- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzuMe
tag
Vajon ez milyen tok lehet? punkcase
-
SzuMe
tag
IPhone 7 után tértem át Note 8-ra pár napja. A szoftvert gyorsabban szokom, mint a méretét. Hogyan hordjátok zsebben? Mennyire használjátok az S-Pent?
-
Teal'C
veterán
Ott igen. De a kép amit beillesztettem a menün keresztül elért azonosító. Ott nincs, és ha emlékszel korábban volt róla szó hogy a hivatalos kereskedésben is csak "N950F" amit szintén többen nem értettünk miért.
Ami külön érdekes ha felmész a samfirmware oldalára nincs külön dual szoftver.
-
Teal'C
veterán
Ha figyelmesen olvasol fentebb írtam "ami eddig biztos" kezdettel. Nekem nincs 1 simesem így erről nem is írtam. A szöveg lényege meg amúgy az hogy ha már volt onedrive-od akkor másik e-mailt kell használnod.
Amúgy a Samsung Magyarország képviselet magyarázata volt nem az enyém.
Amúgy a dual neve is N950F
-
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
Amúgy nekem is lenne egy kérdésem illetve 2ő
Próbálta valaki azt a simszétszedős microsd egyben beszerelést dual sínes készüléken?
Tud e valaki 256gb os memkártyát megbízható forrásból némileg olcsóbban? Ebay is lehet.
-
Teal'C
veterán
válasz
Lt.zole #2879 üzenetére
Beszéltem a Samsung Magyarország képviseletével, ők nem is tudnak a promócióról és azt mondták csak az s6 ra volt merthogy nem bővíthető. Így viszont érthető miért a dual ban van, mert ha két sim van bent akkor ez sem bővíthető.
A Microsoft álláspontját meg ne is forszírozzuk mostanában úgy hülyék ahogy vannak.
-
tacto
aktív tag
válasz
taky1974 #2873 üzenetére
...ha már gyári Protective, mik a tapasztalatok a Qi töltéssel?
Nálam a gyári mini töltővel nem működött tokban, két kínai töltő közül az egyik perfekt, a másik meg épp most megy vissza, hektikusan funkcionál.
Sokféle info kering a gyári töltők és a protective case viszonyáról, kínaiaknál meg elég lutrinak tűnik. -
taky1974
csendes tag
válasz
mocsyzozi #2848 üzenetére
Szia!
Remélem vígasztal ha leírom, hogy én a megjelenés napján vettem meg a Note 8-at, és rá rögtön egy Alcantara tokot. Majd 3 nap után leejtettem. Gyakorlatilag ott tört el, mint a tied. A tok széle törte be ami ráhajlott. A szerencsém hogy volt rá biztosítás. A kijelző cseréje 110.000 volt a SES-nél (szerintem az enyém volt az első
). A biztosítás volt kb. 18.000, az önrész 25.000.
Most egy ütésálló Samsung tok van rajta. -
Lt.zole
tag
Üdv.,
nem teljesen világos nekem, hogy a telefonhoz jár a 100GB Onedrive tárhely vagy sem?
Az S6-omon már egyszer kaptam 2 év tárhelyet, ami le is járt azóta és úgy voltam vele, hogy a note-hoz megint kapok, fel is ajánlotta nagy nehezen, de nem aktiválta.Valaki használja esetleg?
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Feleségemnek vásároltunk egy note 8 at. Kifejezetten a kamera miatt. Előtte s6-a volt. Szerintetek normális, hogy ilyen minőségben készít felvételt? Fhd, 60fps.
https://drive.google.com/file/d/0B-BpISL28ji4Ujh3YVBhU3Y4MUE/view
Fénykép minőséggel sem vagyunk túlságosan elégedettek. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Leslie1966 #2858 üzenetére
Van független romos single és dualos is ,németből osztrákból.
A telekomos =szolgáltatós single.
-
Leslie1966
senior tag
A Telekomos Note 8 az single vagy dual sim-es, mert a függetlenek dual sim-esek mind, ez valami külön szolgáltatós lenne. Független rom-ot rá lehet tenni odinnal igaz?
-
front3r
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz
mocsyzozi #2848 üzenetére
Fincsi... U11-en nincs biztositas, a Honor 9en viszont van.
Nekem mind2 szilikontokban van, igy a toresnek kevesebb az eselye.
U11 meg 4 naposan mar esett pofara, koszoni jol van, pedig nem kicsit repult..Hogy on is legyek ha mar ide írogatok: multkor megneztem ismet a Note 8-at. Nem mondom jogy nem fogadnam el, holott nem a szivem csucske a marka, az S7edge utan meg plane. De ez a monstrum megteszettette magat velem.
De azert a Mate10pro csabitobb -
mocsyzozi
tag
válasz
Aryon87 #2827 üzenetére
Addig nem adom le amig az u11 vissza nem jön(ha jön egyáltalán),mert teló nélkül nem igazán tudok meglenni(persze a mate 10 pro-t már nézegetem....
) De havonként új készüléket venni egy kicsit luxus .....
De biztosítás nélkül több telót nem veszek!!!!!Annyi szerencsém van hogy a bal alsó sarka sérült ígytudom használni a telefont...
-
kkp900
senior tag
Hello!A face csoportban valaki ajánlotta a gyári S8+fóliát!Neki 3 hete fent van és semmi baja plusz a toll se látszik meg rajta.Alul 3mm rövidebb oldalt 1 -el.Én ma megvettem de a Samsung Experience Storeban telefonon egyeztettem velük hogy mit is szeretnék,de inkább visszahívtak hogy lemondják a felrakást!!Mondtam eleve hogy kifizetem a fóliát és lemondok a gariról csak tegyék fel!Nem mivel nem arra való!!Mondom tudom de semmi bibi nem lenne ha feltennék főleg ,hogy előre kifizetem.Na ennyit a vevőorientáltságról!Ez az ország egy vicc!Szó szerint majdnem elküldtek telefonon a faszba!De ma bementem és mivel csak ott volt iylen fólia én meg csak ma voltam pesten így kénytelen megvettem.Majd feltetettem egy telefonossal.És állítólag így faszább is mert nem nyomja fel a tok majd!Szóval ha valaki költseghatékony akar lenni akkor lehet ez is egy megoldás!Voltam a Mobile Outfittersnél is de engem nem győzött meg a csávó az Arénában 11990 lett volna előre hátra.Inkább megprobálom a samufóliát! UI: feketére szeretném az értesítések hátterét van e erre valami progi külön esetleg???
-
Cobrusz
senior tag
Telenortól vásárolt itt vki kártyásan?
Függetlenités megoldható miután megvettem kártyásan? -
S e t h
nagyúr
válasz
WinstonWolf #2842 üzenetére
köszi, ez megfelelőnek néz ki
-
WinstonWolf
senior tag
Na mindegy, ha mégis USB-C re lenne szükséged, és a gyári átalakító valamiért nem lenne jó:
-
S e t h
nagyúr
Vettem egy pendriveot, persze, hogy nem vettem figyelembe a tokot, így most a telefonhoz nem is tudom használni.
Tudtok vmi olyan toldalékról, adapterről, aminek micro usb része van olyan hosszú, hogy probléma nélkül lehet csatlakoztatni akár tokos telefonhoz? -
Ma felkerült a Ringke Air. Sokkal jobb, mint a fusion, a dotted pattern miatt nem hologramosodik. Füst színű, nem fog sárgulni. A gyári protective standing covernek kb a fele a vastagság. A kijelzőn pont eléggé túllóg. Nagyon passzentos, kihámozni alig lehet belőle. Ujjlenyomatot gyűjti ezerrel. Pont annyira transzparens, hogy a feliratok még olvashatóak. Összességében 9,99$ megérte.
-
spider80
őstag
válasz
Winchester95 #2834 üzenetére
Minden telefon gyártónál igy van ez. Egy kontakt hibás headset miatt is bekérik az egész telefont is,mert honnan lehet tudni biztosan,hogy nem a telefon nyirta ki? Töltőnél ugyan igy.
-
Teal'C
veterán
válasz
Winchester95 #2834 üzenetére
Csak mondom és tisztelet a kivételnek a szolgáltatós birka ügyintézők! Akiknek vannak sablon szövegeik? Vagy vegyél egyet vagy vidd közvetlen Samuhoz.
Másrészt ha elolvasod a samu garanciális feltételeit még mindig lehet házhoz hívni csak a vízálló telómat már helyszínen nem javítják.
-
Winchester95
őstag
Felhívtam a Telekomot, töltőfej hibával kapcsolatban.
Egész telefont akarják elküldeni bevizsgálásra....Szerintetek?
Vagy menjek be Pestre... amiből már vehetnék egy új töltőfejet...
Tiszta nevetséges az egész... Na ilyen esetben mindegy hogy veszek egy 1500Ft-os ZTE telefont, vagy egy 320ezres Samsungot.. -
-
válasz
Winchester95 #2829 üzenetére
Kis naív.
Ha a lapjára(kijelző)esik,szinte biztos,hogy annyi neki-lehet akármilyen tokban,fóliában. -
Winchester95
őstag
válasz
mocsyzozi #2824 üzenetére
Én ütésálló tokban hordom, mellé military glade fólia előre hátra, kamerára is fólia+ üvegfóliát akarok tenni előre hátra.
Nekem szerintem nem tört volna össze, ha ezzel a kombóval ejtem el.
Nekem eddig egy lumia 800 tört össze kb egy éve, de biztosra megyek.
Biztosítást nem kötöttem, olyan alapon ha leejtem és meg is érdemlemVicces de jogos.
-
válasz
SX Wave #2818 üzenetére
Lejjebb található : "A szolgáltatásra előfizetni az új készülék megvásárlásával egyidejűleg személyesen a Telekom üzleteinkben vagy a Telekom partner ügyfélszolgálatokon keresztül, illetve interneten vagy telefonon van lehetőséged, továbbá, ha a vásárlással egyidejűleg nem kötöttél biztosítást, akkor a készülékvásárlástól számított 60 napon belül személyesen is megteheted a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával"
-
mocsyzozi
tag
válasz
S e t h #2819 üzenetére
Igen az u11 másfél hónapja van szervizben mert a hátlapja összetört...de arról már lemondtam ...sosem lesz kész....(már másodszor küldik vissza javítás nélkül Romániából) de erről ne is beszéljünk mert ideg összeomlásom van ezektől....A note két napja leesett a padlásról -4 méter magasró-l gyári led wiew tokból kiesett a teló semmi baja nem lett erre tegnap este meg kifordult a zsebemből 1 méter magasról leesett-a tok kinyilt esés közben- és a bal alsó sarok ősszetört,,,Na akkor szerintetek nem vagyok peches????
-
válasz
mocsyzozi #2816 üzenetére
SES = Samsung Experience Store, pl. a Váci úton, ott nagyon jó a szerviz. Biztosítást így törötten már sehogy, ezt sajnos ki kell pengetni. Ha újra patent, akkor tudsz rá biztosítást kötni. (Szerintem több biztosító is ad rá, nézz utána. Nekem szolgáltatós telekomos biztosítás van). Tok volt rajta?
-
mocsyzozi
tag
Leejtettem a telót összetörtem a kijelző jobb alsó sarkát....Üveglapot cserélik ilyenkor vagy a teljes kijelzőt?A gyors boltban vettem oda kell visszavinnem vagy konkrét szervíze van?
-
-
Közvetlen a gyártó ebay áruházából vettem. Most akciós 9,99$, és 11 nap alatt megjött Koreából.
Képek legkorábban holnap, mert reggelig dolgozom
A kijelzőt nem védem semmivel (még egy telefonnál sem tettem). Nem szeretem a fóliák tapintatát, mellesleg ha egyszer drágán szépen felrakja valaki, utána nézi a karcos fóliát, mert ziher, hogy senki nem szedeti le, mert karcos. Így a második tulaj kap egy szép, zsír új kijelzőt. Eddig egy telefonom sem volt zavaróan karcos, pedig OCD-s vagyok, és myop is, így minden karcot látok, ha van. Egy amoled telefonnál meg a második év vége felé jogosan lehet új kijelzőt igényelni, beégés miatt.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
attila132% #2800 üzenetére
Ha nem használnál tokot akkor érthető lenne, szerintem is az egyik legjobb szín, aztán most sem látok az enyémből semmit a tok miatt.
-
babosmiki
addikt
válasz
-
OCTAMD
őstag
válasz
Arra még pár napot várnod kell,mostanában jelent az meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest