-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
El is felejtettem reagálni.
Szóval így nézett ki tegnap a felrakást követően 2 órával.Az üzletben még egy "bubi" sem volt.Holnap dél körül telik le az üzlet által javasolt 48 óra, akkor mehet rá a tok és jelenleg már csak 3 pici bubi van a kijelzőn, elég szépen eltűnt a többi, pedig volt köztük elég brutális, ujjal tapinthatóan kidudorodó.
Viszont nem "öngyógyító" ahogy vhol a neten olvastam, mert bizony meglátszik rajta a kártya nyoma amivel szintezték, plusz ma írtam rajta s-pennel, nos annak nem maradt nyoma.
Meglátjuk mi lesz még 1-2 napon belül, miután a tokot felraktam, használat közben most jónak tűnik.
Haver (S7 tulaj) megerősítette, hogy az elején ilyen bubis, de eltűnik az összes, ha véletlenül nem, akkor viszont szó nélkül cserélik. -
Rabidsnail
senior tag
-
válasz
Rabidsnail #2290 üzenetére
Miért?
-
Rabidsnail
senior tag
Tört volna el a keze annak,aki meghajlította a kijelző szélét.
-
kkp900
senior tag
válasz
S e t h #2239 üzenetére
A mediamarkt online oldalán is nézd meg ! Én onnan rendeltem meg a fast garge 2017 eset gyári samut 6-10 nap szállítási infoval de 17 volt csak.
Azért majd írd már ki hogy mi a végeredmény a foliával majd!
Mert én is rakatnék rá persze ha az Arénában van és nem az Alleban.Azért Budára nem fogok átrobogni ezért.
Vidékről ! Na akkor várjuk a bubikat hogy eltünjenek
-
S e t h
nagyúr
A Google keep jó bizonyos feladatokra, de nem váltja ki az samsung notes appot(sajnos), mert korlátozott mennyiségű karakter rögzítésére alkalmas csak.
Tökéletes alkalmazás lenne ha pl tudnám egy előadáson rögzíteni az össze elhangzottat.
Az Evernote mintha kicsit megdrágult volna, de számomra még mindig az egyik legtetszetősebb app a Squid, viszont ott is fizetősek egyes funkciók, ráadásul havidíjban.
Plusz nekem kicsit furcsa, hogy olyan felhőszolgáltatást(Box) részesítenek előnyben, ami talán nem is olyan népszerű.Fóliában a mobile outfitterst preferálják nálunk, de csak Budapesten elérhető, bár volt róla szó, hogy talán az s-pen nem nagyon szereti, vagy lenyomatot hagy.
Üvegben pedig a legtöbbet a Whitestone-ról írtak eddig, a vélemények vegyesek, kb 80-20% arányban jött be a felhasználóknak, nem olcsó és a felhelyezése is vicces a youtube videók tartalma szerint. -
tacto
aktív tag
válasz
laci0530 #2281 üzenetére
Igen, erosen erik a dontes, az S-pen mostanra egy erett, kifinomult eszkoz lett. Abszolut apple hasznalokent is, ugy tunik, a telefonnal most megeplepem a Note-ot (3-am ugyan volt korabban), szamomra napi fontossagu a kezi firka, jegyzet, ezt ilyen formatumban csak ez. a keszulek nyujtja.
Meg 2 kerdes:
- vajon a sima Google Keep- ben mekkora pluszt nyujt az S-pen, ha egyaltalan?
- illetve a toll hasznalt es az edge kialakitas okan lehetseges ra dedikalt foliat / vedouveget tenni, es ha igen, mik a tapasztalatok, mit javasoltok? -
laci0530
senior tag
-
tacto
aktív tag
válasz
sanyijedi #2278 üzenetére
Szuper, koszonom, sokat segitettel. Emlekeim szerint a Note 3- al meg nagyon korlatozott volt a jegyzet mentes, megosztas, gyakorlatilag kizarolag samsung felhon beluli, ha nem tevedek.
iphone 8 plus volt a kiszemelt, de pechemre kezelesbe vettem egy note 8-at ceruzaval egy helyen. Allam leesett... -
SDOC, PDF, kép, vagy csak szöveg lehetőségek vannak
(#2277) Somatom
hívás közben minden funkció ugyan úgy elérhető, így nyugodtan a jegyezetet is elindíthatod és működik rendesenlétezik S note nevű program, alapból az a note8 on nincs rajta, régebbi note-okon rajta volt.
abba van pl pen.up backup így samsung fiókkal ment mindent és le is szinkronizál.
körübelül ugyan azt tudja mint a samsung notes
itt lehet menteni S note, jpg, png és pdf-ként -
Somatom
veterán
Ez engem is érdekelne. Nemrég az egyik barátom megkért, hogy segítsek neki átköltöztetni az S4 duosából a gyári app -ban levő jegyzeteit az új Samujába. Nem tudtam szerkeszthető szöveges állományként exportálni a jegyzeteit. Ha már ennél a témánál vagyunk, kíváncsi lennék még valamire. Ha telefonon mondanak nekem olyan infót, amit szeretnék lejegyezni, azt megtehetem hívás közben? Mármint úgy értem, hogy ha hívás közben kihúzom a tollat, akkor egyből írkálhatok a kijelzőre anélkül, hogy külön háttérberakósdiba kezdenék? Bocs, ha láma a kérdés, nem volt még Note -om.
-
laci0530
senior tag
válasz
Memmaao #2270 üzenetére
A Note 3-on kifejezetten szerettem a hátlapot, bár emlékszem, a fórumon sokan fanyalogtak rá, hogy nem túl igényes a tapintása. Nekem mindenesetre jobban bejött az a konstrukció, és a vezeték nélküli töltés is működne vele.
Most én is Samsung Protective Cover tokban hordom, amitől valóban elég vastag. Nem bánnám, ha alapból maga a telefon oldalsó borítása és a hátlapja lenne olyan kiképzésű, mint a toké, ha lehetne választani, hogy üveg vagy ez, akkor soha nem hajlanék az üveg felé.
-
pcsabee
csendes tag
Segítsetek, kérlek.
Szeretnék onedrive 100 Gigás regisztrációt, de nem lelem, hol kell megtennem.
Szeretném használni...
Köszi a segítséget! -
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom a valaszokat az s8 vs. note 8 ugyben.
-
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
Nálam is az S8-at váltotta. Jobban optimalizált a note8. Nálam azonos felhasználás mellett jóval többet bír az akku, lazán megvan az 5-6 óra SOT, ez S8 esetén nagyon max 3 óra volt. Az S8 is megvan, feleségem használja. Nagyon szereti. A note8 mellett igazi törpe telefon. Nagy a note! Főleg a gyári protective standing coverben. De kell a tok, nagyon törékenynek tűnik, szerintem mezítelen egy esést sem élne túl. Nem értem ezt a tendenciát, hogy miért kell az üveg hátlapot erőltetni. Egy full alu body jobban bírná a strapát. Szerintem a note 3 levehető hátlapja (és így színben cserélhető mivolta) sokkal jobb volt, csak ugye a bili műanyag keret. A note 4 hátlapja szintén jó volt, csak ugye a sérülékeny lézer vágott keret...
-
laci0530
senior tag
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
S8-ról Note 8-ra váltáshoz:
Nekem megérte a váltás az S8-ról, bár olyan nagy különbséget nem hozott, viszont érezhetően kényelmesebben kezelhető számomra a nagyobb kijelzőméret. No és az S-pen is áldásos plusz, jól jön a munkám során.
Összességében elégedett vagyok, nagyon fasza készülék az S8 is, de számomra pont azokon a területeken ad még egy kis pluszt a Note 8 a "nagyon jóhoz" képest is, ahol kell. :-)
-
OCTAMD
őstag
1 hónapon belül elérhető lesz a kék Note8,németből
-
tacto
aktív tag
Amennyiben volt mar, elnezest. Kerdesem, hogy a jegyzetekbol firkat, rajzot, bejegyzest milyen formatumban, hogyan, hova lehet exportalni, menteni?
Ez eleg fontos info szamomra, nagyon elgondolkodtam egy note 8 beszerzesen. -
S e t h
nagyúr
válasz
HUTCHDB #2254 üzenetére
Van-e értelme? Ezt teljesen egyéni preferencia, hogy ki mit kedvel egy telefonban. Számomra pl az S8 és a Note 8 annyira két különböző világ, hogy elképzelni sem tudnám saját telefonnak az előbbit.
Nekem s-pen számított, a hab a tortán meg a dual kamera és a + ram.
Az s-pen nálam a mindent vivő joker, ergo az S8 a Note8-hoz képest egy funkciójában elmaradott készülék számomra.
Szóval ennyire nem tudtam segíteni, neked kell döntened padavan. -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Hölgyek, Urak!
Gondolkodom NOTE 8 DUAL telefon vételén.
Egyik kérdésem az lenne, hogy honnan lehet/érdemes beszerezni (GSM bolt vs. hivatalos samsung garis eladás) ezt a modelt?
Másik pedig az, hogy van -e értelme s8 dual-ról váltani? -
válasz
RaveForce #2249 üzenetére
Most fedeztem fel kb.. 10 perce, hogy a bekapcsolt kameránál a bixby vision bekapcsolása után van ott a bal sarokba egy kis hely ikon, azután amerre fordulok a telefonnal megmutatja mi melyik irányba van, ha lefordítod akkor meg hogy hol vagy, valami elképesztően tetszikpersze nem mintha nem tudnám mi merre van 300 méteres körzetben, de külföldön ez biztosan jó dolog..
-
Tudom nem mondok újat senkinek, de most már van némi véleményem hogy használom néhány napja, hát reggel felkeltem, mondom nagyon szeretlek drágám, csinos vagy, szép, okos, azt mondja az asszony, te is, és ő is szeret, mondom hallod én a telefonnak beszélek.
Azt hiszem ezzel elárultam mindent.
-
S e t h
nagyúr
Kicsit fura nekem, hogy a vezeték nélküli töltőkhöz(korábbi verzió) a komolyabb helyeken 6 hónap garanciát adnak csak, amíg a dzsunka üzletekben meg kamu 24 hónapot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
cuebler #2242 üzenetére
Szándékosan nem akartam leírni az üzlet helyét, mert diszkriminatívnak hatott volna, de sok helyen láttam ezt már így leírva.
Nem emlékszem már pontosan milyen termékre vadásztam, de akkor adtam fel, hogy náluk vegyem meg, amikor leírva láttam vhol, hogy aki vett tőlük ilyen terméket, amikor meghibásodott a cucc, elvitték Romániába, majd onnan ha jól emlékszem a franciákhoz, mert ott volt szervíz, aztán nem látta hónapokig, el is keveredett a cucc, ment a mutogatás a cég és futárcég között, szóval köszi, nem -
cuebler
senior tag
válasz
S e t h #2241 üzenetére
én az emagról csak arra emlékszem, amikor háromszor rendeltem tőlük a leírás szerint "fekete színű okosóra fekete fémszíjjal"-t és háromszor sikerült kiszálítaniuk helyette ezüst színű okosórát ezüst színű fémszíjjal. felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol három virtuális kéz-széttáráson és együttérző bólogatáson kívül semmi mást nem kaptam. de hát mit is vár az ember egy román cégtől?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Misi1980 #2240 üzenetére
Én emagról maximum 10-20 ezer forintos cuccokat vásároltam eddig, egészen egyszerűen azért, mert nem volt jó hírük, ha garanciáztatásról volt szó.
Én eddig sem vettem és ezt követően sem veszek tőlük drága dolgokat.
Maximum a samsungot hívnám fel ilyen esetben, mi az ő álláspontjuk, lehet cseten is adnának rá választ. -
Misi1980
senior tag
Szerintetek a fentebb írt emagos note 8-ra itt Magyarországon 2-év samsung garancia vonatkozik?
-
S e t h
nagyúr
Holnap akartam elmenni az outfittersbe fóliáztatni, de mivel ma Székesfehérváron jártam ezért bementem az Alba Plázába.
Egy haverom mondta anno, hogy ott a vodafone üzletbe méretre vágva fóliáznak.
Két hete amikor felhívtam őket, akkor nekem csak azt mondták, hogy nincs még note 8-hoz fóliájuk.
Mondom a két információ némileg különbözik egymástól, de mivel eltelt két hét, ezért ma bementem.
Kis várakozás után azt mondták, hogy már oké, mehet a Note 8-ra is fólia.
Akkor láttam meg, hogy van egy zagg invisible shield gépek lcd panellel, programmal, ahol be lehet állítani a kívánt készüléket, aztán már vágják is a fóliát előre, hátra.
Elsőre nem sikerült, vágtak megint, aztán felhelyezték, most pár óra múlva csak hüledezek mert kb. ha 100 buborék jelent meg a fólia alatt, amelyek nem voltak ott a felhelyezést követően. Gondoltam viszem vissza majd vmikor hozzájuk, hogy WTF.
Viszont a neten olvasgatva azt látom, hogy számos hsz van arról, hogy ezek a bubik eltűnnek.A részletek.
3500 előre, 3500 hátra, life time garancia, tartsd meg a számlát és a fóliát is ha baja lenne és bármikor kicserélik ingyen.
Azt mondta az üzletben a hölgy, hogy időnként jönnek hozzájuk vissza, főleg S7 tulajok ha a a széle elengedi a fóliát, de azonnal cserélik mert ez a cég üzletpolitikája.
Szóval igaza volt a havernak, vágnak méretre és azt is megkérdeztem, hogy hány helyen csinálják ezt és kettő ilyen gép van az országban, egy náluk és egy vagy az Arénában, vagy Alleban. Vigyorogva mondták, hogy valamelyik A betűben, szóval aki gondolja az előtte telefonáljon az ott lévő vodafone üzletekbe.Egyelőre nem tudok beszámolni a minőségről, mert először amikor rárakták erre a gyönyörű kijelzőre, az olyan volt mint zacskót húztam volna a fejemre és úgy néznék most a világra, másrészt azt mondták, hogy 48 órán át ne rakjam vissza rá a tokot, nehogy felszedje a szélét.
48 óra alatt megszárad és utána mehet, nos pont azt várom, hogy ezalatt a 48 óra alatt tűnjenek el ezek a buborékok.
Ha nem, akkor viszem vissza és borítom rájuk az asztalt, viszont 3500 forintért örökélet garival nem tűnik rossznak.Na ilyen volt.
Más.
Biztosan én vagyok balfax, de nem tudtam online glamour kupont érvényesíteni sestoreban, aztán lehet csak személyes vásárlásnál működik, itteni Media Marktban meg nem találtam vezetékmentes töltőt. Semmilyent. lol -
Risard
aktív tag
válasz
thebiker #2237 üzenetére
Hát igen s az s7 edge ott úgymond rommáveri mindegyiket (tanusítom nagyon jó volt az üzemidő edgen)amit felsoroltál mégis utolsó előttinek írod.S8+ rol néztem teszteket hogy birja s a note 8 is ott jobban szerepelt.Azért is választottam a Notet.S bevallom kellemesen csalódtam az aksijában is.
-
thebiker
tag
válasz
SharpSA #2204 üzenetére
Szia,
Note7->S7edge->S8+->Note8 . Ez volt az utóbbi év termése. akkuidő tekintetében egyértelműen a Note 8 a legrosszabb.
Ugyan azokat az appokat használom a Samsung backup-ból. Pont ugyan annyi app fut a háttérben és szinkronizál.
A legjobb akkuidő szerinti sorrend:S8+
Note7
S7edge
Note8Az első kettő közül nehezen tudok dönteni mert a Note7 ugye nem volt túl sokáig meg
és halványabb emlékeim vannak róla. Biztos jó lenne egzakt SOT vagy hasonló adat de ezzel nem foglalkoztam.
Summa summárum szerintem számít az a pár százalék az S8+ és a Note 8 közt. Esetére épp 10% marad.
Hasonló használat mellett az S8+ 30%-ot tudott. Pedig a gsmarena tesztjében a Note 8 jobban teljesít ...Hangsúlyozom, hogy ez csak az én tapasztalatom. Ettől még jó készülék ....
-
BeastMode
őstag
Nálatok nem éhesebb most a szokottnál a Play Szolgáltatások?
2 napja 3-4 százalékot merül óránként a teló idle állapotban a megszokott 0.5-1 százalék helyett. -
Sodomizer
tag
Na volt egy okos ember a best buy fórumon aki felhívta az emagot, hogy kuponozás után is él e a 4 év gari, azt mondták igen.
Szóval 277e a telefon, nem kell a plus 2 évet kiválasztani mert automatikusan járni fog mellé.
Hivatalos viszonteladótól, ez eléggé jó üzlet szerintem.
Én mindenképp meg akarom várni a Mate 10-et, meg a Nokia 10 Max-ot, mielőtt döntök de én a vásárláson gondolkodó emberek helyében sietnék már csak pár darab van -
Teal'C
veterán
Ja amúgy egy csomagban volt sárga csíkos szatyorban.
-
Sodomizer
tag
A termék oldalán is írja hogy 4 év gari
-
kkp900
senior tag
válasz
Mikulásbá #2219 üzenetére
JA de legalább 1 nappal hamarabb és akkor nem veszem át az enyémet ami telenoros de majdnem ugyan ennyi volt
A független dolog miatt lett volna csak érdekes számomra a gari a telenornál is 2 év ,és be is regisztráltam Samukához.
Na mindegy
UI: Ezzel a függetlenítési kód vásárlással valakinek van e tapasztalata?
-
Z.É.T.
őstag
Nem jártam utána, csak most jött szembe:
emag: 268k HUF/4 év gari -
cuebler
senior tag
válasz
Retekcloud #2203 üzenetére
csak be kell állítani, hogy melyik kaphat média hangot és melyik fogadhat hívást, etc. bár ebben mintha butább lenne a note8 mint a 6p volt, mert a huawei w1-et például nem is igazán tudtam rajta egyelőre beállítani, és a réndzserem kihangosítójánál is kevesebb az állítási lehetőség, mint a nexuson volt.
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!Az lenne a kérdésem,hogy lehetne a képeimet a One Drive felhőbe elmenteni mert ott van 2 évig 100gb helyem amit most kaptam a note8-al.Nem jövök rá sajnos.Csak azokat látom benne amiket azóta a Note8 fotóztam.
-
Retekcloud
tag
Szuper köszi mindenkinek
-
cuebler
senior tag
autós kihangosító és okosóra együtt is ér?
-
Colani
tag
válasz
Ugy tudom minimum 6-8 dolgot tud egyszerre kezelni...néha 2 órám és egy bluetoothos hangszóróm is csatlakozik gond nélkül...
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Nekem egy Amazfit meg egy xiaomi bt headset megy egyszerre a telefonnal.
-
Retekcloud
tag
Lehet egyszerre bluetooth fejhallgatót és noname okosórát csatlakoztatni bluetoothon a note 8 hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged