Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz silvergod #4099 üzenetére
[adb]
Nagyon leegyszerűsítve a pc-re kötött telefonon ezzel a módszerrel tudsz parancsokat végrehajtani.
Ha teljesen ismeretlen a számodra akkor előbb olvass utána.
Rendeltetés szerű használat esetén semmit nem kavar be a telefonnak és teljesen problémamentes.
Természetesen mindenki csak saját felelősségre használja! -
TODI1111
veterán
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Az létezik hogy T-mobilra még nem jött frissítés? Nálam még mindig a 2.1 van...
-
polonic
félisten
válasz eladogeppc #4090 üzenetére
Accubattery
-
xhege
veterán
Nem is a személyednek céloztam a kritikát félre ne értsd. Én most nyergelek át majd Samsungra, így nem tudom melyik app jó erre, de biztos lesz, aki tud ajánlani valamit.
-
NY_A
őstag
Az a baj a gyárival, hogy egy adott napot mér nem pedig a két töltés közötti időt. Itt nálad beleszámolja 0 és 4 közötti időt is amíg használtad. Utána ugye feltetted tölteni és ezután merül 100-ról 23-ra. Így nem tudod kiszámolni, hogy ebből a 6 órából mennyi az amit 0-4 között használtad.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Igen ezt én sem szeretem. Érdemes valami külsős appot használni az akkuidő mérésre.
Apropó akkuidő. Nekem nagyon jó lett az utolsó frissítés óta.
Itt pl. előző este 74%-nál húztam le. Jó, semmi extra nem volt konkrétan csak netezés és kevés játék de akkor sem olyan rossz. Gyakorlatilag 50% akkut használtam el egész nap. -
xhege
veterán
válasz eladogeppc #4086 üzenetére
Bakker a Samsungnaj ez a napokra lebontott használata nem sokat ér, és még akkor finoman fogalmaztam....
-
Teal'C
veterán
válasz torrente777 #4084 üzenetére
Ezt este hogy nem vettem észre.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz torrente777 #4082 üzenetére
Ne kéresd magad töltsd fel had nézzük az enyém 30x os zoom on volt 20+ al. Nem volt full tiszta az ég hatalmas fényes aura volt a hold körül de mikor rázoomoltam kiszürte.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz holovac79 #4078 üzenetére
XEH fog jönni. Nagyon fontos hogy ota frissítés után meg kell várni míg a telefon kiírja hogy a készülék frissült, ha előtte kikapcsolod vagy kikapcsol akkor megszakad a frissítés és többé nem talál frissítést csak ha odinnal újrarakod megint.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, Thai rom van a telefonomon, de május óta nem érkezik rá frissítés. Ha Odinnal felteszem rá az új thai romot, mindent töröl a telefonról? Újra be kell lakni? Köszi előre is a segítséget.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Rinocerosz
őstag
Sajnos ez ilyen ezen a területen még dolgoznia kell a samsungnak. A frissítés után nem melegszik annyira a telefon és jobb lett az üzemidő, de még így is lenne mit reszelni. Remélem fognak még egy picit gyúrni rajta.
Igazából a OP olyan telefon ami gyors, stabil és úgy alapvetően nem szenved hiányt semilyen területen. (Persze nekik is van mit fejlődni). Viszont nekem nem túl izgalmas telefon mert hiányozna a Dex, Biztonsági mappa... one ui.
Egyébként én is kikapcsoltam a % jelzést mert így stabilabb a pulzusom .
Szerintem egy picit még maradj ennél a telefonnál mert lehet javítanak még ezen és a 4:30 perc az nem is olyan rossz. -
HUNgabus
senior tag
sziasztok
kérdésem a Chrome-ra vonatkozna, hátha van vki aki tud segíteni, köszi
az alaphelyzet az hogy a Chrome-ból kb 1 éve kivették az oldalra húzást a főoldalon található "cikkek önnek" lapoknál, pedig sokan szerették, használték, szerintem is nagyon jó volt,
eddig úgy oldottam meg hogy tiltottam az app frissítését és a gyári ami a ROM-ba van még működött a régi módon, ám tegnap óta az új rendszerben már egy "újabb" verzió lehet benne mert hiába törlöm a frissítéseket és hagyom "gyári" alapon, már nem lehet ott se félre húzni az ajánlásokat a főképernyőn
nagyon megszoktam évek óta így használom és tele a tököm hogy szívat a Google ezzel, ( az áruházban a hozzászólások többsége is erről szól nem éppen dicsérő módban )
van vmi ötletetek hogy hogyan lehetne törölni a rendszerben lévő Chromot és egy régebbit felrakni, mert hiába szedek le régebbi apk-t nem engedi telepíteni ( kényszerített leállítás és kikapcsolás is megvolt de akkor se )
vagy tudtok vmi beállítást, bármit ami visszahozza ezt a funkciót?
nagyon köszönöm a segítséget
-
tag
Én egy hete használok egy S20-at, az alábbi konfiggal:
- Active Watch 2 folyamatosan kapcsolódva
- Wifi/mobilnet folyamatos
- Most éppen roamingolok (épp külföldön vagyok)
- Adaptív power mode bekapcsolva
- Sötét mód, fekete háttérkép
- Samsung Internet használva főként böngészésre
- Bixby/Facebook letiltva
- Gyakorlatilag nulla social media app
- Up-to-date állapotbanRöviden, nekem komoly csalódás, annyira hogy váltáson gondolkodom. Oneplus 7T-ről váltottam (a fő szempont a méret és a súly volt), ott konkrétan soha nem volt téma az akku állapota, legalább másfél napot bírt, nem kellett semmilyen kompromisszumot hozni - ráadásul a Dash charge miatt pillanatok alatt lehetett 50%-ot tölteni bele.
Itt powerbank nélkül nincs élet, ha használom is a telefon képességeit (amivel egyébként maximálisan meg vagyok elégedve). Az akku százalék kijelzést ki is kapcsoltam, idegesített hogy használat közben konkrétan látom folyamatosan lemenni a százalékot. Most épp 10%-ról merült le kikapcsolásig kb. 10 fotót követően. Mindezt úgy, hogy a telefon jórészt visszafogja magát, appokat altat el stb.
Még annyit, hogy legutolsó update előtt folyamatosan melegedett a telefon, ezt most már nem probléma.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
I11 után csatlakozom a kisebbik típussal. S20.
Segítséget szeretnék kérni.
BeatsX Bluetooth füles akkuját nem írja ki valamiért. Nem értem.
JBL 10eFt-osét meg igenJött valami Aug1-i szoftver update.
Remélem jó lesz a kicsike, mert első körben hogy folyamatosan nyomkodom, nem nagyon merül.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TODI1111
veterán
(#4060) polonic
Igen, jelentősen előre lépett.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Edge képernyő nálatok is eszi az akkut a 2.5 frissítés óta?
-
HUNgabus
senior tag
ok, köszi, leszedek egyet azzal is aztán ha ua akkor (mindegy) már megy is fel, köszi
-
lasse001
senior tag
válasz Rinocerosz #4055 üzenetére
Én is ezzel töltöttem le a vodás romot mielőtt felraktam odinnal.
-
HUNgabus
senior tag
válasz glacious #4053 üzenetére
köszi, akkor egy teljes "ÚJ" telepítésnél a sima CSC válasszam majd telepítés után "wipe factory reset" stb, és lesz egy teljesen sallangmentes új telepítésem, oké
szerinted a 2 verzió UA? mert fizetni nem akarnék és el se indul a samfirm oldala, csak "Please wait..." van órák ota
-
HUNgabus
senior tag
hali, vki tudna segíteni van vmi ami nem tiszta a firmware-kel kapcsolatban
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ha a SAMMOBILE oldalon keresek rá a legfrissebb VDH-ra akkor ott ezt dobja ki :
Date - 2020-08-20
Version - 10
PDA - G980FXXU4BTH5
CSC - G980FOXM4BTH5belül pedig :
Build Date - 2020.08.04
Security Patch - 2020.08.01
PDA - G980FXXU4BTH5
CSC - G980FOXM4BTH5itt már van egy kis "eltérés"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
viszont ha a SAMFIRM (v0.5.0) programmal keresek rá akkor meg ezt találja :
SM-G980F_G980FXXU3ATG4_Q(Android 10)_VDH_Factory Rom (5 File)_20200821
kibontva meg :
AP_G980FXXU4BTH5_CL19350896_QB33423293
BL_G980FXXU4BTH5_CL19350896_QB33423293
CP_G980FXXU4BTH5_CL1663625_QB16518228
CSC_OMC_OXM_G980FOXM4BTH5_CL19350896_QB33423293
HOME_CSC_OMC_OXM_G980FOXM4BTH5_CL19350896_QB33423293------------------------------------------------------------------------------------------------------------
megmondom őszintén nem tudom eldönteni hogy a 2 ROM ugyan az e, vagy hogy melyik a frissebb, újabb
OTA nem jön semmi így felraknám ODIN-nal de melyiket?
másik kérdésem hogy Ti melyiket szoktátok beállítani CSS_OMC_OXM vagy a HOME_CSC_OMC_OXM ?!
Lehet hogy ez miatt nem kapok mostanába OTA semmit.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Köszönöm a válaszokat! Volt S10e telefonom, de két hét után eladtam, pedig imádtam a méretét. Sajnos nagyon gyorsan merült és melegedett az is. Játszani nem szoktam, videózni sem igazán. Képeket szerkeszteni viszont igen és az is eléggé igénybe veszi a vasat. Note 10-eken gondolkodtam még, de fotózásban az S20 széria jobbnak tűnik, és a kijelző sem annyira hajlított, ami nálam mindenképpen előny.
-
Rinocerosz
őstag
Igazából sokat nem nyersz az s20+ al. Gondolom azért vannak ennyire egy szinten mert a plus verzióban nagyobb a kijelző.
Szerintem azt vedd meg amelyikkel boldogabb lennél. Sok játék, videó nézegetéshez inkább az s20+ mivel a nagyobb ház miatt szerintem lassabban melegszik fel. (Itt is inkább az s20 tulajoknál volt a melegedés)
Kompaktabb telefonnak meg ügye az s20 a tökéletes választás. Most, hogy megérkezett a One Ui 2.5 sokat javult az üzemidő és a melegedés is kevésbé érezhető.
-
xhege
veterán
Erre valaki tudna válaszolni? Ha az S20 és S20+ között azonos felhasználás mellett csak mondjuk 20 perc üzemidő különbség van akkor inkább előbbit, de ha 1-2 óra különbség van akkor utóbbit venném. A tesztek hasonló üzemidőt sugallnak, de érdekelne a felhasználóknak tapasztalata is. Előre is köszi a választ!
-
polonic
félisten
Azt vettem észre, hogy az edge panel a 2.5 telepítés óta elkezdte zabálni az akkut.
Nálatok is? -
PeteePeti
őstag
válasz Legendah #4037 üzenetére
Ha félted a kamerát és használsz tokot, akkor ezt ajánlom neked! Magyar webshopok is árulják!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
DaDa
senior tag
válasz Legendah #4037 üzenetére
Szinte biztos, hogy egyes esetekben zavarni fogja. Nem véletlen, hogy olyan drága és precíz egy-egy lencsetag. Bár tapasztalatom nincs de picit értek a fotózáshoz. Szóval nem ajánlom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Kossuth
tag
Üdv. Van a telefonban ujjlenyomatos alkalmazás zár funkció? Vagy tudtok ajánlani valamilyen bevált appot erre a célra?
-
Legendah
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata abban, hogyha védő fóliát/üveget rakok a kamerára, az befolyásolja a képek minőségét? Mivel eléggé kiáll, félek hogy idővel karcolódna, ezért gondoltam, hogy veszek rá egy üveget, vagy sima fóliát. Vélemények, esetleg tapasztalatok erről?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
keke_no1
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam leírom nektek, hátha más is belefut a dologba. A következő volt a hibajelenség S20+omnál megvásárlás óta: A messenger hívások nem jöttek elő a messengerből, szóval ahhoz, hogy fel tudjam venni, be kellett lépnem a messengerbe (onnan tudtam h hívnak, hogy csörgött). Ez a probléma csak a messengerrel volt jelen. Megoldás: A messenger autómatikusan bekerült az alvó alkalmazások közé. Onnan töröltem, átkerült az "El nem alvó alkalmazások" közé. Így már felugrik a kis hívás ablak.
Viszont lenne problémám is, hátha van valakinek ötlete. Előtte s8+om volt. Ha írtak messengeren, az látszott az órámon is. Itt valahogy nem jut el az órára az értesítés. Ezzel kapcsolatban van ötletetek? Elvileg a messengernek minden engedély ami létezik meg van adva.
Köszi
-
xhege
veterán
Sziasztok!
2 sim kártyával használva jelentős a különbség akksi szempontjából a sima S20 és az S20+ között? Mennyi kijelzőidőt tud egyik illetve a másik? Az S20 szimpatikusabb lenne a mérete miatt, de ha sokkal gyengébb az akksi, akkor az S20+ lenne a befutó. -
NY_A
őstag
válasz polonic #4030 üzenetére
Eddig még nekem sem. A 2.5-ös frissítés óta érezhetően hűvösebb a telefon terhelés alatt, gondolom ez is kihat a pontszámokra. Ezelőtt ugyan ez a teszt max 520-at mutatott. Nem izgulok az ilyesmire én csak arra használom, hogy lássam minden rendben van-e a telefonnal.
Ennél a frissítésnél nem laktam újra a telefont, csak ráfrissítettem, ezért is érdekelt mi lesz. Az első számot annak tudtam be, hogy hideg. De a második meglepett. -
Kossuth
tag
válasz Rinocerosz #4028 üzenetére
Sziasztok! A mai napon csatlakozom én is egy S20+-al!
S9+-ról jövök. Kényszer váltás volt, még nem akartam cserélni, mert teljesen meg voltam elégedve az S9+-al. Több mint 2 éve használtam, de a kis rohadék beázott. Beázáskor nem tudtam kikapcsolni, mert nem kapcsolt be a kijelző. Másnap tudtam csak szervízbe vinni, de addigra összeégett a belseje, így az a teló sajnos kuka lett.Remélem ez tovább bírja majd.
-
NY_A
őstag
Kíváncsiságból nyomattam egy antutu tesztet, illetve kettőt.
Elsőnél kíváncsi voltam mit hoz ha hűtöm a telefont, és aztán ahhoz képest normál körülmények között.
Első mérés autó szellőzőjébe rakott tartóban klíma mellett, második bent szobában 26 fokban. Mindkettő tok nélkül.
Én nagyobb különbséget vártam. -
rdanika
tag
hol lehet megnézni mi a rom verzio?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
HUNgabus
senior tag
jött már vkinek OTA VDH legújabb update?
köszi
-
Teal'C
veterán
válasz eladogeppc #4022 üzenetére
Partnero ban én sem csalódtam még.
-
eladogeppc
veterán
válasz Rinocerosz #4023 üzenetére
Basszus. Kiderült, hogy hiába 5G, Exynos 990
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Rinocerosz
őstag
válasz eladogeppc #4020 üzenetére
Ha neked ez nem probléma akkor szerintem érdemes utána nézni. A Snapdragonnak kicsit jobb a teljesítménye és az üzemideje is. Viszont az exynosnál jobbak a képek és a videók... nem rég néztem tesztet.
Szóval ha inkább az üzemidő a lényeg akkor a Snapis jobb vétel lehet.Legalább láthatnánk egy Sanpdragonos kijelző időt .
Kísérleti nyúl leszel . -
ADAM1337
nagyúr
válasz eladogeppc #4020 üzenetére
Alkatrész sincs Európába hozzá, amúgy mivel más az alaplap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eladogeppc #4018 üzenetére
Nálunk nincs qualcomm-os példány.
Sufni gsm-be talán betudod szerezni, de az csak bolti garis lesz. -
eladogeppc
veterán
Köszönöm nektek a segítséget a képeket és a tapasztalatokat !
S20 5G változat esetleg jobb lehet ? Van valami hátulütője annak a típusnak ? Az elvileg Qualcomm lehet ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ClioRS
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
Én anno 1 hónapig bírtam az s20-al, pont emiatt, aztán p40 pro lett ami lazán hoz 6-7 órákat, igaz sajnos méretbe nagyobb de kamerában jobb volt.
Most lett egy note 20 ultra is, és az is meglepően normálisan teljesít aksiban pedig féltem. (itt drámáztam is az s20 aksi idejével) -
Teal'C
veterán
válasz eladogeppc #4012 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz eladogeppc #4012 üzenetére
Szia!
Elvileg lehetséges, de... szerintem valamivel többet kellene hoznia az s20+ nak.
[kép]
Most azt vegyük hozzá, hogy kicsit türelmetlen vagyok ezért felraktam rá az új romot, hogy ne keljen az ota-ra várni. Szóval nem állt be az akkumulátor idő akkor még. Szerintem egy 5-6 óra amit tud hozni, de keményebb használat mellett ez inkább 4 óra.Nagy vonalakban böngésztem, youtube-on zenét raktam, próbálgattam ezt a fullHD 120fps videót, messengeren volt videó hívás... kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van itt sima S20 tulaj ? Létezik, hogy a kisebb változat jobban bírja akkuidőben ?
Nézegetem az S20+-okat és úgy néz ki, mintha a sima S20-ak jobban bírnák.
Esetleg van itt S20 sima tulaj ?
Tudna SOT képet küldeni ?Köszi !
-
bigsee
addikt
válasz Rinocerosz #4010 üzenetére
Most olvasgatom el, miket nem veszek...
Egyébként S10-nél is felugrik néha indokolatlanul... De nagyon ritka, kb. heti 1X
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
bigsee
addikt
válasz Rinocerosz #3992 üzenetére
Témaindítót elolvasod, "Adatkommunikáció, akkumulátor, összegzés" szekció, közvetlenül a piros reklám alatt...!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
lasse001
senior tag
Voda S20+ -ra még senki nem kapta meg OTA-n?
-
Rinocerosz
őstag
Nekem is jobb lett az üzemidő és ezt leginkább azon vettem észre, hogy estére még van a telefonban 30% ami nagyon jó. Szerintem még ezen is tudnának javítani és remélem fognak is :)
Tegnap néztem egy Galaxy s20 exynos vs snapdragon kamera tesztet (igaz oroszul) és szerintem az exynos jobban teljesített videóban és képekben is. [link]
Sajnálom, hogy az ilyen nagyobb tech csatornák nem csinálnak újabb teszteket, hogy mennyit változott a telefon " X " idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- PlayStation 5
- DIGI kábel TV
- Hardcore café
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest