Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja nyüstölöm a telefont, ez az első Samsungom, kicsit féltem tőle. Viszont kellemes csalódás minden téren. Néha mondjuk telefonálás közben be-ki kapcsolódott a képernyő, ezt azzal orvosoltam, hogy kicsit lejjebb csúsztatom a telefont a fülemnél, mint az eddigi összes telefonomnál és ez be is vált, mert ha egyből már oda rakom, akkor tökéletesen megy
Vagy egyszerűen csak kikapcsolom a kijelzőt, mikor már aktív a hívás. Egyedüli hátrány ez a kijelző méret, de egyszerűen nincs kisebb, ez van, szerencsére azért nem olyan kicsit a kezem. Pixel 4-et nagy akksi, volte hiánya miatt cseréltem le, itt ezek megvannak. One UI is inkább kellemes csalódás pure android után, simán megszokható. MIUI-t mondjuk gyűlöltem P4 előtt. Úgy érzem, ezzel a készülékkel most hosszú távon el leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest