Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gyáriaknál szokott. Illetve minden lezárásakor máshol van.
Nekem bejön az oldalsó ujjlenyomat. Függetlenül attól, hogy nekem is furcsa volt elsőre. Viszont hamar megszoktam, számomra nagyon praktikus. Hüvelykujj lenyomata van rátéve.
Az viszont igaz, hogy asztalra téve, autós tartóban valóban problémásabb. Arra ott az AOD -ról ébresztés és a beállított pin.
Szerk.:
Elvileg statikus AOD -nál is vannak minimális mozgások, ahogy az AOD -on maradt home gombnál is. Igaz, hogy ezen még nem figyeltem, de Note8 -nál már én is néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest