- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#56769280 #7199 üzenetére
Samsung böngészőben, hogy lehet megjeleníteni a jelszavakat? Nekem itt csak a felhasználónevek látszódnak.
Illetve a PIN, hogy lehet kikapcsolni? Chrome-nál jelezte, hogy a jelszavak csak képernyőzár kód beállítása után lesznek láthatóak, azt hittem ez kell a Samsungnak is, de azon továbbra sem látom a jelszavakat, így inkább kikapcsolnám a PIN-t.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Sztyepadzso #7194 üzenetére
Ja, az A52-ből volt sima 4G-s változat?
-
válasz
Sztyepadzso #7194 üzenetére
-
Floyd80
addikt
Samu oldalon most 130--ért vihető az 53.
+ a készülékbeszámítás
-
válasz
Zoli bácsi #7189 üzenetére
Pff, brutál.
-
válasz
Zoli bácsi #7189 üzenetére
Erről a hülye Samsung tehet, miért kell ugyanazon a néven 3 különböző telefont kiadni... -
Zoli bácsi
őstag
Ha nem figyelek, nekem az Euronicsban adtak volna augusztusban A52-t az A52S helyett.
Szerintem nem rosszindulat, külsőre tök ugyanaz a két készülék, az eladó csajnak, aki többszáz hasonló készülékkel találkozik, meg nem is annyira érdekli a technikai rész, nem tűnik fel az a kis "S".
Mikor szóltam, hogy nekem az "S" kell, akkor meg azt mondta, dehát az jelenleg nincs, amúgy is ugyanaz a két készülék. Azért én kötöttem az ebet a karóhoz, úgyhogy rendeltek nekem, de aki nem járja körbe a témát, nem néz utána alaposan, tuti hogy A52-vel megy haza. -
pallavolo
csendes tag
Sziasztok!
Voltam ma a Westendben a Samsung Experience Store-ban A52s 5G telefont nézni, és meglepetten tapasztaltam, hogy a kiállított modellben a Telefon névjegyét megnézve a beállításokban nem SM-A528, esetleg SM-A528B volt megjelölve a modell számaként, hanem SM-A526b/ds.
Rá is kérdeztem, hogy valami szerintem itt nem kerek, erre mondta az eladó srác, hogy ezt már többen kérdezték, de utánanéztek, és ez attól még igen is egy A52s 5G-s modell.
Hát engem nem győzött meg, hazaérve ahogy utánanéztem a neten, nekem az inkább tűnik egy sima A52 5G-nek, tehát nem az s-es változatnak.
Létezik, hogy pont a hivatalos márkaboltban nincsenek tisztában a saját modelljeikkel, illetve az azok közötti különbséggel?
Járt már valaki így? Álmomban nem gondoltam volna, hogy pont a hivatalos márkaboltban kell a legjobban figyelni, hogy valóban azt kapjam, amit mondanak...
-
.zSoLTi.
senior tag
-
pitör84
tag
Miért van az hogy a Samsungnak nem olyan jó az akkumulátor kapacitása meg a töltése, mint például a Xiaominak? Egy olcsóbb készüléket kapott egy rokonom xiaomi Redmi Note 11, sok mindenben butább mint a Samsung a52 de töltése sokkal jobb, jóval hamarabb feltölti az akkumulátort és tovább is bírja. A Samsung miért nem fordított erre elég figyelmet akkumulátor tekintetébe?
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7163 üzenetére
Itt kérdezd meg. Tényleg fura, mert azt írják, hogy
Hány napon belül érkezik meg az átutalt összeg?
Amennyiben elfogadod a TMX által megállapított végleges vételárat és a szállítási címét megerősíted, valamint a bankszámlaszámodat megadod, a beszámított készülék megállapított vételárát a megadott bankszámlaszámra utalják az elfogadástól számított 7 naptári napon belül. -
Rhino82
aktív tag
Samsung oldalán ez a készülék beszámításos csere lehet tudni hogy van?
Elég szép összeget le lehet faragni most náluk a készülékekből. S21 FE-t 176-ra tudtam így levinni.
Olvastam már máshol, hogy nem feltétlen kell elküldeni a régi telefonodat.
Ez igaz? Nincs semmi következménye? Mert ezt nehezen tudom elképzelni... -
gerner1
nagyúr
válasz
.zSoLTi. #7159 üzenetére
"... hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését .. "
- Ahogy az S7 -eseden is, korábban. Azaz, a Névjegyek beállításai közt.Ugyanakkor, a híváslistában, ezzel együtt is fordítva fogja írni, ha a névjegyeket pontosan viszed fel. Erre az a megoldás (ahogy korábban is..) , hogy a "Keresztnévhez" rögzíted a teljes nevet. Értelemszerűen, ezt választva, nem kell a beállításokban át állítani semmit, mert a keresztnévvel kezdő listázás a default.
-
DrKapocs
őstag
válasz
.zSoLTi. #7159 üzenetére
Névjegyzék - bal felső hamburger - jobb felső beállítások (innen már menni fog).
Viszont a névjegyzék bénasága a Google sara. Ha szabályosan viszed fel a névjegyeket és rendezed, akkor egy vesszővel választja el a vezeték és keresztneveket. Egyszer megcsináltam szabályos módon, de visszacsináltam, mert zavart ez a vessző dolog.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Rhino82 #7157 üzenetére
Teljesen baráti! Úgy ahogy kollega irta kirakom amit használok, mappázok stb. Volt már anno s7-em, azt nagyon szerettem. Úgy érzem ezzel se lesz bajom!
Egy dolog nem sikerül, hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését. Minden pont fordítva van.. -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Csatlakoztam a mai napon közétek, 4 év huawei után újra Samsung
-
bul07
nagyúr
-
atos30
aktív tag
válasz
hematoma1 #7139 üzenetére
Én is S9+-ról váltanék, de jó hogy írtad ezt a hibát, így még kivárok.
Pedig csereprogrammal még meg is vettem volna, de nincs olyan telefonom , ami megfelelne a programnak,. Azért ahogy látom van 5-6 hónapos karcmentes használt készülék samu garanciával 70 körül (gondolom csereprogramosak voltak) , lehet beruházok csakazértis egyre. -
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7152 üzenetére
Idézet az A33 5G tesztjéből:
"Ebben a modellben és az A53-ban debütált a Samsung középkategóriás, 5G-s lapkája, az Exynos 1280, amely 5 nm-es gyártástechnológiájával kifejezetten modern, de nem kifejezetten erős. A teljesítmény picivel a Snapdragon 695 felett van, ami persze bőven elég ebbe a kategóriába, a GPU is erősebb valamivel (Mali-G68), elérhető a 4K felvétel és a videózás közben történő lencseváltás is, de azért nem egy gaming eszköz. Már csak azért sem, mert nem erre a chipsetre optimalizálnak a fejlesztők. A mindennapok során elég a teljesítmény, de azért meg-megdöccen a felület például a főképernyőről balra haladva elérhető hírfolyam előhúzása közben, vagy a galériában a képek között lapozva. A görgetési sebesség ugyanakkor kellemes a 90 Hz-es kijelzőnek is köszönhetően." -
Rhino82
aktív tag
válasz
PirosHello #7151 üzenetére
Köszi.
Ez az exynos 1280 nagyjából melyik snapdragonnal lehet egy szinten? 695? -
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7150 üzenetére
Mindkét Samu jó választás. Attól függ mit szeretnél (de ezt már írtuk). Ha a pénzmegtakarítás az elsődleges szempont, vegyél A33-at készülékbeszámítással 100k körül. Ha kellenek a +fícsörök (kicsit jobb kamera, jobb proci, jobb WIFI, jack dugó, AoD) és nem sajnálod rá a pénzt vedd az A52s-t (MM-ban most 130k). Egyikkel sem fogsz rosszul járni. Többet sztem nem tudunk segíteni, a Te pénzed, a Te döntésed.
-
Rhino82
aktív tag
Sajna már annyi telefont néztem.
Az A52s,A33 és a Honor 50 volt a szűk elit. A honor már ki is esett az ár miatt mostmár...és még akkor a szftvertámogatás is csak 2 év, amiből ugye 1 már le is ment.
3 évig azért szeretném gond nélkül(akadások,fagyások,lassulás) nélkül használni a telefont.
Az A52s-t azért találtam talán időtállóbbnak, mert a proci azért erősebb benne. -
kutga
félisten
válasz
PirosHello #7147 üzenetére
Mi most éppen A33-at hoztunk el a fenti feltételekkel anyámnak, kíváncsi leszek.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7142 üzenetére
Ahogy kutga írta is: kinek mi a fontos. Nálam a WIFI6 és a jack dugó hiánya miatt szóba sem jöhetett az A33/A53. Ezeket naponta használom, és az ember mégiscsak minimum 2 évre vesz telefont (én legalábbis). Azért az A33 már eléggé korlátos (AoD hiánya és 90Hz max. képfrissítés). De 100k alatt az is jó vétel, mindezek ellenére (készülékbeszámítással).
-
Rhino82
aktív tag
Samsung oldalán 130-ért van, 10%-os kuponnal jó lett volna 117-ért...de jelenleg nincs készleten most meg.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #7137 üzenetére
Más nincs,belekell törődni.
-
Floyd80
addikt
Hogy lehet az, hogy az egyik A52 gyorsan tölt ugyanazzal a kábellel, a másik nem? Egy IKEA-s kábel van a töltőben.
-
kutga
félisten
válasz
PirosHello #7131 üzenetére
Érdekes igen, A53-nál sem volt ilyen probléma, az A52-es viszont elég hektikus.
-
kutga
félisten
válasz
vodrosjozsi #7124 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
Android 13:
Na, az én a52s telefonom jelezte, hogy kint van az android 13
Az A33 készülékre
-
kutga
félisten
válasz
PirosHello #7121 üzenetére
Nálam sem mindig jön elő, és biztos vagyok benne, hogy a virtuális közelségérzékelő miatt van, egész egyszerűen nem érzékeli amikor elveszed a füledtől. Rövid ideig volt nálam S21, abban ugye dedikált szenzor van, egyszer sem jött elő ez a probléma.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Kellene egy kis segitség.Lehet hogy csak telefon beállitási probléma,de lehet hogy ez ilyen.Ha kicsit többet beszéltem a telón és elveszem a fülemtől a készüléket nem jön vissza a képe hanem sötét marad és le sem tudom tenni. A két koppintás sem ébreszti fel csak az oldalsó gomb.Ez most hiba?
-
osonte
őstag
válasz
PirosHello #7114 üzenetére
-
PirosHello
senior tag
-
osonte
őstag
válasz
#56769280 #7108 üzenetére
Az A53 gyengébb teljesítményben, nálam itt-ott döcögött a menüben lépkedés közben, ezt azóta lehet optimalizálták, de akkor is gyengébb jóval teszteken. Egymás mellett a kettő: az A53-nak kicsit fakóbbak a színei, úgy tudom az már nem Samsung kijelzővel van szerelve. Az A53-nál nincs jack, vagyis fülhallgató csatlakozó és lehet töltő sem jár hozzá (erre már nem emlékszek). Illetve az A53 csak Wifi 5 képes (A52s Wifi 6).
Van előnye is az A53-nak, nagyobb akksi 5000mAh (A52s 4500mAh), kicsit hosszabb szoftveres támogatás, talán +1 android főverzióval kap többet, ha jól tudom.
Szóval a kérdés inkább az, hogy mivel tud kevesebbet... Megy a spórolás a Samsungnál is, ahol csak lehet. Amúgy a Samsung azt nyilatkozta azzal kapcsolatban, hogy miért gyengébb az A53, mint az A52s, hogy az A53 a sima A52-t váltja. Vagyis ők nem hasonlítják az A52s-hez, így már mindjárt érthetőbb a történet.
A lényeg, hogy ha sikerül kifogni jó áron egy A52s-t, vedd meg nyugodtan.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7106 üzenetére
Előferdül az mással is..👍
Itt, a Samsung telóknál, a firmware 'csere-bere' lenyege az, hogy a készülékre ( legyen az bármelyik ), csak olyan firmware flash -elhető, amelynek a BL-értéke= azonos/vagy magasabb értékű, mint ami jelenleg a készüléken fut.
Gar.-vesztés nélkül, normál körülményekkel, alacsonyabb értékűre váltani: nem lehet.
-
gerner1
nagyúr
-
DrKapocs
őstag
Ez alapján jól gondolom, hogy android 13-ról már nem lesz vissz atérési lehetőség az android 12-re?
-
válasz
victorhun7 #7099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest