- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Mindnek van előnye és hátránya.
A fotók, videók színei szerintem szebbek a Samsungnak. Nem tudnám megszokni, hogy visszalépés legyen a 4 éves telefonom szintjéről(meizu 16)
Mondjuk az ujjlenyomat olvasó lassúsága meg a proximity szenzor hibái se hangzanak valami jól,de sajnos muszáj kompromisszumot kötni ebben az árkategóriában.
Mondjuk azt se értem miért nem adnak egy tokot alapból, meg egy normális töltőt...25wattal tölt,de 15wattos a töltő, hát ez vicc
-
Hát ebben nem értünk egyet, én 10 évig dolgoztam programozóként, a programozónak minden hibát előre kell látnia, ez szerves része ugyanis a programozásnak. De mivel tökéletes ember nincs, arra van a tesztelés.
Kreatívnak viszont nem kell lennie egy programozónak, kizárólag abban az esetben, ha a saját ötletét valósítja meg, minden egyéb esetben ott a tervezés, a grafikusok, hogy kreatívak legyenek.
Jelen esetben arra gondoltam, hogy ha nem szólt senki a programozónak, hogy változás van, azt neki honnan kellene tudnia? -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Teljesen igazad van. De ez szerintem nem a Samu sara, a nagy G-nek vannak ilyen zseniális húzásai. Szegény programozókat is állandóan szivatják ezzel a verzióról verzióra variálással.
"Programozó mellett ültem sok évig, nem lehetett olyat kérni tőle amit nem csinált volna meg, viszont bizonyos feladatokhoz több időre volt szüksége."
Meg ha olyat kérnek, gányolás lesz a vége. -
DrKapocs
őstag
Ez most jelenleg az "így jártam" eset.
Ha korábban jut eszembe a kérdés/jön fel a téma/elolvasom az összefoglalót újra, akkor azt tettem volna fel. Emiatt nem fogom újraflashelni a készüléket, túl sok idő és energia lenne újra belakni, de legközelebb már egy ilyen firmware fog felmenni rá. Ahogyan saját magamat és a szokásaimat ismerem, ez relatíve gyorsan megtörténik. Kb. fél év alatt elég sok szemetet termel a rendszer és csökken a rendszer sebessége. Ilyenkor újra szoktam flashelni és száguld minden újra.
@gerner1: Köszönöm szépen.
-
gerner1
nagyúr
Nekem eltérő tapasztalataim vannak. De, betudom annak,hogy (talán) nálunk magasabb minőségű és kapacitású komponensekből üzemel az otthoni mesh hálózatunk, és idő lett/van fordítva a finomhangolásra. Szóval reszben mindezeknek is köszönhető, hogy az összes többi telónk (+egyéb 5GHz -re akasztott eszközünk..) 1Gbit feletti kapcsolattal bír, és egyik sem egyinsem 'dadog' ...
Ami azt illeti, az A52s nálunk sem letöltő + kiszolgáló eszköz, így a mi, és főleg a gyerkőc felhasználói szokásaihoz megfel mindaz, ami ezzel elérhető.👍
-
Rhino82
aktív tag
Áh, Xiaomiéktól a fórumokat olvasva úgy el ment a kedvem, hogy egy darabig nem is nézek feléjük.
Pedig egy fél évvel ezelőtt még ki akartam próbálni...de húztam még az S10e cseréjét idáig, annyira szeretem. Most viszont már muszáj az akksi meg az usb csatlakozó végett sajnos. -
bul07
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
" ... Facebook akadozik nála, de hát azt nem venném referencia alkalmazásnak. "
- Egyetértek.👍
Plö a szifon topikban is akad néhány bejegyzés az ezzel a 3rd party APP -pal kapcsolatba-hozhatóan. Ott, például van akinek a pofa-messenger használatakor volt billentyűzet-lag, másnak képernyő-lag jelentkezett (idöben is közeli posztok..)."...Valószínűleg pont azokat a dolgokat nem használom, amit érint .."
Én is ennek látom nagyobb esélyét. Jó eséllyel, "Ő" időben is nagyobb rabságot írhat fel azzal, és valszeg több felesleges szemét-termeléssel együttjáró tartalmat fogyaszt azon keresztül.
Fogadni mernék, hogy ha összehasonlítod a két készüléken "csak" a pofakönyv gyorsítótár méretét, akkor ott mindjárt különbség lesz.
Azt sem tartom kizártnak, hogy APP-gyorsítótár + OS-gy.t. törlés után, ~megszűnik a lag.Nekem az a véleményem -egyetértve ebben veled- hogy androidon & iOS -en is, inkább az eltérő 'felhasználói-szokásokból' erednek ezek a kellemetlenségek, ide értve azt is, amikor nem a felhasználói-szokásaimhoz igozítom a karbantartási müveletek elvégzésének gyakoriságát.
-
Elég valószínű akkor, hogy az előzőben elfuseráltak valamit.
Jut eszembe: az egyik ujjamat nem volt hajlandó felismerni, újra fel kellett vennem az ujjlenyomatot, erre azt írja, mikor rátettem az ujjamat a szenzorra, hogy az ujjamat tegyem rá a szenzorra. Nem ismerte fel, hogy az egy ujj.Az üzemidő is romlott szerintem és eléggé be tud lassulni néha...
-
razzorr
őstag
Wow köszi az infókat. Pont a Mi 11T vagy esetleg a pro változat ami az ellenfél nálam most. Csak mérlegelek hogy ér e annyival többet,de az S20 FE van még a pakliban. Csak itt az újabb kérdés hogy ér e 30-40rugóval többet mint az A52S
Üzemidőben elkényeztetett a Xiaomi,de mivel van mindenhol konnektor,meg powebankom is van,így annyira nem gáz. A robiporszívó meg a légtisztító úgyis megy minden androiddal,szóval kissé már unom is a márkát és azért kacsingatnék kifelé. Csak az S20 FE régebbi széria,de feljebb pozícionált...szóval nem tudom.
-
bul07
nagyúr
Igen kérik a magyar garancia jegyet
Amúgy most várok visszahívást tőlük mert másik fórumrészbe téma volt
Az ügyben hogy akkor mennyi a hivatalos garancia ha magyar bolt magyar számla de nem Samsung Magyarországon keresztül jött be a készülék(pl a magyar bolt egy EU-s nagykerből hozta be)(#6431) Floyd80
Beszámítás kedvezményhez nem is kel valóságba telefont leadni, elég csak beállítani a készülékbeszámítást így megadja a kedvezményt, majd mikkor jön az egyeztetőt email hogy akkor akkord e küldeni nem kell rá reagálni
Meg amúgy is van rizikó benne mert, használt telefon megy a TMX-hez ingyen, ő felbecsüli ad árajánlatot amennyit jónak gondol, de ha nem jó az ár és nincs elfogadva akkor a visszaszállításért már fizetni kell -
30z.Samu
titán
Nekem ezért van egy Szundi beállítva 10 perccel későbbre. Az elsőre is felébredek, de hajlamos vagyok visszaaludni, ezért kell a második. Másodjára viszont már felébredek annyira, hogy ne aludjak vissza. Lehet, hogy a mai nap kivétel volt vagy véletlenül úgy nyomtam le, hogy kikapcsoltam a Szundit.
-
bul07
nagyúr
(#5697) kmarci25
Ja azt nem írtam hogy van hogy hónapokig nem sérül nálam de van hogy hetente 3 is megy a kukába így drága nem jöhet szóba
Alin ahogy néztem 3-4$ van 3-4db csomag, az azért még sarccal együtt is jobb ár főleg ha egy egyszerre megveszek 2adagot mondjuk 8db-otHátha van itt valaki aki tudott jót rendelni
Most nem rendelek előre, míg a telefont meg nem rendelem addig nem vásárolok semmit hozzá
(A70 esetén tudtam hogy azt fogom megvenni és hónapokkal előtte rendeltem hozzá tokot és üvegfóliát) -
Én két ujjal szoktam felvenni az asztalról és kézben tartani a telefont, valószínűleg nem egyformán fogjuk. Érdekes amúgy, hogy vásárlás után a bekapcsoló gomb alatt ropogott a keret, utána sokáig sehol, mostanában inkább a túloldalon. Az is érdekes, hogy nem erős nyomásra ad ki hangot, inkább csak úgy random.
-
Arra gondoltam, hogy esetleg a fekete hajlamosabb ropogni, mint a színesek (a pigment eléggé tudja befolyásolni a műanyagok mechanikai tulajdonságait, még a LEGO kockáknál is meg lehet figyelni, hogy különböző színek jobban, vagy kevésbé szorulnak). Érdekes, hogy az enyém sem mindig csinálja, lehet időjárásérzékeny, mint a gazdája
vagy a fene tudja.
-
tomgabor
őstag
Köszönöm. Xiaomit visszaküldtem az emaghoz és megpróbálom az A52s, kuponok még szerencsére működtek a samsung oldalon, mondjuk már csak lila volt.
Viszont lenne még egy kérdésem. Mivel nem tudom mennyire fogja bírni az akku(6000mAh Poco M3 1,5 napot bír), tudom használni a Xiaomi Powerbankomat?
[link] -
agy73p
senior tag
Köszönöm, az elsőt ismertem, alapból be volt állítva.
A második ugyan bekapcsolt állapotban van, de a Waze-t nem tudom hozzáadni a soha nem alvó alkalmazások listához, mivel egyáltalán nem hozza fel sehol sem a listában. Mire ilyen alkalmazás nem is lenne, betűrendben a W-nél nincs.
A harmadik, azt én elfelejteném minden egyes alkalommal beállítani. Egyébként ez a zárolás funkció mire való? Lakat jobb alsó sarokban megjelenik. Nem engedi bezárni, ha mindent kilövök? -
Speed®
titán
Szintén, de mivel gyakorlatilag 50% körül elkezd visszavenni, így teljes töltés esetén nem sokkal hamarabb végez a gyárinál..nem gondolom, hogy bármiféle negatív hatással lenne az élettartamára. Az már más kérdés, hogy mi a pékért nem alapból ilyen töltővel árulják..értem nyilván, csak picit gáz a konkurens megoldások mellett ez a fillérszekszualizálás.
-
gerner1
nagyúr
Nálunk, gyári Samu (15W) gyorstölteni is képes autós-töltővel, telón: gyorstöltés aktívra állítva, navira használva ... ⇒merül ez is, mint a többi samu.
Minél hosszabb az út (amely alatt navira használjuk), annál nagyobb mértékű a merülés. Az online -osokkal nagyobb a mértéke (Waze, google..) , míg az offline -os népszerű "3betűs" navi progi, vagy a Sygic -kal, ez is kevésbé.
Ugyanakkor, híváskészenlétben megvalósul a gyorstöltés (is), akárcsak a gyári dobozban található 220V -os töltővel. -
gerner1
nagyúr
-
razzorr
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Úgy érzem a nyomkodás próba és gyors általam fotózott próba fogja eldönteni. Egyik nap Xiaomi,másik nap már váltanék. De lehet feljebb mennék mondjuk S20-ra,de akkor már annak is lesz egy másik vetélytársaNa nézegetem tovább a teszteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest