Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • patyi1989

    tag

    válasz ovics #5389 üzenetére

    Én korábban nagyon lehúztam, most, hogy belaktam a telefont, egyetlen egy hatalmas problémám van még mindig: az üzemidő.

    Végignéztem minden youtube-os trükköt, minden beállítást, mókolást megtettem, így tartok jelenleg ott, hogy Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, reggelre 0 perc kijelző idővel 90% fogadott, most jelenleg 53%-on van 1 óra 21 perc kijelző idővel, illetve 1 órát hallgattam a rádió 1-et appon, amire 12% akku fogyasztást ír. Két kártya van bent, végig wifivel nyomom. Kezd hasonlítani egy elfogadható szintre, de ez messze van akár a korábbi a71-es telefonommal, akár bármelyik másikkal összehasonlítva. Szerintem ha nyomkodod a telefonod, márpedig gondolom azért vesz az ember ilyen telefont, mert minden ügyet ezen intéz, nem csak telefonál, arra tökéletes a nokia 3210 is, esélytelen vagy egy napot kihúzni vele. De mióta bekapcsolódtam a fórumba, eddig inkább s20 plus tapasztalatokat látok, én is kíváncsi lennék a többiek véleményére is, akinek sima 20 van.

    Egyébként sajnálom, mert amúgy jó telónak tűnik. 1 hete van meg, két reményem van még, az egyik, hogy a 11-el kicsit még javul a dolog, a másik, hogy még azt írja, hogy haszánalti mód tanulása, remélem van olyan okos, hogy összehozzuk közösen ezt az egy napot valahogy. :DD

    ui.:a google play szoláltatásokat írta csak az éjszakai fogyasztások között, erre még nem találtam értelmes megoldást, hátha az is javítana valamit ezen a készenleti óránkénti 2-3%-os akku eséssel.

    [ Szerkesztve ]

    LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20

Új hozzászólás Aktív témák