 óra alatt 100%-ról lement 89%-ra a töltöttség. Két darab telekomos SIM van benne, AOD ki volt kapcsolva éjszakára, factory reset megvolt. Ez természetes?
Mellette egy i12 Pro volt szintén Telekomos SIM kártyával, ugyanúgy 4G-n, de az nem merült egy százalékot sem ez idő alatt. Így gondolom, hogy nem a térerővel van a gond.
-
Ubul86
őstag
megakadtam, elvileg kikapcsolás után hangerő fel + bekapcs gomb egyszerre kell hogy nyomva legyen tartva, amíg a recovery android logos felirat fel nem bukkan + rezgés
na nálam ezen egyike se megy. Nem egy telefont sikerült már újrarakni,stb, ez megfogott, nem tudom miért. Nem szolgáltatós, samsungtól vett.
-
Ubul86
őstag
-
Ubul86
őstag
sziasztok
van egy samsung s20-am, és mindig elfogy a hely. Tudom, ez így elég semmit mondó, de!!!, a 128 GB-os tárhelyből 70GB-ot alkalmazások foglalnak el!!!!! Úgy, hogy facebook (azt ugye törölni se lehet), messenger (töröltem, újratettem), instagram, google alkalmazások, vannak még fent, tehát semmi extra.
Gyorsítótárat töröltem a legtöbb app-ból, meg ha méret szerint rendezem az alkalmazások szerint, akkor sincs ilyen több gigás alkalmazás, ami foglalná a helyet, ha összeadom, max a felét adja ki, még annyit se (legnagyob alkalmazás gyorsítótár nélkül mondjuk a gmail volt a maga 600 mb-jával, de inkább 100-200 mb-osok voltak)Szóval nem tudom, hogy ez mi, és egyáltalán, hova lehet ezzel írni, de előfordulhat, hogy a sok frissítés, ami jött az idők alatt, az valahogy megmaradt benne, csak nem mutatja a korábbiakat, és foglalja a helyet? Vagy hogy lehetne kideríteni, hogy mi ez a rengeteg dolog, ami majd 70 GB-ot foglal , és akkor még mellette ott a rendszeralkalmazások 20 GB-al, meg a rendszer 17 GB-al...konkrétan alig van hely bármi másra.
gondoltam arra, hogy egy full factory reset, meg wipe data és cache, de azért ez gondolom előjöhet újra, és jó lenne kideríteni, hogy wtf
-
PedroPascal
őstag
Asus laptop szoftverben van ilyen opció. Telefonon még nem láttam.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van lehetőség a Wifi hálózatok között prioritást állítani?
Itthon 3 hálózat van és általában az udvari wifire csatlakozik, ha hazaértem és ezen is marad. A házban van 5G-s wifi amihez jó lenne, ha automatikusan csatlakozna amikor már a házban vagyok. Wi-fi beállítások között nem találtam ilyen lehetőséget. Harmadik féltől származó alkalmazás kell hozzá?
Válaszokat előre köszönöm. -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ti nem vettetek észre olyat, hogy ha pár percig/óráig a telefon kikapcsolt képernyővel le van rakva, és ujjlenyomattal oldjátok fel, akkor a főképernyőn, az óra nem háttérben frissül, hanem akkor állítódik be, amikor bekapcsol a kijelző? Kvázi lehet látni, hogy ugrik egyet
Xbox One: bandymnc
-
veterán
válasz Rinocerosz #7522 üzenetére
Ilyen szempontból FR és ODIN reinstall között van különbség? Egyenlőre nincs tervben nekem egyik se, de ha eljön az ideje..
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Rinocerosz
őstag
válasz Levente07 #7513 üzenetére
Szia!
Igazából sokkal jobb lett az üzemidő, de ehez hozzá tartozik az is, hogy az appok fele eltűnt így nem is dolgozhatnak semmit a háttérben. Nincs is leterhelve mert már tele volt az SD kártya is .
Egyébként én nagyon ajánlom, hogy ha van időd húzd újra a telefont mert megéri. Sok szeméttől is megszabadulsz, meg ha van valami gebasz azt is megoldja. -
Bagoly01
senior tag
Hello!
Gondolkodom hogy használtan beszerzek egy ilyen készüléket. Kérdésem az lenne, hogy érdemes egy kijelzőcserén átesett példányt vásárolni? Vagy egy "megpiszkált" darabot inkább engedjek el?
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben (de lehet már hónapja is) a bejövő hívásokat amikor felveszem és elsötétül a képernyő, akkor nem bírom sehogy feléleszteni (mondjuk hogy befejezzem a hívást). Sem a dupla kopp, sem az oldalsó gombra nem reagál a teló, sötét marad. Vagy meg kell várni míg lerakja a másik fél vagy legalább 3-4szer kell nyomkodni a bekapcsoló gombot. Wipe cash törlés már volt, Factory resetet nem szeretnék. Van ötletetek esetleg? -
kozma1986
tag
válasz BigBlackDog #7509 üzenetére
Nem tudok recoverybe lépni... És most elcseszte a led tok témát, amit nem enged visszaállítani. Hogy lehet recoverybe lépni? Kikapcs után hangerő fel és bekapcs nem működik...
-
-
Levente07
tag
válasz Rinocerosz #7505 üzenetére
Szia,
légyszíves írd meg majd hogy akku szempontból van-e értelme ujrahúzni... mert én ezért megcsinálnám, de félek hogy semmi változás nem lesz. Amúgy meg minden jól működik... köszi
-
alcapone386
őstag
Ccleaner megcsinálja (pro).
Rejtett gyorsítótárnak hívja. Futtatás közben minden apphoz külön belép és gyorsítótárat ürít.[ Szerkesztve ]
-
kozma1986
tag
Üdv!
Gyorsítótárat hogy lehet egyszerre minden alkalmazásnál törölni? Csak egyesével találtam meg, úgy hosszú lenne
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #7506 üzenetére
Én is nagyon halogattam a dolgot, de egyszerűen annyi szemét gyűlik össze egy év alatt, hogy nem igaz. Pedig próbálom kordában tartani, de hát na ez van...
Egyébként kipróbáltam most pár trükköt mint például a Play protect kikapcsolását a Google playben, Wifi energiatakarékos mód... meg a szinkronizálciókkal bíbelődtem. Aztán majd kiderül, hogy érnek e valamit.
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #7505 üzenetére
Egy ideje húzom a dolgot, de ma este újrarakom én is. Most megy épp a mentés
-
Rinocerosz
őstag
válasz MikeWazowski #7501 üzenetére
Egyenlőre egész jó lett a telefon. Játszottam kb 2 órát codal és nem igazán melegedett. Próbálom az alkalmazásokat is minimumon tartani, hogy ne legyenek fölösleges dolgok rajta.
-
Enzolord
addikt
válasz Chamoro #7502 üzenetére
Szia. A Rhinoshield megvan még?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chamoro
tag
Hölgyeim és Uraim, nemrégiben váltottam telefont. (S21Ultra) és így van pár felesleges tokom S20+ hoz.
Rhinoshield bumper (teljesen új)
Power case 6000 mAh (kb 5x használtam)
illetve egy szürke LED cover tok (ő használt.)
Ha valaknek kell, írjatok, megeggyezünk.
Üdv. -
MikeWazowski
veterán
válasz Rinocerosz #7499 üzenetére
Én is pont így tettem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Egy korszak vége
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók