- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Sziasztok, valaki vett már S20-at XXLGSM-ből? Elég jó áron adják. Mi lehet a hátránya? Azokra is érvényes a 12+12 hónap szavatosság?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eladogeppc #2696 üzenetére
Kicsit klón felhasználás. (2sim, 120hz, optimális, adaptiv altatás) Nekem ez nap végére bezuhan. Volt 1 ora telefonalas is.
[ Szerkesztve ]
-
Lajtorja
aktív tag
válasz ADAM1337 #2695 üzenetére
Nálam 120hz max fényerő és nulla akkusave mellett az 5-5.5 óra sot megvan ha egyhuzamban hajtom. 17-17.7%/óra. Viszont készenlét nagyon kajálja, akár 3%/óra is leugrik... volt olyan nap hogy reggel 90-ről éjfélre 15-re merült 1óra 14 perc sot-al. Ezen kéne még valamit reszelni. Amúgy meg kezdem megszokni, bár tény hogy lehetne jobb is (valószínűleg lesz is).
--- ---
-
ADAM1337
nagyúr
2 kártyával én is elégedett lennék 4,5-5 óra kijelző idővel.
Nálam is volt már factory reset, meg adaptív és altatok mindent fekete témával használom 120hz-en, de 3óra az átlag. Tegnap felraktam az update-et, kiváncsi leszek változott-e valami, de voltam sajnos kipróbálni egy p40 pro-t, és arra jutottam ha ezt sikerül eladni, inkább ráhaxolom arra a gms-t, és megbarátkozok a nagyobb mérettel. (azért is tetszett az s20 amikor vettem hogy kompaktabb, pont ez lenne az ideális méret) -
emeron
tag
Akku üzemidővel kapcsolatosan lenne észrevételem. S20+ készülékem van, de nekem is elég hamar le szokott merülni. Páran írták itt, hogy factory reset után sem túl fényes a helyzet.
4 napja én is megcsináltam és most sokkal jobb a helyzet. Viszont most már nem használok AoD-t, Facebook app tiltva van, minden közösségi média Samsung browser-ből megy (értesítéssel). 120Hz, világos téma, folyamatos Bluetooth watch active 2 miatt és kb 4,5-5 óra kijelző idő megvan mindig. Pedig használom rendesen. 1-1,5 órás videó hívások, sok YouTube, Spotify és rengeteg olvasás a böngészőben.
Nem tudom, hogy AoD okozta-e, vagy valami beragadt és a factory reset segített, de így mar elégedett vagyok.
Bár még tanulja a használati módot a telefon, remélem ennél rosszabb nem lesz.
-
PedroPascal
őstag
válasz Lajtorja #2692 üzenetére
Ujjlenyomat feloldása szerintem is jobb lett.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Lajtorja
aktív tag
Nálam egész használható lett arc és ujjlenyomat is, ki is kapcsoltam trusted placest. Bár lehet csak beképzelem.
--- ---
-
-
arn77
aktív tag
S20+ XEH-re megérkezett a második májusi frissítés.
-
Szajo
őstag
válasz ateszapa748 #2682 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy mossa a képeket?
Nem olyan jó a kép amiket lő a teló?
Gondolkozom az S20on ezért kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Löttem pár képet mióta megvan, random bedobtam párat albumba.[link]
-
K Norbi
addikt
válasz eladogeppc #2661 üzenetére
De most akkor neked milyen telód van?
(#2678) eladogeppc
Irtad hogy Iphone 11 Pro semmit nem merült készenlétibe.
Ha este 21-22h kor leraktad.
És reggel 7 kor ránéztél hány % ot esett?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
lasse001
senior tag
válasz MikeWazowski #2669 üzenetére
Bocs erre gondoltam. De a linken olvasható is.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eladogeppc #2664 üzenetére
Szakmai szemű összehasonlítást szívesen várom, én már eladtam a p20 pro-mat.
Miért ovodás szintű dolog egy összehasonlítás egy szakmai forumon ?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #2669 üzenetére
Hol lehet kikapcsolni? Én nem találtam, de valószínűleg, rossz helyen kerestem (lezárt képernyő).
-
-
lasse001
senior tag
Voda s20+ -ra kijött a májusi update. Ha még mást is érint.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eladogeppc #2661 üzenetére
Jöhet p20 pro vs s20 foto összehasonlítás.
Én is egymás mellett fotoztam a 2 telefonnal, fokusz terén marha lassu és pontatlan az s20, illetve úgy túlszaturál, zöldeket szereti kiégetni, túl kontrasztos nem életszerű színeket használ.
Makró fotót alig lehet vele lőni. (2évig volt P20 pro-m)[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Olvasgatom, hogy a P20 Pro sokkal jobb kamerában, a Mate 20 sokkal sokkal tovább bírja akkuval....
Nekem meg pont nem ez a tapasztalatom.
Huawei P30-am sima volt, Mate-ből az utolsó a Mate 10 Pro volt nekem, volt Honor 9,10-em is.
Akku időben nagyjából egy szint volt mindegyik, a legnagyobb csalódás a Mate 10 Pro volt, és ott abba is hagytam a Huawei vonalat.
Színvonaltalan menürendszere volt 0 feature-ökkel.Az, hogy most hol tart az Emui, nem tudom.
Nálam az akkuidő elfogadható (nem tökéletes) lett (4,5-5) óra, de főleg azért is letojom már, mert a gyors töltés percek alatt visszanyomja az akkut.
Egyetlen problémás dolog van csak, az pedig a modem standby ideje. iPhone 11 ebben verhetetlen volt. Ha nem használtam, egyáltalán nem merült.
Az, hogy kamerában egy P20 Pro jobb lenne, ezt élből cáfolom, mert itt van kollégám P20Pro-ja, összemértük. Fotóban SEM jobb. Fura is lenne.
Plusz ott a 64Mpx-es fotó módozat, amivel gyönyörű képeket lehet fényképezni.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ADAM1337
nagyúr
válasz kisdobos0111 #2654 üzenetére
Pls ne write only-ba told.
Miért adtad le gariba, hol vetted ? fél mondatokból nem tudunk semmit mondani.
Sok mindentől függ, alapból nem kötelesek cserekészüléket adni. 30nap után miért kapnál új telefont ? (Vodafone-nál csak nagy központba adnak csere telefon, Lechner Ödön fasoron adnak, de én odatelefonáltam és kértem, másik telfenomnál volt garis ügyintézés xperia, de 1-2 nap volt max.)[ Szerkesztve ]
-
kisdobos0111
aktív tag
Cserekészüléket adnak ha leadom gariba a telefont?
-
Thom!
veterán
ultra széles látószögnél van éjszakai mód?
-
lasse001
senior tag
válasz kisdobos0111 #2647 üzenetére
?
-
kisdobos0111
aktív tag
Úgy néz ki szervizbe kell küldenem a kicsikét.
-
NY_A
őstag
Használ itt valaki privát DNS-t? Az adguard-ot használom, és jól működik. Nem jönnek a reklámok. A cloudflare az nem megy rendesen. Mate 20 Pro-nál nekem sehogy sem akart rendesen működni az adguard sem, kénytelen voltam Blokadat használni reklám blokkolásra. Itt szerencsére úgy néz ki működik a blokkolás külsős app nélkül.
-
PedroPascal
őstag
3210-ről váltottam S20+ra. Akksiban jobb volt a 3210, kamerában S20 jobb. Nagy dilemmában vagyok melyiket használjam végül.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
NFLfan
kezdő
Van itt olyan, aki Oneplus 8ra váltott S20+-ról? Vagy fordítva?
-
Jappán
tag
Asphalt 9, Call of duty, Cyber Hunter, Pubg. Nem gyakran ,de ha űzöm, akkor legalább 2-3 órát.Maximális grafikai beállításokkal. Nem mondom,hogy lagg mentesen ,de élvezhető marad a dolog. Van, hogy közben töltőre is van dugva . Nem tapasztaltam még semmilyen extrém melegédést. Az S20+ 5g előtt sima S7em volt. Egy szintre tudnám belőni őket melegedés terén és az bőven tűréshatáron belül van. Nálam így megy a szekér. Szerencsés vagyok.
[ Szerkesztve ]
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
-
Bazi.Joe
tag
-
K Norbi
addikt
Nekem P30 Pro van.
S20 at szerettem volna.
De 120 al hosszabb lett volna.Így lett a Huawei
-
NY_A
őstag
Igen ezzel tisztában vagyok, csak ha kell pro és kontra akkor ez egy negatívum a Mate-hez képest. Viszont sokkal jobban tetszik ez a kis kameralyukas megoldás, lényegesnek esztétikusabb. Valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
NFLfan
kezdő
Mate 20 proban 3d s arcfelismero van. Azt egyik se tudja megközelíteni egy kis kameralyukkal.
-
NY_A
őstag
válasz horvi0813 #2625 üzenetére
Én Mate 20 Pro-ról váltottam S20+-ra. Nálam, az én felhasználási szokásaim tekintetében vígan hozza az 1 napot. De tény, hogy a Huawei ezt kiröhögi. Ott ugyan így használva nap végén még volt benne 40-50%, itt kb. 20%.
Nekem egyéb más területen jobban tetszik az S20+ 1-2 dolgot leszámítva. Pl. az arcfelismerés. Na az a Mate 20 Pro-ban parádé, itt elég bizonytalan és lassú.
Viszont több a plusz amit ad nekem mint amit veszítek, így én elégedett vagyok a cserével.[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Felraktam az ATE6 romot ma Odinnal Home CSC-vel sima S20-ra. Nekem sokkal gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasóm. Szó szerint azonnal felold. Másnál is javult?
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
Menor
csendes tag
Nálam is a Spigen tokok váltak be, már az s7 edge óta azokat használom, s9+, majd most az s20+ is ilyet kapott. Főleg rugged armorok, meg liquid crystalok voltak. Kb. 1 év után már kissé lötyögött benne a telefon, a liquid crystal meg kissé sárgult, úgyhogy cseréltem mindig 1 év után. Több komolyabb balesetet is megelőztek, meg tetszik, hogy pofával lerakva a telót van egy minimál perem, tehát a kijelző nem ér le. Fóliát én nem raktam rájuk, párom Spigen fóliát tett rá, neki bejött, csak feltenni kicsit nehézkes (vagy én voltam ügyetlen). A Speedshopnál találtam eddig a legolcsóbban, de ha van jobb áron máshol, jöhet a tipp.
-
-
t72killer
titán
válasz ateszapa748 #2626 üzenetére
A note10+ ahogy olvasom még csak hagyján akksiidőt tekintve, szval ha akarnának, csinálhatnának takarékosabb rendszert.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lasse001
senior tag
válasz kisdobos0111 #2624 üzenetére
Ez a progi kell hozzá.
[link]
Már más programhoz is kellet nekem. -
-
kisdobos0111
aktív tag
Letöltöttem a legújjabb youtube vanced progit. De nem tudom telepíteni. Nem a telepítő nyílik meg, hanem valami programot keres a megnyitásához. Nálatok működik?
-
ptgmaster
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki P20 pro-ról váltott valamelyik S20-ra? Érdemes volt? Van számottevő különbség a fotózás terén? Mert a tesztekben szereplő fotók engem nem igazán győztek meg. Főleg az estiek nem.
Nagyon köszönöm!Ami ami, az az!
-
NY_A
őstag
válasz Hallosz #2616 üzenetére
Most őszintén, erre milyen választ vártál?
"Add meg a címed, fél óra múlva ott vagyunk egy új telefonnal?"Ha valami baj van fel kell őket hívni, és javítják vagy cserélik a telefonod. Nekem annak idején az S6-on úgy kicseréltek akkut, hogy utólag kiderült nem is volt baja.
Mondjuk szervizből eddig egyik gyártóval sem volt negatív tapasztalatom. -
nagyúr
Ez is igaz, Note 10+-om az egész hétvégét kibíja, hisz nem nyomkodom annyit. Viszont ha kellett egész nap, sosem volt olyan, hogy tötlenem kellett volna, egy napot bármilyen -általam durvának mondott - használattal kibírt. Persze nem tudom felvenni a versenyt azokkal, akik szó szerint rajta lógnak egész nap, az is biztos.
-
NFLfan
kezdő
válasz Hallosz #2616 üzenetére
Ha elégedett vagy, visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod a pénzed vagy választasz másik telefont. Tudom ajánlani a Turbado céget! Direkt rákérdeztem h vonnak e le a vételárból valamit, ha pl használtan küldöd vissza ( gondolok itt pl ujjlenyomat, kamera szélénél koszos, szöszös) Azt mondták, hogy náluk nincs apróbetűs rész. Vagy visszaküldik a teljes vételárat, vagy levásárolhatod másik telefonra Igazán korrekt vég
Szóval én teszek egy próbát a szürke Galaxy S20+-szal[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
Nagyon szemeztem egy ilyen remeknek látszó S20 telóval. Gondoltam, szétnézek a Samu oldalán, pontos adatok gari. Az első bejegyzés panaszkodik az Exynos-ra. A másdik arra, hogy a frissítés miatt baja volt, a második visszaállítás után sem volt jó. Ami eldöntötte, hogy mit tegyek, az a Samsung hivatalos válasza:
"Sajnáljuk, hogy nem vagy elégedett a választásoddal."
Ha bármilyen kérdésed merül fel a termékkel kapcsolatban, kérjük, keresd fel Ügyfélszolgálatunkat a 06 80 726 7864 (0680 SAMSUNG) telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt a https://www.samsung.com/hu/support/email-technical-question/ weboldalon, hogy segíteni tudjunk!
További szép napot kívánunk!"
Köszi, ebből én kimaradok! -
Szajo
őstag
válasz ADAM1337 #2614 üzenetére
Nekem eddig csak a Spigen tokok váltak be...
Akármilyen körbeatombiztos tokot vettem egyedül csak a spigen tok védte meg. (Betonra kamionfülkéből kiesve többször se tört meg)
Már vagy a 6. spigen tokom nyúzom.Ja és üvegfólia nélkül használom a telefonjaim.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz timirosicka #2613 üzenetére
Ne vedd meg olcsóbban kapsz jobb tokokat.
Smart diszkonton érdemes szétnézned, most náluk van ár/értékbe a legjobb kinálat kb.
Nekem most ez vált be, sokkal jobb a fogása, nem akar kicsuszni a kezemből.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz timirosicka #2473 üzenetére
Eséstől még a drágább tok se biztos védi meg a telefont, de több esélyt ad.
Ütésálló alatt melyik típust nézted ki ?
-Ringke x fusion
-Uag
-Spigen bár abból most nem látok, olyat ami igazán jól védi a sarkakat.(#2611) kisdobos0111: valamelyik appod, aminek van overlay-e dobja ezt az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
kisdobos0111
aktív tag
Ez mi lehet?
-
timirosicka
tag
válasz timirosicka #2473 üzenetére
Erre valaki?
Mindegyiknél az eredeti Samsungosra gondoltam.
Vagy még esetleg a Spigen Ultra Hybrid ami érdekelne -
t72killer
titán
válasz icecave #2605 üzenetére
Igen, a note10+ az egyetlen samu teló, amire a jelenlegi kínálatból az s7e-met cserélném, ott is rezeg a léc.
Azért nem csak az agresszív memókezelés a különbség, bár ebben tleg problémás a hüvej. Az amcsi snapdragonos samuk rendszerint körbehugyozzák az exynos verziókat akksiidőben, nem hiszem, h a snapis samu ROM-ok agresszívebben pucolnák a RAM-ot.
Ja, és azt nem tudom hova tenni, hogy a hüvej dual SIM tulajokkal ellentétben nagy a sírás a samu 2simes fogyasztás miatt. Nem mondom, kapcsolgathatom a második karit, de egy még mindíg 800EUR-s telefonnál ez picit cikinek hangzik...
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Dehogy is, nem vettem... Nincs nagy bajom a telefonnal volt nekem is 20+ nem azért cseréltem le mert elégedetlen voltam. Nekem hozott 6 óra SOT-ot (igaz 1SIMmel, de 120 hz-en és minden be vol kapcsolva), kibírt 1 napot, elvoltam vele. Én inkább arra írtam, hogy aki kikapcsol mindent, annak miért éri meg
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mondjuk úgy nem nehéz jó akkuidőt produkálni,hogy agresszíven kib*szkod mindent a memóriából, amikor kedve tartja.
Én elégedett vagyok, bár Note 10+-om van. Tudom, történt némi visszalépés a legújabb exynos miatt. Úgy értem, nem előnyére változott az a chip a Note 10 után.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Azért ez nem lenne ördöngőség. A gond az, hogy a Huawei ugyan ilyen erős hardverrel vígan hozza az elvárt akku időt. Tehát nem kíván az ember lehetetlent. Nekem is volt huawei és ott valami csoda az akku kezelés. Igazából nem csoda, hanem az lenne a normális. Azért tértem vissza Samuhoz mert sokkal jobb szeretem a szoftverét. Szóval valóban rá gyurhatna az optimalizálásra,mert az nem egészséges, hogy minden 2. poszt arról szól, mit kapcsoljon ki az ember, hogy bírja a telefonja. Mindezt nem kevés összegért, úgy hogy más gyártók vígan hozzák ezt. Én kötöttem magammal egy kompromisszumot és már elfogadom, de aki nem képes rá az joggal dühös.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
t72killer
titán
válasz eladogeppc #2602 üzenetére
Azt próbáld még ki, esetleg adb-vel.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz ateszapa748 #2600 üzenetére
Ez igaz.
De a másik fele meg az, hogy legyen 150 giga RAM, csillió pixel, 11 inches 500hz-es kijelző, és bírja egy hétig mert a 20 éves Nokiám is kibírta addig.
Vagy ha a rengeteg tudás és technológiai fejlesztés nem kell akkor meg minek ilyen telefonokat nézegetni?
Van ezektől lényegesen olcsóbb egész jó okostelefon nem is egy ami több üzemidővel bír.
Semmi sem lehet tökéletes.
Ne vedd személyeskedésnek ez nem konkrétan Neked szól, hanem a jelenségnek amit Te is pedzegetsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest