Új hozzászólás Aktív témák
-
lasimon
csendes tag
Most ismerkedem a telefonnal. A Bluetooth kapcsolatnál nem látja a másik készülékeket. Már mindent próbáltam, de csak teker teker, aztán semmi. Valamit be kellene állítani? Eddig nagy csalódás a telefon. Honor 20 pro- ról váltottam. Nagy hiba volt…
-
winbox
senior tag
válasz #42308056 #596 üzenetére
Cellmapper alkalmazással. Megnézed melyik toronyra csatlakozik, aztán a cellmapper.net-en megnézed a tornyot, hogy melyik frekvenciákon ad. Nálam B3+B20 van a tornyon.
A cellmapper.net oldalon meg tudod nézni a Velencei tó környékét is, de B20 mindenhol van, más frekik pl 3, 7 csak sűrűn lakott helyeken.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Másnál csinált már olyat a telefon, hogy egész egyszerűen nem, vagy csak gyökkettővel megy a mobilnet, és nagy ritkán 1-1 hiányos honlapot tud betölteni? Vagy annyit se. Wifin nincs vele gond, hívás, SMS megy gond nélkül.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
AMD Power
titán
Azt hol tudom kikapcsolni,hogy a reggeli ébresztőnél az a "csaj" ne pofázzon?!
-
tghwinner
csendes tag
Bixby Voice sikeresen letiltva, USB hibakereső móddal. Nem lesz rá szükségem, bluetooth hangeszköz csatlakoztatás esetén nem akarja elindítani az alkalmazást. Kerülő út, de működik!
-
kutga
nagyúr
-
winbox
senior tag
Végre megtaláltam amit pixel óta nagyon hiányoltam: ott ha lehúztam az értesítési sávot, írta, hogy mikor lesz pontosan a következő ébresztés és hogy mennyi idő van még addig. Véletlenül ráböktem a lezárási képernyőn az órára és be is jött a következő jelzés. Direkt nem mentem volna rá szerintem soha Mindig tanul az ember, nekem ez fontos volt
-
AMD Power
titán
Jelentem ráéreztem az ujjlenyomat olvasó "helyes" használatára.
-
FattyDove
őstag
Ez érdekes... Eddig a májusi frissítést sem kaptam meg, de PC-vel meg a Smart Switch-el egyből a júniusit tette fel.
Most akkor mitől függ az, hogy ki mikor kapja meg a frissítéseket? Merthogy a szolgáltatótól nem, az biztos. Meg ahogy kinéz a régiótól sem
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
Egyébként le a kalappal Samsung előtt, 3 év frissítés. Nem sok másik gyártónál van. Ebbe beletartozik amúgy a főverzió frissítés is, szóval kapunk még 3 Android főverziót, vagy mondjuk 2 főverzió + 1 év már csak havi biztonsági frissítés?
-
winbox
senior tag
Na nekem ebben a pillanatban érkezett meg a júniusi frissítés.
-
Doki42
őstag
Aod dal egy napot bír....
Nem sokat nyomkodom.. .who?Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
winbox
senior tag
válasz tghwinner #557 üzenetére
Nem is értem mi ez a tepsi méret és miért nem lehet kisebbet csinálni a többi mellé. A Pixel 5,7" volt és tökéletes méret. Még egy ilyen 6"-es telefon is tökéletes lenne. A zsebemből is konkrétan kilóg ez a teló Én 120 Hz-en tolom, így szokott meglenni az 5-6 óra kijelző idő az én szokásaimmal. 60Hz-en, sötét móddal, AOD nélkül tényleg brutál lehet. Nálam az AOD 10%-ot szokott enni, de egész nap mellettem van, jó csak rápillantani és látni mindent. Másfél napig bőven elmegy, szerencsére munkahelyemen tudom tölteni, ha úgy merül le. Feleségem A71-esének 25W-os gyorstöltőjével nagyon hamar felküldi, de azt csak akkor használom, ha gyorsan kell tölteni, mert alacsonyon van és menni kell valahova. Így van, vannak azért apró dolgok, amibe bele lehetne kötni, de amire én használom, arra minden szempontból megfelel. + Számomra nagyon jó dolog, hogy amíg feleségem A71-én nem tudtam sehogy sem előhozni a google discovert a kezdőképernyőtől balra, neki csak a Samsung Free-t lehet oda beállítani, nálam választani lehet a kettő közül. Ugyanaz a Launcher verzió, ugyanaz a One UI. De mindegy, ő meg van nélküle, én meg már hozzászoktam a Pixelen
-
tghwinner
csendes tag
Nálam is a kijelzőméret a negatívum inkább, ennél nagyobb már nem férne el normálisan a kezembe. Mivel ez a "szabvány", elengedtem. Azon kívül az aksiidő brutál! 60Hz kijelző beállítás, sötét téma sötét ikonokkal, 4G (mivel nincs 5G előfizetés egyenlőre), AOD kikapcsolva (okos karkötőn kapom az értesítéseket), így alig merül. A sztereó hangszórónál nem gondoltam, hogy ekkora élményt ad egy YouTube videónál is. Kamera megfelelő, lehetne szőrszálat hasogatni, de nem vagyok egy professzionális fényképező. Van 1-2 dolog, amit nem szoktam meg vagy zavar, de ezek szintén szőrszál hasogatások lennének. Könnyen ment az átállás Galaxy A8 2018-ról, nem sok szoftveres különbség van szerencsére.
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja nyüstölöm a telefont, ez az első Samsungom, kicsit féltem tőle. Viszont kellemes csalódás minden téren. Néha mondjuk telefonálás közben be-ki kapcsolódott a képernyő, ezt azzal orvosoltam, hogy kicsit lejjebb csúsztatom a telefont a fülemnél, mint az eddigi összes telefonomnál és ez be is vált, mert ha egyből már oda rakom, akkor tökéletesen megy Vagy egyszerűen csak kikapcsolom a kijelzőt, mikor már aktív a hívás. Egyedüli hátrány ez a kijelző méret, de egyszerűen nincs kisebb, ez van, szerencsére azért nem olyan kicsit a kezem. Pixel 4-et nagy akksi, volte hiánya miatt cseréltem le, itt ezek megvannak. One UI is inkább kellemes csalódás pure android után, simán megszokható. MIUI-t mondjuk gyűlöltem P4 előtt. Úgy érzem, ezzel a készülékkel most hosszú távon el leszek
-
ProEvoFan
nagyúr
Kérdés.
Papíron az A52 5g gyorsabb telefon, mint az A72.
Van valami különbség ami megéri a felárat az A72 az A52 5g ellenében?[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz szokeherceg #551 üzenetére
Nem kell megérinteni. Speciális funkciók között kapcsold be az emeléssel ébresztést.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Doki42
őstag
válasz szokeherceg #548 üzenetére
Biometrikus azonosítás és biztonság. Ott ahol az újlenyomatot beállítod.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Huawei P20rol váltottam, ott működött az, hogy a telefont felemeltem az arcom elé, és feloldott automatikusan az arcfelismerővel. Hol lehet itt ilyet beállítani?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
tghwinner
csendes tag
Ezek szerint mondjak le arról, hogy a Bixby Voice-t kikapcsoljam headsettel?
-
-
tghwinner
csendes tag
Megvásároltam az új telefonom, Galaxy A52 5G lett, ahogy azt párn napja pedzegettem. Nagyon pöpec, rosszabbra számítottam. Viszont van egy dolog, ami nagyon idegesít. Munkámból adódóan egy Jabra headsettel telefonálok. Amikor csatlakozom az eszközzel rá, elindul a Bixby Voice. Ha beállítom és letiltom a figyelést, a csatlakozás után elindul a "figyelés", várja a hang utasítást. Hogy tudom teljesen letiltani? Hiába van a frissítés is eltávolítva és minden adat törölve, csatlakozás után mindig elindul az alkalmazás. Hogy tudom kiütni? A válaszokat előre is köszönöm!
-
FattyDove
őstag
Éééés ki nem találjátok, még mindig nem jött meg a májusi frissítés Bele se merek gondolni, hogy hány évvel utánatok fogok megkapni egy Android 12 frissítést
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Szerdán érkezik a készülék hozzánk is, feleségemé lesz. Honnan érdemes képernyővédőt venni hozzá, ami gyorsan megérkezik és jó minőségű? Ali-s is jó lenne, de ott is EU-s raktár, ha van.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
f_sanyee
senior tag
válasz szenesember #526 üzenetére
épp ezt tesztelem, egyelőre jónak tünik, kevesebbet hibázok mint a gyárin.
-
MadKet
tag
válasz szenesember #523 üzenetére
Ennyire optimalizáltak az google appok Nekem az a lényeg hogy a rendszer legyen fluid, azért egy 750G-nek illik ezt szépen vinni
@Doki, @kutga
Köszi nektek is a megerősítést!Igy elég esélyes a Samu, főleg hogy most OnePlus 3 után kiprobálnék valami más márkát. Bár azért annyira könnyű helyzetben nem vagyok az utód kiválasztásánál mint anno a OnePlus 3 -al voltam
-
MadKet
tag
Sziasztok,
A tesztben említett akadások mennyire érezhetöek? A chrome nem annyira zavar ha neha akad, de rendszer szinten ugy erzem mar problema.
Vasarlas elott allok es as A52 5G is benne van a pakliban.
-
kutga
nagyúr
válasz prehistoric #514 üzenetére
Igen az A71-en sikerült kitapasztalni, ennél is rá fogok jönni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
f_sanyee
senior tag
válasz prehistoric #514 üzenetére
nálam is teljesen jól müködik az ujjlenyomatolvasó.
-
kutga
nagyúr
válasz szenesember #509 üzenetére
Szerintem nem merül jobban 120 Hz mellett.
-
szenesember
aktív tag
válasz tghwinner #500 üzenetére
Ha egyszer kipróbálod 120 Hz-en, nem akarod majd 60-ra állítani :D (velem legalábbis ez történt). Egyébként 120 Hz-en simán bír másfél-két napot. M31-et váltott nálam (60 Hz only), amiben 6000 mAh-s akku volt, és kb 1 órával, ha kevesebb a SoT az A52-esen, úgyh. tényleg nagyon takarékos SoC van benne.
-
tghwinner
csendes tag
válasz MikeWazowski #505 üzenetére
Magentás vagyok. A Samsung Galaxy A52 5G eSIM képes?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy K zoom - gyűjtői darab
- A55 256gb fehér, Alza garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest