Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
krazo
csendes tag
válasz dobolson #3151 üzenetére
Én Gear S3 Frontiert töltöttem vele, a folyamatot rögzítettem hőkamerával(timelapse): [link]
Nálam nem kapcsolt le melegedés miatt, csak azért mert 30%-ra merült a telefon (69%-ról) a töltés alatt. Az óra ~76%-ig ment fel. Sajnos a hőkamera megunta a dolgot és pont a lényeg előtt lekapcsolt. Az látszik, hogy az óra (aksi?) jobban melegedett mint a telefon.Ez a meredek esés az óra töltés miatt volt, nem valami gazdaságos figyelembe véve az óra aksijának kapacitását:
Én Hua P20 Pro-ról váltottam S20-ra, de megbántam. Mindig lefekvés előtt dugtam töltőre a telefont, a P20 Pro szinte sosem volt ilyenkor 40% alatt, pedig ment Waze is rajta töltő nélkül napközben. A s20-at már korábban etetni kell, mert nem bírná ki lefekvésig. Ugyanúgy használom a két telefont(az S20-at töltőre dugom ha navigálok). Az biztos, hogy felesleges hőleadással veszíti el az energiát, gyakran melegszik.
Lehet, hogy én vagyok itt az első, de a 120Hz-től látványra nem estem hanyatt. Próbálkoztam én is 60Hz-el, de ha 60, ha 120 Titanic effektus ugyanúgy megvan, mindegy mire kapcsolom.
Többfunkciós kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
PedroPascal
őstag
válasz dobolson #2060 üzenetére
Anno HTC OneX-en használtam ilyen Nillkin tokot nagyon csinosan állt rajta.
Mai alumínium kertes telefonoknál nem kedvelem a kemény tokokat, mivel ha kosz közé megy akkor megkarcolja a keretet elég durván. S9+ telómat gyári LED view tok így baszta szét még az első pár hónapban.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
zsolti72837
addikt
válasz dobolson #1957 üzenetére
Hát az látszik, hogy elég jó.
Szeretek fényképezni meg fontos is nekem, hogy jó képeket lehessen lőni egy telefonnal (többire ott a fényképezőgép) ezért vacillálok az S10 és az S20 között.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
válasz dobolson #1953 üzenetére
Uh, ez nagyon jó kép.
fogtunder: Már látom.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Wayne
aktív tag
-
-
glacious
addikt
válasz dobolson #1710 üzenetére
Az az is érdekes, hogy nálad pl. hasonlóan "rossz" a készülék, másnál pedig valamivel "jobb".
A kiadók is hibásak, hogy nem optimizálják az appokat.
Én egy játékkal játszom. Unreal engine-re épül, de a mali g77-et valami ócskavasnak titulálja, mert a fejlesztő nem képes felvenni a nagy teljesítményű GPU-k listájára (az s9+-ban lévő G72-t 3 év alatt sem sikerült nekik, úgyhogy nem várok csodát). Ezért 30fps-re van korlátozva, dinamikus árnyékok, tükröződés stb.. nélkül. De ha felteszem hozzá a maximum grafikai beállításokat tartalmazó modot, akkor hibátlanul fut.(#1712) Kölyök1990:
A telefon appon belül lehet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
veterán
válasz dobolson #1397 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy valaki elmondja nemtetszését, hanem amikor már többször, ugyanazt, állandóan. Ezt miért? Valami küldetés tudat? Vagy mi?
Én iPhone-os vagyok,voltam és leszek. Az android az egy más kérdés. Van rá ezer gyártó. Nekem mind egyformák, mint a villanyborotvák. Egyik itt jobb, amott szarabb. A másik meg amott jobb, itt szarabb....de mégis egyformák...semmi különbség.
Az S20 egy jól sikerült széria. Itt-ott vannak, lehetnek hibák, de a másik gyártónál ugyanez van. Ott jobb a kamera, de éppen elvérzik az üzemidőn, vagy gagyi a fényerőszabályozás, vagy gagyi a kijelző, stbstbstb....sorolhatnánk napestig a hibákat. Akkor ott vannak az árak....ez drága, amaz olcsó, eceteraeceteraeceterablablabla...unalmas.
Lassan ott tartunk, hogy mindegyik ugyanannyiba kerül, a régi nagy árkülönbségek eltüntek. Csak nézzünk körül most a piacon...ugye? És akkor megvesszük a drága, szar mobiltelefont. Nekem is volt ám csalódásom nemrég, ezelőtt...A Pixel 4. Pedig azt is szeretem...de ez az S20 idáig nem okozott csalódást...nem úgy, mint a Google telefonja. Na én ott éreztem azt, hogy jajjj de egy trágya telefon.HARLEY-DAVIDSON
-
utomi
senior tag
válasz dobolson #1381 üzenetére
Mondjuk nekem nem botrány ,mármint szépen megy ott is de láthatóan több az FPS a Snapin. Különben ez azért is érdekes mert elvileg a Mali több pontot hoz Antutuban mint az Adrenao. Szóval lehet ez inkább szoftveres azaz PUBG hiba mint Mali. Ez persze rajtunk nem segít. Jövőre elvben vége a saját tervezésű SoCnak és szabvány ARM lesz az Exynos is, aztán ,hogy ez jó vagy rossz lesz majd kiderül.
-
glacious
addikt
válasz dobolson #1335 üzenetére
Mali GPU mellett csak LOW-n lehet 50-60fps-re állítani (extreme).
Találtam hozzá GFX toolt, azzal durván be lehet konfigolni. Le is törlöm, nagyon addiktív ez a játék
Amúgy 5-6 órát simán bírná az akksi, az nem olyan rossz.A régi Game launcher sokkal jobb volt, mérte az fps-t, lehetett korlátozni a felbontást, fps-t, most meg alig van lehetőség benne.
-
veterán
-
veterán
-
glacious
addikt
válasz dobolson #1321 üzenetére
Egy s9+ után én csak javulást látok mindenben, már az üzemidő is jobb (azért mégis csak egy 2 évvel frissebb 25%-kal nagyobb akksi van benne )
Megnézem azt a PUBG-t, mert kíváncsi vagyok.A note 7-nél is volt egy szériahiba, csak az látványosabban jött ki.
És az s9+-t ugyanannak a havernak adtam el, akinek anno az s7edge-m, remélem neki sem lesz azzal problémája.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
PedroPascal
őstag
-
PedroPascal
őstag
válasz dobolson #1228 üzenetére
Nekem most sem talál frissítést. Mi lehet a gond?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
GaS-
aktív tag
válasz dobolson #1068 üzenetére
Szerintem nincs nagy gond, egyszerűen csak nincs még készen ez a termék, meg kell várni a javításokat.
Ha ennyire zavarnak a gyerekbetegségek akkor kérd vissza a pénzed.Voltak sokan akik azért nem az ultrát vették, mert borzalmas az AF. Nos, íme a bizonyíték hogy szoftveresen javítható.
-
ForRedGlory
félisten
válasz dobolson #1065 üzenetére
...de azért megvetted. Ahogy írtam is... nem volt kötelező. Tudtában voltál vele, hogy mi van a csomagban. Kurva unalmas az állandó SD jobb duma, mert semmit nem lehet ellene tenni. Ott a petíció, tessék alaírni aztan jó napot.
Mondjuk engem a legkevésbé sem izgat, de ha izgazna, akkor ahogy írtam, nem ezt a telefont vettem volna. Ilyen egyszserű. Nem tepném a számat és sírdogálnék az Exynos miatt...
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz dobolson #938 üzenetére
Én ilyen Baseus kábelt vettem még a note 10+ készülékhez. Most tökéletesen működik az ultrával is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz dobolson #940 üzenetére
Olyan helyről kell venni, ahol azért lehetőleg van rendes leírás hozzá.
Pl. ilyesmi.
Vagy ha személyesen vásárolsz, akkor meg kell nézni a csomagolást. Amit én vettem, azon is fel volt tüntetve minden rendesen.
A szabványokkal nem igazán kell foglalkozni kábelek esetén.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest