Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. Természetesen csoda nem történt, de szerintem jobb lett a képalkotás. Időm még nem igazán volt tesztelni, de időnként egy-egy képet bedobok ide, hogy más is lássa mire lehet számítani.
Annyi biztos, hogy az impresszionista képalkotás a részletekben már nagyon ritkán köszön vissza. Továbbra is Samsung módjára élsimít (ami a kamera komponensek, szenzor miatt változó egy-egy modellnél), de sokkal jobban. Szerintem a képek összhatása is előnyére változott.
Azért ilyen borult időben nekem sokkal borzalmasabb képeket csinált előző ROM -on. Leginkább pacáktól ecsetkezelést idéző képalkotástól hemzsegtek a fotók.
Az AI is jobb lett. Jobb, élethűbb színeket "csinál" és jobban eltalálja a témát/jelenetet.
Azt is hozzáteszem, hogy maximális felbontáson készültek a képek. Annak ellenére, hogy szerintem 12 MP -en jobbat lehet csinálni. Viszont nem releváns, mert a legtöbben úgyis maximumon fogják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest