- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
Beszéltem telekommal és samsunggal, egymásra mutogatnak. Csinálok egy gyári visszát, hátha meggyógyul. Majd gari lejárta előtt elviszem szervizbe, addig meg ott az esim+sim1.
-
coccolino
aktív tag
igen, lehet az lesz végül, mert más megoldást egyelőre nem látok
Xprotector ki van fogyva, és nem hiszem, hogy annyival jobb lenne
az a baj, hogy a szélén a tok ráhajlik a képernyőre kicsit (ami egyben előny is, mert védi), és a fólia fellevegősödik, bármit próbáltam folyamatosan jön fel sajnos''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
L.L.
senior tag
válasz coccolino #2792 üzenetére
Igaz S9-re vettem, és nem is üveg, de nagyon jó, és könnyen, pontosan felrakható, ahogy a videóban is látszik. A lehajló széleken is tapad, olyan mint ha nem is lenne rajta semmi, bár nem tudom a te tokoddal hogyan működik együtt. Nekem nagyon gyorsan 2 nap alatt megjött.
[link] -
_Mono_
csendes tag
-
Enzolord
addikt
válasz coccolino #2792 üzenetére
nekem is ezt mondták a Samsung storeban. A mediamarkt forgalmaz méretre vágott fóliát, ami jó rá, elvileg az ujjlenyomat is működik, viszont 9000 forintocska
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
glacious
addikt
Új fejlemény, betettem egy vodás kártyát a sim2-be és azzal működik, ez nagyon fura így. De legalább nem a telefon rossz.
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
S20-ra szeretnék fóliát, mert a gyári fóliát a Spigen Liquid Air tok kikezdi (feljön a fólia a széleknél)
Üvegfólia lenne a legjobb, de arra azt mondták nem fogja az ujjlenyomatot rendesen bevenni vele :)
Szeretném a tanácsotokat kérni[ Szerkesztve ]
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
nagyúr
SZia!
1: 10-ből 7x jó, de nálam elég hektikus, az arcfelismeréssel javítható, fényképpel még nem próbáltam becsapni, szerintem nem lehet ilyen könnyen átverni. Az ujjlenyomatnál érzékeny a vízre vagy a szennyeződésre!
2: Visszafelé kompatibilis a wireless töltés, de ugye a régebbi eszköz lassabban is tölti.3: Dual sim-nél mindkét kártya aktív, de amikor az egyiknél bejövő-kimenő hívás van a másik lejön a hálózatról, nálam legalábbis telenor-telekom kártyával így működik. Célszerű a netet is arra a kártyára lőni-beállítani, amelyikkel többet telefonálsz.
Külön jelzi az sms-nél is, hívásnál is, hogy melyikkel fogadod-küldöd vagy fogadtad. telefonkönyv passz.4: Passz
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
_Mono_
csendes tag
Sziasztok!
A napokban tervezném lecserélni az S7-esemet S20-ra.
Igyekszem átolvasni a topik eddigi hozzászólásait, de elég sokat írtatok, ez még eltart egy ideig. Addig is kérlek, nézzétek el nekem, ha olyat kérdezek, ami már többször ki volt beszélve korábban. Lenne néhány kérdésem hozzátok:
1) Olvasom, hogy az ujjlenyomat olvasó kissé bizonytalan. Mit jelent ez a gyakorlatban? Mondjuk 5 esetből hányszor téveszt? Használtok helyette arcfelismerést a feloldáshoz? Azt tényleg egy - tulajdonosról készült - fényképpel be lehet csapni?
2) Az S7-eshez van egy gyári vezeték nélküli töltőpadom, EP-NG930 a típusa, ilyen:
https://www.samsung.com/hu/support/model/EP-NG930BBEGWW/
Fogom tudni ezzel tölteni az S20-at?
3) Sosem volt korábban dual SIM-es telefonom. Használja közületek valaki két SIM kártyával? Hogy kell ezt elképzelni a gyakorlatban? Ha beszélek az 1-es SIM-en, akkor a 2-es SIM-en beérkező hívásnak foglaltat jelez? Vagy becsörög? Vagy ez választható?
A telefonkönyv ilyenkor hogy néz ki? Valahogy hozzá lehet rendelni, mely kapcsolatok melyik SIM-hez tartoznak?
Úgy értem ezt, hogy most van két telefonom, egyik céges, másik privát. Ezek SIM kártyáit tenném az S20-ba. Van Kiss István barátom is a privát telefonomban és Kiss István nevű kollégám is. Dual SIM-es telefonkönyvban egymás alatt fogok látni két Kiss István-t? Honnan fogom tudni, melyikük melyik? :)
4) Használtam eddig külső, jack-es mikrofont, Rode Videomic ME típust, ilyen:
http://www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_me_videomikrofon_mobil_eszkozokhoz.php
Létezik valami adapter, amit a telefon és a mikrofon közé illesztve továbbra is tudnám használni ezt a mikrofont?
Tokkal kapcsolatban egyelőre nem kérdezek, látom, hogy korábban volt már erről szó, azokat majd még megnézem :)
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
shadowcam
tag
válasz timus84 #2778 üzenetére
Én is S10-ről váltottam, számomra megérte. Érezhetően gyorsabb a rendszer, a 120Hz miatt nagyobb élmény a telefon mindennapi használata. Fényképezni még én sem voltam vele, de a 64MP-s kamera szebb éleket ad, az tuti. Csodát nem kell várni, de az S10 kamerájától erősebb. Bár szerintem az sem volt rossz. Gyorsabb a töltés is, akksi üzemidő minimum ugyanolyan. 5 óra körül alakul a SoT. Nekem melegedés abszolút nem jelentkezik, bár nincs is játék telepítve a készülékre, így gondolom ez természetes. Összeségében ajánlom, szerintem egy jól sikerült készülék lett. :)
-
timus84
friss újonc
Sziasztok.Most lehetőségem van becserélni az s10-esem +160€ ráfizetéssel s20-ra. Az érdekelne, hogy megéri-e?nekem csak a fényképező a fontos.a többi dolog mellékes.
Köszi -
mg1992mg
senior tag
válasz MikeWazowski #2774 üzenetére
Az első zenét rongálóbbnak találom, mint az üvegtörést
-
Chamoro
tag
-
NY_A
őstag
Melóhelyen a telefonról usb-c/aux átalakítóval szoktam zenét hallgatni. Ma szembesültem, hogy amit Mate 20 Pro-hoz használtam nem működik. 2 darab egyforma átalakítót használtam, mindkettő jó, ez egyiket sem szereti.
A Samsungnak van valami saját szabványa, vagy mi a pöcs? -
Thom!
veterán
Ha valaki nem automata módban fényképez, nagyon rendben van a kamera.
Automata módban bixby off, hdr off ergo!Ha valaki tájképet fotóz tegye át a felbontást 64MP-re!
-
nagyúr
Nincs egyéb almás termékem, csak egy 2013-as Ipod touch és asszony céges 6s-e.
Csak érdekel az ismeretlen, ennyi az egész. Most hogy rabláncon vagyok nem esélyes, hogy hipphopp másra váltok, csak jó néha érdeklődni. Köszönöm a válaszodat!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
polonic
félisten
Nektek mennyit fogyaszt a Google play services?
-
NoahM
junior tag
Látom nem értetted az iróniát, pont arra gondoltam amire te...A zártságért cserébe sok midnent kapsz, de a tónusodból ítélve nem is szeretnénk ebbe belemenni. Az iphone nem add forrdalmian újat, de amit nyújt azt nagyon jól és megbízhatóan teszi ennyi.
Sajnos nekem is fotózás terén a S20+ csalódás volt, és nem azért mert nem tud szép képeket lőni mert nagyon is tud, hanem inkább hogy többször lett elmosott v használhatatlan a kép és nem akarok semmi “emléket” elveszteni emiatt. Igen a pixelekről olvastam hogy híres a kameraképessegeiben de még nem volt szerencsém egyhez"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
papi77
addikt
"olyan nincs hogy apple izgalom” Jó neked,hogy így éled meg
Nekem iphone 4 óta szinte mindegyik évben volt egy modell max egy hónapot,de sajnos egyszerűen nem tudom megszokni azt a számomra zártságot,amit az ios ad ajándékba a felhasználóknak
De kinek mi...mondjuk jelen pillanatban ha a fotózás lenne a legfontosabb,akkor a pixel4xl mellett a11pro jöhetne csak szóba![ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
NoahM
junior tag
válasz Tsebacsi #2756 üzenetére
Én kb. Másfél hónap után mentem vissza kb egy hete az iphone 11pro-ra és olyan nincs hogy “apple izgalom” bocsi de nagyon unalmas, hiába használom már sok-sok éve. Valahol hallottam hogy amíg pl samsung az innovációra hajt és hogy jobb és fancy-bb legyen, addig az apple az alapfunkciók tökéletesítésére és készülékek közötti tökéletes harmóniára hajt, de ez nem izgalmas dolog számomra. Akku időben ahogy SeatZola mondta kiváló a 11pro. Az S20+-t sokszor állítottam vissza 60hz-re hogy had nyerjek még egy órácskát. Ha van más apple cuccot szerintem az iphone jobb választás, ha nincs az S20 vonal jobb, sajnálom hogy el kellett hagynom mert tényleg a legszebb telefon.De sajnos nem apple...
"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
DaDa
senior tag
Amíg nem próbálod ki egy másik töltő paddal addig felesleges ezen gondolkodni. Ha tokban van, probáld ki anélkül is. Ha úgy is rossz akkor egy másik töltő paddal és érdemes másik töltő kábellel és fejjel is. Ha utána is rossz akkor telefon hiba lesz valószínűleg.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok! Wireless töltés jól működik nektek? Nem tudom eldönteni, hogy a töltő hibás, vagy a telefon. Alig vesz fel áramot, meg-megszakad a töltés. Van amikor teljesen jó, de általában nem megbízható. Egy éjszaka alatt kb 50 százalékot tölt fel.
-
SeatZola
őstag
válasz Tsebacsi #2744 üzenetére
Ez érdekes volt, mert rendszer sebességben az S20 jobb volt.
Kamerában a 11 Pro színhelyesebb volt, de vonalélességben meg az S20 volt jobb, főleg a képek szélei felé. Plusz a kamera az S20-on sokkal több beállítást tud. Ami érdekes volt még, és számomra fontos, hogy zenénél, kihangosítva az S20-nak sokkal több mélye volt. Ezt vakteszten is megállapítottuk itthon többen is. Ami sokkal jobb volt az i11 Pro-ban, az a készenléti fogyasztás, mert este 10-től reggel 6-ig 3%-ot merült, míg az S20 5-6%-ot. Viszont wifin netezés közben meg az S20 fogyasztott kevesebbet, mint a 11 Pro. Ami fura, hogy az i11 Pro is OLED-es, de ha megkocogtattam körömmel a kijelzőt, akkor olyan műanyagos hangja volt, míg az S20-nk meg üvegesen. Összességében az S20 és az i11 Pro szerintem kb- egálban vannak. Nekem azért maradt az S20, mert a sokévi megszokás miatt könnyebben kezelem, valamint a +1 év garancia és a 200eFt vs 300eFt miatt. Plusz a teljes Samsung ökoszisztémámat ha cserélném Apple-re, akkor sokkal többe kerülne. NEKEM nem ért többet a 11Pro, mint az S20 így nem mentem bele felesleges kiadásokba. Ennyi!Rappi
-
Thom!
veterán
Élő fukoszban 0 háttérelmosásban jobb a kép több a részlet nem mos annyira mondjuk tajképetet fotóz az ember akkor...
-
kengyel
nagyúr
A mai sot idő tűrhető, 3.5-óra lett, ez csak mobilnet, semmi Wifi, és most van 20%-on.
Határeset !kengyel
-
NY_A
őstag
Videónál nálam sem melegszik, pedig elég sokat megy a Youtube. Meg úgy alapvetően sem vettem észre, hogy jobban melegedne mint pl. Mate 20 Pro.
-
kengyel
nagyúr
-
NavySeal
senior tag
-
kengyel
nagyúr
válasz ADAM1337 #2732 üzenetére
Tényleg nagyon folyékony, még kicsit szokni kell. Biztos hamar menni fog, a jót hamar meglehet szokni. A szoftver régiókód zavart meg, azt hittem, mókolták a telefont. Arra viszont nem számítottam, hogy a Vodafone, VDH - val adja ki. Már az előző is, XEH volt. Ennyi bajom legyen vele, még használom.
kengyel
-
eladogeppc
veterán
Nálam Optimizeden 120Hz olyan 4-4,5 óra, 60hz 4,5-5 óra.
Medium beállításnál 60hz szintén maradt 4,5-5 óra.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
SeatZola
őstag
válasz kisdobos0111 #2720 üzenetére
A hivatalos Samsung szervizekben, ha szét kell szedjek a telefont, akkor utána nyomás próbázni is kell nekik. Csinálják is.
Rappi
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz kisdobos0111 #2650 üzenetére
Beadtam szervízbe. Utánna gondolom marad a vízállóság.
-
shadowcam
tag
Sziasztok!
Napokban tervezek beszerezni egy S20-ast, a mostani S10-es helyett. Akkumulátor gond engem annyira nem izgat, irodában/autóban töltöm, ha túrázni megyek, akkor PB. Viszont sok panaszt láttam a túlzott melegedésre. Ez a probléma megvan még, vagy esetleg orvosolta valahogy a Samsung?
-
kengyel
nagyúr
Egy kérdés ! Van gyári fólia rajta ?
kengyel
-
Bazi.Joe
tag
Ez segíthet az üzemidőn?
[link] -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Létezik olyan, hogy Vodafone telefon S20 plus, VDHVDHEUXVDH kóddal jött ki ?
Nekem, ez kicsit furcsa.kengyel
-
Lajtorja
aktív tag
válasz eladogeppc #2702 üzenetére
Az nem rossz teljesítmény egy másfél éve alapított cégtől.
--- ---
-
MikeWazowski
veterán
válasz eladogeppc #2702 üzenetére
+1
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
jacis
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest