Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új OXM frissítést ( *2DWA4 ) ⇒XEH régióra. Biztonsági szint: 2023.01.01.
+ Ezzel a 'BL-értéke' 1 -esről ⇒2 -esre váltott, tehát az update után, már nem lehet visszatérni egyetlen korábbi fw-release -re sem.
-
efi99
őstag
válasz
gerner1 #1691 üzenetére
Igen, volt már róla szó, de most megint előkerült.
És továbbra is fenntartom, hogy ha a maradék 95%-nál is megoldható, hogy ne egyszerre essen neki mindenki, akkor a maradék 5% is belefért volna abba csoportba és náluk is megoldják. Mert most akkor is az a fakerekű megoldás van, hogy először mindenki más, aztán hetek múlva a maradék homogén csoport. Mondhatnám diszkriminációnak is. A javított hibák pl ilyenkor már ismertek, egy részüket ki is használják, a frissítés mégis "el van zárva" a csoport elől. És nem 2 napra. -
gerner1
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #1696 üzenetére
Megpróbálkozhatsz a szolgáltatódnál, de vagy tagadni fognak, vagy sablonszerűen adnak válaszként egy jól kimért semmit.
Amennyiben a korábban javasoltak nem hoznának eredményt, akkor van még a fix 2G -re állítás arra az időtartamra, amit írtam, amellyel biztosan kizárható a Ti oldalatokon a fallback, és az abból következő lehetséges anomáliák ....
Az ilyen hibák, a jelzett időtartam után, legtöbb topikban megszűntek azoknál, akik ezt, vagy az ehhez kapcsolódó más szimptómákat jelezték.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #1694 üzenetére
Van köze, mert 80+% -ban a meglévő 4G -re építik az új Generációs hálózatot (DSS 5G), és ez miatt, amíg az adott lokációt ellátó tornyon/tornyokon nem végeznek a telepítéssel + finomhangolás + stb , addig sajnos anomáliák lehetnek.
A szoft frissítésnél is van egy egyszerű módszer, amellyel igen jól szűkíthető annak a valószínűsége, hogy valóban egy "update" miatt van/vagy sem..... - Amennyiben, nagyszámú user jelez azonos szimptómákat, tehát ugyanarra vonatkozóan a nick -ek többsége lavina/cunami szerűen posztol, akkor van esélye hibás update -nek.
Volt már ár példa (nem itt), és azokban az esetekben az anyacég, vagy visszavonta a kérdéses release -t, vagy a szokásos ütemezéshez képest, jóval hamarabb adott ki egy másikat (javítást). -
Ferdzsoo
addikt
válasz
gerner1 #1693 üzenetére
Értelek.
Az a baj hogy csak az ő telefonján jelentkezik, ill. errefelé sehol nincsen még 5g. Így nem tudom hogy ennek valóban van e köze hozzá.
A hívó fél sem egy ember hanem sok, így nem feltételezem hogy pont mindig a hívó félnél van épp akkor baj amikor nála nem csörög a telefon.
Tovább ennek az anomáliának a kezdete egyértelműen az utlsó soft. frissítés óta van jelen. Nyílván ez lehet egybeesés azért. -
gerner1
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #1692 üzenetére
5G kiépítés miatti anomáliák egyike.... Az elmúlt ~2évben, több topikban (más teló gyártókéban is..) a többségnél bevált, hogy ~5-7 hétig, kikapcsolják az 5G (max 4G), és amennyiben van elérhető szolgáltatásban VoWiFi, akkor azt is.
Azzal érdemes kalkulálni még, hogy egyeltalán nem biztos, hogy a "Ti" oldalatokon keletkezik a hiba. Ugyan annyi esélye van annak is, hogy a vonal végén lévő másik fél hálózati viszonyai miatt (ugyan ez miatt) van.Nem a szoft frissítés miatt van, csak legfeljebb egy szerencsétlen időbeli ~egybeesés miatt 'látszik' annak / látszólag ahhoz köthetőnek .
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Sajnos párom telójának valami kehéje van, a legutolsó softwarefrissítés óta van hogy nem jelzi ki a hívást, csak utána hogy volt nem fogadott hívása. Csináltam egy hard reset gyári visszaállítást, sajnos nem oldotta meg a problémát.
Ez a soft van most rajta:A526BXXU1DVL2
csc: A526BOXM1DVL2Mit ajánlotok?
Rakjam fel újra ezt letöltve samfirmware-s oldalról, vagy egy újabbat? Régebbit?
Note 3- óta nem csináltam manuál frissítést, így már annyira nem vagyok képben.
Illetve ilyen régiókódokra kell még figyelni?
Előre is köszönöm! -
gerner1
nagyúr
Azért, hogy sz OTA-szerverek, ne terhelődjenek túl.
Ezért is van időben, egymáshoz képest eltolva a "kiszolgálás", a készülékek 'aktív-CSC' -je szerint.
*ODIN -nal, ezért is van lehetőség hamarabb feltenni a frissítést (még mielőtt azt az OTA-szervetek osztani kezdenék plö TMH -ra is...), mert ha mondjuk letöltöd ugyanazt az OXM -et plö DBT kóddal (erre szoktak eksőkörben érkezni..), akkor hamarabb lesz fent a telódon ugyan az, hiába vagy TMH kódon... .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #1684 üzenetére
"Ez a SmartSwith-es frissítés törli az adatokat, vagy ugyanolyan, mintha OTA frissíteném?"
- Amenniyben nem gyári visszaállítást választasz, akkor az eredmény olyan, mintha OTA -n érkezett volna, tehát minden marad a helyén."(Egyébként mi lehet az oka annak, hogy a készülék 2 éve nem talál frissítéseket, akkor se, ha direkt kerestetem vele?)"
- Passz. Más Samu topikokban is, hellyel-közzel, az itteni arányban fordul elő... -
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #1682 üzenetére
Ennél a készüléktípusnál, nincs "telekomos" szoft.
OXM firmware van. Ez (OXM) fut a XEH, TMH (Telekom) , DBT és még sok más régiókódos készüléken. Ergo, ugyan az fut az EU -s régiósok 95+% -án.
A PC -s telepítést követően, kábellel csatlakoztatod a telefont, és a PC -s Smart Switch -csel keresel frissítést. Letölti, elindítja mindazt amit kell, telót újraindítja, stb ...
-
Köszi a választ mindenkinek. Van a Telekomos szoftnak valami nyűgje, ami miatt nem frissül OTA?
Nemigen nyúlunk egymás telefonjához, ODIN szóba sem jöhet.
SmartSwitch frissítés hogyan megy?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #1679 üzenetére
Droid 13 -as *DVL2 -es release. Bizt.szint: 2022.12.01.
PC -s Smart Switch -csel próbáld meg frissíteni. Vagy, ha van haladó tudás, akkor ODIN -nal ...
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Donki Hóte #1679 üzenetére
Android 13, Dec 1 2022
-
-
junkhead
aktív tag
Hetek óta random értesít a messenger az üzenetről, be kell lépjek lássam üzenetem jön, és galaxy watch4 óra sem jelez.
Messengert újraraktam, nem oldodótt meg.
Másnak is van ilyen gondja?
Mindig frissítem órát, telót. -
keszo
őstag
Tudna valaki segíteni hogy mely samsung telefonokban lehet 2sim+sd kártyát egyszer használni?
(esetleg nem samsung?) -
Stonerice
őstag
válasz
gabesz1791 #1670 üzenetére
Nem tudja esetleg valaki hogy A13 an működik e a Samsung band selection?
Köszi -
efi99
őstag
válasz
13-as, máris ?
-
DrDobos
őstag
válasz
Köszi, hogy szoltal:) Vodafonera is jott, bar az fuggetlen tudtommal
-
gabesz1791
csendes tag
Telekomos telefonnál már kijött a frissítés.
-
Surplus
tag
Milyen fólia és tok javasolt az a52s-re?
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Cseréltem akkumulátort. Kb ugyanazt hozza mint a gyári ami benne volt. 16 óra üzemidő. 2 simmel.
Kalibrálással. Stb. -
GEPESZ66
veterán
Használtok valamilyen vírusírtót,Eset,Bitdefender,?
A böngészes közbeni adathalász vedelem miatt elsősorban
A Chrome vedelme álítólag nem valami jó. -
Stonerice
őstag
válasz
GEPESZ66 #1650 üzenetére
Nekem 4-5 % ot mutat de a stand by az valami borzasztó. 2 simmel használom a mobilt. Képes 5 óra alatt AOD-vel 15-20 °% ot merülni
Ami még fura ha felhúzom a fényerőt aod-ben akkor az éjjeli sötétben a fekete részek valóban nem világítanak . De alacsony fényerőnél igen. mintha valami szivárgás vagy ólcsósított technológia lenne.
Amúgy a SOT aod nélkül nem rossz. Már ha használom a mobilt.Ja és B20 ra erőltetem hogy ne merüljön annyira. Főleg ha bent van a Yetteles kártyám is az eléggé merít.
5-6 óra is kihozható vele. AOD-vel inkább 3h -3.5h
Akkum állapota ahogy méricskéltem kb 4000mah most. Újat venni 300 mah ért nem biztos hogy megéri. De ha nem barja az enyémmegtartani a kapacitást akkor már lehet megérné. De tartok tőle hogy nem nyernék sokat.
Vajon az a53 akkuja belemenne? -
FattyDove
őstag
Hol lehet jelenteni bugukat a telefon szoftverével kapcsolatban?
.heic-re van állítva a kép formátuma, ami működik is, DE... Ha editálom a képet (sima elforgatás mondjuk), akkor átkonvertálja .jpg-re.
-
efi99
őstag
válasz
domper2015 #1656 üzenetére
Első akku (másfél éves), napi fogyás hétköznap 50-70%, hétvégén 35-50%. Nyáron rosszabb, mert akkor képernyő fényesebb, de estig mindig kitartott. AOD megy 7-23 között.
3C Battery monitor alapján, kijelző manapság kb -15%/h, AOD-vel -0,5%/h, AOD nélkül -0,2%/h.
Nyáron kijelző akár -30%/h is, de az igazsághoz tartozik, hogy én meghekkeltem, hogy ne vegye lejjebb a fényerőt, ha már melegebb lett a teló a napon (ez nagyjából kb 10-15 perc után van ugyebár és továbbra is 100%-osnak jelzi ki a fényerőt, de valójában ilyenkor olyan 60-70). -
domper2015
senior tag
Egy kis közvélemény kutatás:
2 SIM kártyával mennyit üzemel a telefonotok.
Nekem a második 2. akkumulátorral 24 - 34 h között változik, 3 - 5 h aktív kijelzővel.
Az előző akkunál 12 h bírt... -
tellurian.d
csendes tag
válasz
tellurian.d #1654 üzenetére
Egyszerűbben választ kaptam, mint gondoltam. 1270, ügyintézőcsaj, eggyel felfele kapcsolt. Imei - t bediktáltam, és "általános választ" kértem az ügyintézőtől arra vonatkozóan, h van-e okom félni. (Mielőtt szerződési titkot kutatnék ki). Forma vilt, három percet kért, mahs határozottan mondta, hogy NINCS okom félni, nem előfizetéses a kérdéses készüléket érintő konstrukció. :)
-
tellurian.d
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem a következő : többen is hirdetnek gyakorlatilag 0 perces A33 5G telefonokat, frissen véve szolgáltatónál (az én kiszemeltem vodafoneos), jóval a bolti ár alatt. (Hirdetés :70-80e, boltban 120-150e között.) Nekem 70et megérne. Dual sim, két imei. Természetesen számolok azzal, hogy letiltja a szolgáltató. De csak az egyik imemi-t, nem? A másik ettől még használható. Vagy rosszul gondolom? Nagyon nem lenne mindegy. Előre is köszönök szépen minden segítséget.
-
DrDobos
őstag
válasz
domper2015 #1649 üzenetére
Mire gondolsz az alatt, hogy 10 h-s az akkumulator?
-
domper2015
senior tag
Frissült a szoftver (XEH).
Közben a Samsung A52s 5G a szervizben, akkumulátor 10 h-as és gyakran elvesztette a hálózatot.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Nem tudom figyeltétek e már. De éjjel a vak sötétben látni hogy aod nem csak pixeleket világit meg hanem az egész kijelzőt nálam. Külső appal használva is. Úgy tudtam az az amoled egyik lényege hogy pixelenként lekapcsol. Hát ez a kategória nem teszi. :/ . Nem csoda hogy nem javul az üzemidő tőle.Meríti a készüléket .
Kíváncsi leszek mikor kerül vissza a friss romokba a band vezérlési lehetőség. Samsung band selection user vagyok. Most android 11 et nyüstölöm. Talán ezzel 1 hangyányit jobb az akkuidőm. Akkor ha nincs energiatakarék bekapcsolva.
Még nem cseréltem akksit. 2 simmel lógok hálozaton. Van hogy 5 óra sot megvan persze már ismerem nagyjábol mi szivja az akkut . -
ouzosprite
csendes tag
válasz
gerner1 #1645 üzenetére
Köszi. De a beállításoknál csak az egyik simet lehet kiválasztani mobilinternet-kapcsolatra...
Illetve láttam azt is, hogy ha otthon a wifin lógok, akkor is csak úgy a háttérben elmegy hol az egyik, hol a másik SIM. Szóval most már nem csak azt tapasztalom hibaként, hogy sokszor "nincs net, csak ha hivasban vagyok", hanem hogy gyakorlatilag folyamatosan kiesik hol az egyik, hol a másik SIM.
Amiota kivettem az egyik simet, semmi probléma. -
gerner1
nagyúr
válasz
ouzosprite #1641 üzenetére
Mivel ez is egy dual-standby készülék, így ha az egyik¹ SiM -en hívás történik, akkor a másik² addig standby -ban van, így az azon¹ éppen aktív mobilnet kapcsolat is megszakad.
Amennyiben, mindkét SiM -en van internetelérés, akkor a netkapcsolat átvált a másikra, de csak akkor(!) ha azon a hívás 3G / 4G -n marad... ⇒mert, ha a hívás felépüléshez levált (fallback) 2G -re, akkor nem lesz, és ugyanúgy megszakad.
Nagy valószínűséggel, 1 SiM -mel, azért nem tapasztalod ezt, mert akkor nincsen SiM-váltás miatti standby, és azzal a szolgáltatóval, híváskor nem vált le 2G -re, így marad a mobilnet kapcsolat [3G (ha még van), vagy 4G ] is.
-
keszo
őstag
Van egy kis programom:
"Wireless Network Watcher" ez annyit csinál hogy kilistázza hogy milyen eszközök lognak a wi-fimen és többek között kiírja az adott eszköz MAC címét.
Amit a progi. kiír és a teloban lévő MAC cím nem egyezik. Ilyenkor mi van? Létezhet? -
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1641 üzenetére
Ez volt az A52s-sel amikor osztrák SIM volt benne, merül mostmár, mint a vöcsök...
Irány a szerviz. -
ouzosprite
csendes tag
válasz
ouzosprite #1627 üzenetére
Sajnos nem oldódott meg a hiba. 2 SIM van a telefonban, össze-vissza működnek, mármint hol az egyiknél, hol a másiknál szűnik meg a kapcsolat. Csináltam gyári beállítások visszaállítását is, az sem segített. Egy kártyával teljesen jól működik. Hát, ez van.
-
razzorr
őstag
Köszönöm a válaszokat,lehet inkább az s-változatot veszem.
-
razzorr
őstag
Hali mindenkinek. Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán (S20FE nem jött össze szolgáltató miatt) így egy ilyet vennék függetlenül. Ez miben is gyengébb mint az "s"? Csak az 5G? Valamint kérdésem,hogy van itt olyan aki mondjuk Xiaomi Redmi note 9pro-ról váltott? Érdekelnének a különbségek a gyakorlatban. A kamera és az általános gyorsaság nagyon fontos nekem, meg hogy jó legyen a fényereje. Köszi
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok,
Tudom, ez nem az A52 4G topik, de hátha tudtok rá megoldást:
Kaptam cégesnek egy A52-t, megbarátkoztunk, teljesen oké.
A problémám az, hogy nagy nehezen betettem egy microSD-t két hónapja, de vagy 5x kellett ki-be tenni, mire felismerte. Boldogság volt, de egy napig kellett a dual SIM, micro ki.
Ennek két hete már, azóta próbálkozom, de hiába tuszakolom vissza a microt, egyszerűen nem látja.
Amiket próbáltam (tegnap kapott OTA-n egy frissítést, bíztam benne az megoldja, de nem)
- kártya gyorsformázás NTFS-be - nem látta
- kártya gyorsformázás exFAT-ba - nem látta
- kártya formázása A51-ben és A70-ben - A51 és A70 látta formázás előtt-után, A52 nem
- kártya kipróbálása másik telefonban - látta formázás előtt-utánEgy másik SD kártyával a fentieket eljátszottam, szintén zéró sikerrel.
Valami ötlet/tipp? -
keszo
őstag
Ez engem is megzavar, hogy akkor most mi is van?
"Ugyan az LTE-t a 4G hálózatokkal együtt említve is találkozhatunk, az hivatalosan még mindig a 3G kategóriába tartozik. Azok a sebességek, amelyek a 4G-re jellemzőek, még mindig csak nehezen érhetők el az LTE hálózatokkal."Akkor a telefon most tudja a 4Gt vagy sem?
"LTE vs 4G
Az LTE nem a 4G szinonímája. Mi tehát a fő különbség az LTE és a 4G között? A 4G legnagyobb erénye a villámsebes adatátvitel – akár 1 000 Mbit/s. Ezt az LTE nem képes elérni, letöltésnél és feltöltésnél is 10x lassabb, azaz 100 Mbit/s és 50 Mbit/s sebességre képes. Itt érdemes megjegyezni, hogy az itt feltüntetett LTE sebesség még mindig az LTE hálózat elméleti képességein belül mozog. Otthoni használat esetén körülbelül 5-12 Mbit/s letöltési, és 2-5 Mb/s feltöltési sebességet érhet el. Ez tehát a leginkább szembetűnő különbség. Azt mondhatjuk tehát, hogy az LTE a legrövidebb út a 4G szabvány felé. Emiatt tehát ez a 3G, és a jövőt jelentő 4G közötti köztes állomás." -
ouzosprite
csendes tag
Ja, hogy LTE=4G!! Akkor már értem, hogy mit állítsak be. Ezt egyébként próbáltam már, a #1616-os hsz-ben erről irtam, csak helytelenül azt írtam, hogy 3g-re állítottam. De most megpróbálom újra, és akkor remélem megszűnik a probléma.
Köszönöm mindenkinek! -
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1623 üzenetére
LTE = 4G
-
efi99
őstag
válasz
2.sor
Úgy értettem, hogy max 4G legyen. -
gerner1
nagyúr
válasz
Az OS biztosította lehetőségeket látod magad is, az általad beszúrt képen. Tehát, ha abból a listából azt választod, amelynél nem látod kiírva az 5G -t, akkor a ~melyikkel legyen ignorálva (?) : talán meg is van ...
A fix 4G -t kérdezd meg, hogy arra állítva ( csak rejtett menü és/vagy 3rd party app... ), híváskor, hogyan vált vissza régebbi generációs hálózatra, ha az adott helyen & időpontban éppen nem szolgál ki a torony VoLTE -val ????
-
efi99
őstag
válasz
ouzosprite #1619 üzenetére
Tedd fix 4G-re.
-
gerner1
nagyúr
válasz
ouzosprite #1619 üzenetére
Amennyiben fontos az 5G megléte, akkor : türelem.
Amennyiben nem, akkor állítsd be úgy, hogy csak az 5G legyen ignorálva. Tehát max 4G, és a VoLTE is bekapcsolva.
Így, amúgy is jobb lehet az üzemidőd. Kivéve, ha a hívásaid 80+ %-a nem VoIP - on forgalmazod (már..) . -
ouzosprite
csendes tag
Ok, köszi a válaszokat!
Gerner1: akkor legyek türelmes, amíg befejeződik a telepítés, finomhangolás? Vagy tudok valamit tenni?
-
gerner1
nagyúr
válasz
ouzosprite #1616 üzenetére
5G kiépítés & fejlesztés & finomhangolás miatt, volt már más topikokbam is ~hasonló észrevétel.
Mivel 5G -n nincsen hanghívás (jelenleg), ezért híváskor visszavált a készülék első körben 4G VoLTE - ra (amennyiben az adott helyen & időben -az- elérhető..), és azzal együtt, mindjárt van mobilneted is.
A legfeljebb 3G -re kényszerítés hiba volt, mert a legtöbb helyen már lekapcsolták a szolgáltatók a 3G -t, így egy ilyen beállítással nagyvalószínűséggel megintcsak nincsen neted, ráadásul a 3G lekapcsolás miatt nem marad más, mint a 2G biztosította lehetöségek.
-
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1616 üzenetére
A családban egy A52s 5G folyamatosan elfelejtette a SIM kártyákat, hívás se ki, se be, nem elérhető..
Aztán szoftver frissítés után helyreállt.
X - akta. -
ouzosprite
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám van néhány hete, most már napi rendszerességgel, nincs mobilinternet kapcsolat, csak akkor, amikor éppen telefonhívás van folyamatban. Tehát nincs internet, nem tudok pl. böngészni, viszont ha felhívok valakit, akkor ismét van, de csak addig amíg meg nem szakítom a hívást.
Ez a hiba fennáll egy ideig, aztán egyszercsak helyreáll minden.Próbáltam a telefon újraindítást, a SIM kártyák kivételét és visszahelyezését, a hálózati mód beállításoknál 5G helyett a 3G beállítást, a "mobil int. kapcs." ki-be kapcsolását.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a hibát?(Samsung Galaxy A52 5G, Android verzió: 12.)
-
attiati
veterán
Tudtok olcsó ajánlott tokot erre a telóra?
Ali is játszik.Védje, ne csússzon, passzoljon, kb ennyi az elvárás
-
efi99
őstag
Nem akartam, hogy aztán engem szidjon, akinek túlmelegszik, de közkinccsé teszem:
Szóval a GP-ről le kell tölteni az Alliance Shield X applikációkezelőt, beregelni, majd belépni, az app managerben megkeresni a Samsung device health manager service gyári alkalmazást, rábökni, utána az Activities fül alatt a a 2. bejegyzésre bökni, open, majd feltárul végre 3 opció, ahol a CP TM OFF és a Brighntess Limit OFF opciókat kell bekapcsolni. A telefonon gyárilag megtalálható Knox védelemnek bekapcsolva kell lennie, különben az open-re nem történik semmi.
Kevésbé bátraknak egy limitáltabb megoldás: a Samsung Thermal Guardianban (ez egy Nice Lock modul), feljebb tornászható 2 fokkal a tűréshatár, feltételezem - de nem próbáltam, - hogy ilyenkor a fényerő levétel is 2 fokkal magasabb értéknél következik be. (Azonban nyáron mindenképp be fog, mivel biztos, hogy 44 fölé is menni fog 10-15 perc használat után, tehát igazából ez csak késlelteti).
Saját felelősségre.
Engem eléggé zavart, mivel főleg sötét alapon, amilyen ugye a Dark Mode is, rontja nagyon az olvashatóságot a kb 10 perc utáni dimmelés. -
efi99
őstag
Na, több, mint 2 hónap után meg lett a "hiba". S20 és S21 tulajok is panaszkodnak erre egyébként, de a telefonok többségén nincs ilyen probléma. A kijelző fényerejéből elvileg a melegedés miatt vesz vissza, a CPU-t nézi és kb 42 foknál, méghozzá elég jelentősen kb 60%-ra lehúzza, ami már annyi, hogy igencsak mereszteni kell a szemünket. Ezt a hőfokot napon használva 10 perc alatt eléri. Túlaggódja a Samsung, mivel töltés közben is 46 fok körül van CPU temp, úgyhogy elkezdtem körüljárni hogyan lehetne kiiktatni. Vért izzadva sikerült is (root nélkül), most végre napon is megy tök fényerővel és nem megy 48 fok fölé így sem.
-
szifi
csendes tag
Sziasztok. Ezzel a problémával találkozott már valaki? Van hogy 2-3 hétig semmi. Aztán napi 2. Szervízbe nem vittem,.mert sajna, nem sajna, újraindítás után minden ok vele.
A hiba lényege, hogy egyszer csak fagy a telefon, gépelés közben, vagy a főképernyőn. Gesztus vezérlés megy, értesítési sávból beléphetünk a beállításokba, ujjlenyomat olvasó működik. De telefont nem tudok felvenni, mappák nem nyílnak meg, főképernyőn nem tudok semmit se csinálni.
Hiba az alábbi videón:
[link]
Valakinek ötlete? -
efi99
őstag
válasz
W. A. Lacky #1599 üzenetére
Ok, örülünk, hogy segíthettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Újszerű iPhone 14 PRO MAX - 128 Gb Purple
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben