Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
gerner1
üzenetére
Időközben megjavult, nem értem
?De fogok csinálni egy cache partíció-pucolást
-
orso0355
őstag
Ha ANNYIRA kirívó lenne a probléma, azért csak észrevennék sokan :-)
Így 6+ év távlatából pont azt látom, hogy mennyire rá vannak sokan feszülve a 1. frissítések vs akku élettartam (??), 2. frissítések vs SOT 3. frissítések vs KB BÁRMI témára 😃
Én meg csak elvagyok, működik, használom, 'sztjóvan 😃 -
jeni
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
-
jeni
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
szerintem az A13 nem támogatja a szuper töltést.
mivel gyors töltést mutat tehát tölthető vele vagyis fizikailag nem hibás az adatkábel és a töltőfej sem. -
t72killer
titán
válasz
Marci112233
üzenetére
Kábel vagy koszos a csati. Akár kopás, hajlítgatás is okozhatja. Eszméletlenül kényesek ezek, messze nem az, mint amikor a traktorakksit rárakod a 30 amperes töltőre.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Mivel faternak lett véve egy A13 és ahhoz vettünk egy gyári Samsung 25W-os gyors töltőt, kipróbáltam az A52S 5G-vel és működik vele a szupergyors töltés. Viszont eljött az idő hogy az A13 is töltőre került, viszont nem szupergyors töltéssel csak gyors töltéssel tölt. Elvileg az A52S és az A13 is ugyanúgy 25W-os töltést támogat papírforma szerint. Mi lehet az oka hogy nem tölti szupergyorsan?
-
Breki
veterán
Gcan
Már van applikáció is :-)
[link]
Download Gcam Config app on play store: @everyoneLink:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.octocore.gcamconfig
About Gcam Config app -Gcam config app made for help Gcam user to find her best xml/ config file easily. Gcam config app save your time. Thousand of config creator with us. Config list daily updating. If any of user need help they can contact us.
Video
[link]
-
bul07
nagyúr
Akkor én itt a Román határ mellet sehogy nem tudom felküldeni ingyenesen a TMX-hez?
Vigyem be Debrecenbe(65Km) és ott kell leadni, aztán még majd menjek is érte (az nekem kb 21liter üzemanyag)Hát ez elég harmadik világbeli megoldás ha így van
De jó is volt mikkor a S2-nél itt előttem az asztalon szedte szét és cserélte a dolgokat a szerelő.
Utolsónál olyanra is rábeszéltem ami nem kellett volna cserélni
-
kutga
félisten
Futárról nem tudok, nekem legutóbb az Oktogonon lévő szervizben kellett leadni készüléket.
A második bekezdésben idézett rendelkezés azt jelenti, hogy ha 10.000 és 100.000 forint közti értékben rendelsz valamit, akkor arra a jogszabályban kötelezően előírt 1 éves garancia vonatkozik, ezen felül vállal a Samsung további 1 év kiterjesztett garanciát önként, ez utóbbi azonban nem terjed ki az akkumulátorra és a tartozékokra.
-
bul07
nagyúr
Ha már garancia
Most jelenleg milyen lehetőségek vannak garanciális szervizre küldeni ingyen
Jönne érte futár?
A postán keresztüli dolog van e még?
Vagy mindenkinek maga kell megoldja fizetősbe?Amúgy az akkumulátorra garancia szempontjából ez mit jelent
Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.
[link] -
Roxbury
őstag
Sziasztok! Ismerősömtől hallottam, hogy a Note 7 akksi mizéria óta, kijelző beégésnél cserélik az akksit is, nem csak a kijelzőt. Nincs erről valami infótok? Gyönyörűen beégett másfél éves korára az A52s-em. Fehér háttérnél látszik nagyon durván a felső sáv, az ébresztő a 4g, a térerő, minden. Auto fényerőn volt végig, soha nem ment feleslegesen autóban sem. A70-em 3 éves múlt lassan, de semmi beégés nincs azon pl. ugyanolyan felhasználás mellett. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a telóval maximálisan. Szóval az akksi a kérdésem igazából, mert mielőtt lejárna a gari, akkor kicseréltetem a kijelzőt, meg jó lenne az akksit is akkor már. Köszi!
-
t72killer
titán
A galaxy store nektek is sz.rakodik? Hiába törlöm a cache-ét, indítom újra, a frissítésekre (jelez 5db-ot!) rátapicskolva gondolkozik kicsit és visszadob a menübe. My apps detto.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát ha ennyi akkor számomra semmi
Amúgy a Dinamikus zárolt képernyő miért van a videóba?
Az már most is elérhető, még 2021 júliusában fedeztem fel A70 használva, és ki tudja mennyivel előtte jelent megMegjött a telefonra a tok így elhárult minden hogy napi használtba vegyem
399Ft sarcot kellet fizetni ennyi plusz költség voltKépek
[kép], [kép] , [kép], [kép], [kép](nem rávaló üvegfólia de nekem jó így is, ott úgy sincs semmi a kijelzjőn) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
Majd tesztelitek egy-két hónapig, aztán majd én is felrakom

-
kmarci25
veterán
Szóval december, One UI 5/Android 13.
Ja, látom vótmá.

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Decemberben várható a One UI 5.0 a mi telefonunkra.
-
A per app beállítás júzer error volt. A másik szerintem nálad is úgy van, kapcsold be a Hz kijelzést, és vedd le 0-ra a fényerőt. 10mp is kell, mire visszamegy a sebesség.
már nem is tudnám csak 60 hz-en használni, annyira megszoktam
Én is azért vettem meg, elég volt 3 nap a jóból 🤣
Azért aggódom kicsit, mert nagyon sok hozzáférése van a programnak, többek közt a kijelző olvasása meg ilyenek, én meg sok banki meg egyéb érzékeny appot futtatok a telefonon, remélem nem lesz gond belőle.

-
ROBERTOH
őstag
Most milyen kódokat lehet felhasználni a samsung oldalán rendeléskor?
-
válasz
Batistuta7
üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer, amit írtam

(hint: eddig kizárólag 60Hz-en használtam a telefont, pont a fogyasztás miatt) -
Na, úgy alakult, hogy megvettem én is, ami nagy szó, mert 12 év alatt ez a harmadik app, amiért hajlandó voltam pénzt áldozni

Viszont a per applikáció beállítás nem működik nálam. És alacsony fényerőnél nagyon lassan vált vissza 120Hz-ről.
De amúgy elég jól végzi a dolgát, és a fogyasztáson szinte nem is lehet érezni, annak ellenére, hogy érzetre olyan, mintha folyamatosan 120Hz-en lenne. 👍
-
-
kutga
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
A gyártótól kapott kábellel nekem eddig mindig sikerült. Már amikor kellett, ezen a telefonon valószínű rá se néztem.
-
-
kutga
félisten
válasz
TylerDurden
üzenetére
Pc-re kötötted ugye?
-
kutga
félisten
válasz
TylerDurden
üzenetére
Így.
-
kutga
félisten
válasz
TylerDurden
üzenetére
Mit értesz BIOS alatt? Recovery menüt?
-
TylerDurden
tag
Hali!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy tudnám behozni a "BIOS-t"?
Néztem már több videót is róla, de az istenért nem akar működni. -
judas13
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
"ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) "
Nem mondhatják rád, hogy naponta termeled az e hulladékot!
8-10 telefonom biztos volt 6 év óta. Nem bírok (bírtam) megmaradni évekig egynél. De talán ez most már a múltidő lesz.
Úgy érzem bőven elég ez nekem már mindenre, mellette van még értelemszerűen a mérete miatt a 13 mini és kész
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére

Érdekes, hogy a fű mennyivel szebb a Nikon képén. Mindig valahogy a zöld színen jön át a legjobban egy szenzor minősége. -
t72killer
titán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
. nappal szuper darab tényleg, ha a stock látószög kell. nekem van egy z6 mellette, de egy ideje úgy járok, hogy a fotógépen állandó jelleggel egy fix 2,8/200as obi ül, normál/nagyobb látószögre a telót használom. Elég jó, és így megspórol egy obicsavargatást amikor cuccal-gyerekkel mászok át dzsungelen-sivatagon-akármin. -
Zoli bácsi
őstag
A múltkori kirándulásra vittem a Nikon D90-es tükörreflexes gépemet, 18-105 Nikon objektívvel. Jó, öregecske, de pár éve a középkategória egyik ásza volt, az objektívet most is adják kitben. Zsebemben ott volt a telefon is. Találtam egy képet, amit a Nikonnal készítettem, majd ugyanott előhúztam a kis telefont, és szintén fotóztam. Megnéztem egymás után, ledöbbentem....
Nikon manuális módban, bekapcsolt D-Lihting.
A52S automata, bekapcsolt automata (ha jól emléxem..) HDR:
Brutális.Nézzétek a felhőket, meg az árnyékos részeket.
Nekem tetszik. Tudom, a fényképezőt RAW-ban használva, utólag pepecselve, lehetne jobb képet készíteni. De ha az ember csak fotózni akar, automatán, nem pepecselni....
Ajánlom ezt a kis masinát!
Ja, ha valakit érdekel, Szentbékálla, kőtenger, Balaton felvidék, itt készültek a képek. -
balaaa88
aktív tag
Nem. Az adaptiv refresh rate azt jelenti, hogy a kijelzo panel legalacsonyabb es legmagasabb kepfrissitesi rataja kozott az lenyegeben barmilyen erteket felvehet. Tehat pl. egy 90 vagy 120 vagy 144 Hz-es kijelzo kepes akar 1 Hz-en is megjeleniteni tartalmat. Itt nalunk ez nincs. Csak 60 Hz es 120 Hz van. Ez a szoftver sem csinal mast, mint kapcsolgat 60, illetve 120 Hz kozott. Igy elrontani nem tud semmit szvsz.
-
-
válasz
balaaa88
üzenetére
Ahhoz LTPO kijelzőpanel kellene bele (vagy hasonló). Tehát nem szoftveres a korlát ez ügyben, hanem hardveres.
Ebből két következtetést tudok levonni:
1. Ha ezt a programot használjuk, valami tönkre fog menni
2. Ha mégse megy tönkre, akkor a hardveres korlát kamu, miután szemmel láthatólag mégis meg lehet oldani szoftveresen.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Nálunk is előjött a merülés, családban van egy a52s amit elég volt eddig 3 naponta tölteni, kedden frissítettem, azóta nem bír ki csak 2 napot. Próbaképp tegnap este 8kor lehúztam 100%ra töltve, minden ki lett kapcsolva rajta wifi mobilnet stb, ma reggel 8ra 90%ra merült, úgy hogy hozzá se lett nyúlva. ilyet még nem csinált, 3-4 %ot szokott max merülni a gyári flippes ablakos tokban egy este. Always ont írt 8,3% fogyasztasra, szóval tutira a frissítéssel csesztek el valamit... töröltem az aod gyorsítótárát, meglátjuk mi lessz de bosszantó
-
válasz
PirosHello
üzenetére
Feltettem (bár telepítéskor figyelmeztet, hogy nem ehhez a telefonhoz készült vagy már nem is tudom mit írt ki, és nem szívesen teszek fel 3rd party appokat, főleg, amik külön engedélyt kérnek, hogy a rendszert tudják babrálni), mert hajtott a kíváncsiság.

Eddig úgy működik, ahogy eleve elvárt lenne a telefontól. 👍
Üzemidőben még nem tudom mit fog hozni, most kezdtem tesztelni teljes töltöttségről, de a tisztán 120Hz-en használt készülékhez képest érezhetően sokkal lassabban merül és nem is melegszik.
Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha lejár a 3 nap prémium, ugyanis azt írja, hogy az adaptív mód olyan készüléken, ami natívan nem támogatja azt, prémium funkció, és nem világos, hogy ez a készülék támogatja-e azt natívan vagy nem. Szerintem nem. És akkor 3 nap múlva megszűnik pont az a funkció, amiért feltettem.
-
válasz
t72killer
üzenetére
vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
Én A41-ről váltottam erre. Abban MTK SoC van. Lehet, hogy energiahatékony, de az összes hajam kitéptem, amíg használtam.
Ebben a telefonban kb. ugyanakkora akksi van, kb. egyforma az üzemidő, de a teljesítményt össze sem lehet hasonlítani. 
Cserébe nekem meg az exynos-okkal van jó tapasztalatom, 3 évig nyúztam ugyanis egy A3(2017)-et, ami teljesítményben és üzemidőben is kiemelkedően jó volt. Ma is azt használnám, ha el nem avultatták volna a 2GB RAM miatt, meg a 16GB belső memória nem vált volna elviselhetetlenül kicsivé. Mindkettő az OS és az appok "fejlődésének" köszönhető.

-
t72killer
titán
Csúcs SoC-t nem hinném, hogy tennének nem S/Note sorozatú telóba. Hátigen, a 120kFt-os árat garantáltan elfelejthetjük, de esélyesen a tavalyi Eurós árakat is

#6706: így van, a jack miatt vettem az a52s-t, és ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) nem lesz jack-es samu telefon de másnál igen, akkor 17év után búcsúzom a márkától. Még fontosabb lesz persze, hogy energiahatékony SoC legyen benne, azaz vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
-
osonte
őstag
Gondolom jack nem lesz rajta és marad a 25 wattos "gyorstöltés", ami 6000-es akksinál durva lenne. Ne legyen igazam. Illetve OIS-t nem írt a kameránál. Szerintem ezek nagyon kezdetleges infók lehetnek, majd meglátjuk. Vagy lesz minden jóság, de akkor meg S szériás ár lesz...
-
jeni
félisten
Galaxy M54
June 30, 2023
-
Ganzer
aktív tag
Olvastátok a galaxy m54 pletykákat? Sd888, 8 gb ram, 6000 mah akksi.. kiváncsi leszek rá, bár ha igaz is lesz a specifikáció, gyanítom ilyen jó áron tuti nem lesz kapható mint most a52s 5g.
-
DrKapocs
őstag
Tegnapelőtt újra előjött a "Lassú töltés, töltési idő 28 óra" üzenet; pedig már teljesen el is felejtettem ezt az üzenetet. Miután panaszkodtam a jelenségre, említettétek, hogy a gyári kábellel volt másnak is gondja. Ezután nem használtam a hozzá kapott gyári töltőfejet és a kábelt sem; helyette az A50-hez kapottat használtam, de pl. egy Lidlben vett kábelt is használtam többször hozzá, ahogyan Blitzwolf töltőt is. Hibátlanul. Gondoltam tegnap, hogy feltöltöm a készüléket a gyári töltőfejével és az A50 kábelével. Egyből bedobta a 28 órát...Valahogy ezek a hozzá kapott cuccok nem az igaziak. Azért remélem, hogy nem a készülékkel van gond; bár nem túl valószínű, mert mindig csak hozzá kapott töltővel és/vagy kábellel jött ez elő.
Rendeltem egy ilyen Blitzwolf töltőt és kábelt. Gondoltam kicsit a jövőre is ezzel a félig Type-c töltőcsatlakozóval. Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
?
De azóta úgy is próbáltuk, és nem jött össze, de majd, ha hozzám kerül megpróbálom több kábellel is, hátha azzal van baj.

. a sor, amikor vettem, mindíg igyekeztem időtálló gépezetet levadászni:

Ebben a telefonban kb. ugyanakkora akksi van, kb. egyforma az üzemidő, de a teljesítményt össze sem lehet hasonlítani.