Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. Természetesen csoda nem történt, de szerintem jobb lett a képalkotás. Időm még nem igazán volt tesztelni, de időnként egy-egy képet bedobok ide, hogy más is lássa mire lehet számítani.
Annyi biztos, hogy az impresszionista képalkotás a részletekben már nagyon ritkán köszön vissza. Továbbra is Samsung módjára élsimít (ami a kamera komponensek, szenzor miatt változó egy-egy modellnél), de sokkal jobban. Szerintem a képek összhatása is előnyére változott.
Azért ilyen borult időben nekem sokkal borzalmasabb képeket csinált előző ROM -on. Leginkább pacáktól ecsetkezelést idéző képalkotástól hemzsegtek a fotók.
Az AI is jobb lett. Jobb, élethűbb színeket "csinál" és jobban eltalálja a témát/jelenetet.
Azt is hozzáteszem, hogy maximális felbontáson készültek a képek. Annak ellenére, hogy szerintem 12 MP -en jobbat lehet csinálni. Viszont nem releváns, mert a legtöbben úgyis maximumon fogják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest