- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
macilacus #619 üzenetére
Fizikailag különálló ujjlenyomat olvasók közül szerintem is a legjobb ez a megoldás. Előlapra szerelt szintén praktikus, csak az már dizájnban nem túl jó, sok káva kell neki. Hátlapi megoldásnál az bosszantó, amikor közvetlen a kamerához van téve...szintén előfordult már Samsung -nál. Szerintem botrány...
Hosssszu:
Régi, november 1. security -s Voda ROM -on ez nekem is feltűnt. Azt hittem fizikai oka van, de Pitén nincs gondom.Persze nem volt ilyen rossz az arány, mint nálad.
Bizonyára XEH verziót javították, VDH ugye nem kapott újat, hanem egyből Pitére lépett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest