Új hozzászólás Aktív témák

• winbox

senior tag

válasz tghwinner #557 üzenetére

Nem is értem mi ez a tepsi méret és miért nem lehet kisebbet csinálni a többi mellé. A Pixel 5,7" volt és tökéletes méret. Még egy ilyen 6"-es telefon is tökéletes lenne. A zsebemből is konkrétan kilóg ez a teló :D Én 120 Hz-en tolom, így szokott meglenni az 5-6 óra kijelző idő az én szokásaimmal. 60Hz-en, sötét móddal, AOD nélkül tényleg brutál lehet. Nálam az AOD 10%-ot szokott enni, de egész nap mellettem van, jó csak rápillantani és látni mindent. Másfél napig bőven elmegy, szerencsére munkahelyemen tudom tölteni, ha úgy merül le. Feleségem A71-esének 25W-os gyorstöltőjével nagyon hamar felküldi, de azt csak akkor használom, ha gyorsan kell tölteni, mert alacsonyon van és menni kell valahova. Így van, vannak azért apró dolgok, amibe bele lehetne kötni, de amire én használom, arra minden szempontból megfelel. + Számomra nagyon jó dolog, hogy amíg feleségem A71-én nem tudtam sehogy sem előhozni a google discovert a kezdőképernyőtől balra, neki csak a Samsung Free-t lehet oda beállítani, nálam választani lehet a kettő közül. Ugyanaz a Launcher verzió, ugyanaz a One UI. De mindegy, ő meg van nélküle, én meg már hozzászoktam a Pixelen :D

Új hozzászólás Aktív témák