Új hozzászólás Aktív témák
-
-
horvi0813
tag
válasz
glacious #2093 üzenetére
Nekem GeekBench szerint kb 10%ot gyorsult a telefonom a vásárlás óta és kevesebb a fals mérés ami eleinte sokszor előfordult h a fele scoret kaptam mint kellett vvolna. Én úgy érzem h már most sok minden javult a vásárlás óta, day1 elrendeléses a telefon. De ilyet soha többet azt most megfogadtam, pár hónapot tuti várni fogok ezentúl.
-
horvi0813
tag
-
horvi0813
tag
Ha valaki le akarná cserélni a gyári 25W töltőt egy 45W Sansung töltőre ne tegye! Semmi értelme 6 perccel tölti fel gyorsabban a telefont 0-100 mint a gyári...
-
horvi0813
tag
válasz
Bazi.Joe #1060 üzenetére
Sajnos nagyon nem, S20+ 4G Dual Sim-et használok úgyh emiatt lehet kicsit rosszabb mint az átlag de 5óra az átlag nem 7,5óra amit bír... Sajnos ilyen téren nagyon nagy csalódás, de már kezdek hozzászokni a napi 2x töltéshez így Home Officeban többet nyomkodom.
Samsung Galaxy S20 Ultra - Exynos vs Snapdragon.
TLDR: Exynos siralmas sajnos minden téren, még a fotók is sokkal rosszabbak -
horvi0813
tag
A dobozban van egy üres kis doboz. Abban mi kellett volna h legyen? Gumiharangok megvannak, USBC-Jack kellett volna h legyen?
-
horvi0813
tag
S20 Plust tervezem most előrendelni, érdemes az 5G verziót vagy mind1? Van más különbség is az 5G/4G verzió között?
-
horvi0813
tag
Mate20ról váltok S20+ra. Majd leírom a tapasztalatakat. Nem tudom mi ez a nagy harc, de őszintén senki nem kíváncsi erre szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest