-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7163 üzenetére
Itt kérdezd meg. Tényleg fura, mert azt írják, hogy
Hány napon belül érkezik meg az átutalt összeg?
Amennyiben elfogadod a TMX által megállapított végleges vételárat és a szállítási címét megerősíted, valamint a bankszámlaszámodat megadod, a beszámított készülék megállapított vételárát a megadott bankszámlaszámra utalják az elfogadástól számított 7 naptári napon belül. -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Rhino82 #7157 üzenetére
Teljesen baráti! Úgy ahogy kollega irta kirakom amit használok, mappázok stb. Volt már anno s7-em, azt nagyon szerettem. Úgy érzem ezzel se lesz bajom!
Egy dolog nem sikerül, hogy lehet a névjegyzékben megfordítani a kereszt és utónevek megjelenítését. Minden pont fordítva van.. -
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7152 üzenetére
Idézet az A33 5G tesztjéből:
"Ebben a modellben és az A53-ban debütált a Samsung középkategóriás, 5G-s lapkája, az Exynos 1280, amely 5 nm-es gyártástechnológiájával kifejezetten modern, de nem kifejezetten erős. A teljesítmény picivel a Snapdragon 695 felett van, ami persze bőven elég ebbe a kategóriába, a GPU is erősebb valamivel (Mali-G68), elérhető a 4K felvétel és a videózás közben történő lencseváltás is, de azért nem egy gaming eszköz. Már csak azért sem, mert nem erre a chipsetre optimalizálnak a fejlesztők. A mindennapok során elég a teljesítmény, de azért meg-megdöccen a felület például a főképernyőről balra haladva elérhető hírfolyam előhúzása közben, vagy a galériában a képek között lapozva. A görgetési sebesség ugyanakkor kellemes a 90 Hz-es kijelzőnek is köszönhetően." -
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7150 üzenetére
Mindkét Samu jó választás. Attól függ mit szeretnél (de ezt már írtuk). Ha a pénzmegtakarítás az elsődleges szempont, vegyél A33-at készülékbeszámítással 100k körül. Ha kellenek a +fícsörök (kicsit jobb kamera, jobb proci, jobb WIFI, jack dugó, AoD) és nem sajnálod rá a pénzt vedd az A52s-t (MM-ban most 130k). Egyikkel sem fogsz rosszul járni. Többet sztem nem tudunk segíteni, a Te pénzed, a Te döntésed.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7142 üzenetére
Ahogy kutga írta is: kinek mi a fontos. Nálam a WIFI6 és a jack dugó hiánya miatt szóba sem jöhetett az A33/A53. Ezeket naponta használom, és az ember mégiscsak minimum 2 évre vesz telefont (én legalábbis). Azért az A33 már eléggé korlátos (AoD hiánya és 90Hz max. képfrissítés). De 100k alatt az is jó vétel, mindezek ellenére (készülékbeszámítással).
-
válasz
Rhino82 #7069 üzenetére
Ebben a topikban várod, hogy valaki majd a Honor mellett fog érvelni?
Ez a ram téma szerintem kicsit túl van dimenzionálva. Én tavaly év elejéig hajtottam egy 2GB ramos telefont, a kevés rammal simán együtt lehet élni, de végül azért kellett cserélnem, mert a 32GB belső tárhely élhetetlennek bizonyult. A laptopomban is csak 4GB ram van. A 6GB nekem elég lesz a következő 10 évre
főleg hogy ez a rendszer már támogatja a lapozófájlt.
-
osonte
őstag
válasz
Rhino82 #7076 üzenetére
Én Xiaomi 11T 8/256GB-os verziót cseréltem erre a telefonra (6/128GB). Semmi pénzért nem cserélném vissza, illetve nem vennék olyan telefont aminek a kamerája nem optikai stabilizátoros, mivel remeg a kezem és az A52s így is éles fotókat lő. A memóriába nem érzek különbséget a 6 és a 8 GB között (ez nyilván függ attól is mire használod, én átlag user vagyok), próbáltam a Ram Plus-t kikapcsolni, akkor mintha többször töltött volna újra appokat, viszont ha +4GB-on hagyom, akkor sok minden a memóriában marad. A háttértár meg nekem a 128GB is sok, azt se használom ki.
A feleségemnek is ugyanez a telefon 6GB memóriával, de nála állandóan Facebook vagy játék és ott sincs gond a memória méretével.
-
válasz
Rhino82 #7069 üzenetére
jól hangzik - az a52s-t cserélni már nem cserélném rá. Arról fogalmam sincs, mi a helyzet szoftveresen.
RAM: 2telót futtatok, egy s7edge-et és az a52s-t. SoC-k között olyan óriási nagy különbség nincs. Mostanában veszem észre, hogy az s7e 4GB-ja már szűkös: a chrome időnként felejt/újratölt, akadozik. Messze jól használható még, de már nem az a friss gyerek, mint akár csak 2éve. Szóval én ha valami régi =<4GB telót cserélsz, már ráhajtanék a 8GB RAM-ra ha egy mód van rá.
háttér: azért el tud fogyni a 128giga, ami alapból se annyi mert lejön belőle a rendszer. Persze lehet tenni bele microSD-t, de akkor bukod a második SIM helyet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7063 üzenetére
Csak régi 2G, 3G telefonokat lehet "mobilcserélni", amit használtak bizonyos időszakban. Ha semmi más baja nincs, én megjavíttatnám az S10-et. Legalább kérdezd meg, mennyibe kerülne. Nézd meg a Samsung mennyiért számolná be a telefonodat. Állítólag valójában nem is kell odaadni nekik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7053 üzenetére
Várd meg, lehet jobb ajánlat lesz. Azt vedd át, amelyik olcsóbb. Esetleg próbálj szerezni mobilcserés telefont. Az még -40.000Ft.
Én is azon gondolkozom, hogy veszek még egyet. Egyáltalán van jobb telefon ebben az árkategóriában, aminek Amoled kijelzője illetve Jack dugója van? -
PirosHello
senior tag
válasz
Rhino82 #7029 üzenetére
Szerintem el kell olvasni mindkettő tesztjét. A Samu jobb kamerában, hosszabb rá a terméktámogatás és még jack dugó is van rajta. Nem mellesleg nem "edge", vagyis lehajló a kijelzője mint a Honornak, ami szerintem előnyős, ha védeni szeretnéd. A Honor egyedül gyorstöltésben jobb, de akinek nincs kétnaponta +45 perce a töltésre, az ne is vegyen telót....Szerintem az A52s hangyányival jobb telefon. A te pénzed, a te döntésed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Asztrofotózás
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest