Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoplitész
junior tag
válasz
szenesember #180 üzenetére
Mi az a Bixby? Na jó, utánajárok, de eddig fogalmam sem volt róla.
-
válasz
#42308056 #192 üzenetére
Úgy emlékszem rákérdezett a telefon mikor először hosszan nyomtam hogy mi legyen ott.
Így van
Csak éppen az üzenet értelmezése hozzáértőknek is legalább 30 másodperces gondolkodást igényel, szegény feleségem pedig ijedtében automatikusan rányomott az első lehetőségre, amivel pontosan azt érte el, hogy rögzült a Bixby a gomb megnyomására
Nálunk a felhasználók kb. 1 %-a használja a Bixbyt, tehát az lenne elegáns a Samsung részéről, ha az lenne alapértelmezett, hogy "Bixby, go to hell"
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #185 üzenetére
Úgy emlékszem rákérdezett a telefon mikor először hosszan nyomtam hogy mi legyen ott. De az értesítési függönyben (vagy minek nevezzem) könnyen ki lehet kapcsolni a mobilt, szerintem Bixby gombnak hasznosabb az oldalsó gomb.
Mondjuk egyszer sem használtam még a Bixby-t
A Google asszisztenst viszont szépen kiherélték, nálam legalábbis ha "Unlock more assistant feature"-t nyomok, problémázik a kapcsolattal.
-
t72killer
titán
válasz
Dettó
. Utána kellett gugliznom, hogy lehet azt a sz.rt eltüntetni
-
macilacus
senior tag
válasz
Itt lehet az oldalsó gomb funkciót állítani.
Speciális beállítások/Oldalsó gomb -
válasz
macilacus #184 üzenetére
Asszony nemkicsit fagyott le, amikor nem tudta kikapcsolni a telefonját
Gyári alapértelmezés szerint a kikapcsológomb hosszú megnyomására a Bixby jön elő
Tudom, hogy sokaknak 30 másodperc ezt átállítani, de sokaknak meg 30 perc (amíg találnak valakit, aki átállítja
).
-
szenesember
aktív tag
válasz
Pipszi01 #178 üzenetére
Hú, az elég jó üzemidő! Igazából kevesebbre számítottam! (Ez jó hír, mert én is ezzel a két modellel szemezgetek.) Amit fentebb írtam, személyes vélemény, és tesztekből levont következtetésen alapul.
A kameráról írt véleményem szintén tesztek alapján íródott (nem youtube összehasonlítás) -
Pipszi01
tag
válasz
szenesember #176 üzenetére
120Hz-en felhúzott fényerővel 7-8 óra képernyőidejeim vannak az A52 5G-vel. Ez egy átlag usernek 2 nap. Szóval ok, h többet fogyaszt de nem annyival.
Tesztelted az A52 és az A72 kameráit mindkettőt, h ebben a jobb kamerában meg több részletben annyira biztos vagy? -
AMD Power
titán
Ma nekem is megjött ebből az 5G kiadás. Nagyon jó kis telefon! Remélem ez is ki fog szolgálni 3 évig mint az előző A8-om.
-
szenesember
aktív tag
válasz
Leonardo91 #174 üzenetére
Nem csak a zoom kamera miatt jobb, a főkamera is jobb képeket készít, több a részlet.
Az A52 5G kijelzőjét GorillaGlass 5-ös védi, az A72 kijelzője előtt pedig csak GG3-as van. (Szvsz majdnem mindegy, mert mindegyik szinte ugyan úgy karcolódik...)
+Az A72 akkuja lényegesen tovább bírja.
Ami az SoC-t illeti, szerintem nincs olyan nagy különbség, viszont a 120 hz miatt az A52 5G többet fogyaszt. -
törölt tag
válasz
Leonardo91 #174 üzenetére
Fotóz annyit hogy kelljen a zoom kamera? Ha nem, akkor A52. Szerintem a kisebb méret is plusz pont lehet.
Nekem A72 van amúgy, a zoom kamera tényleg számít, de rosszabb fényviszonyok közt digitális a közelítés.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Anyukám A6 plus-ja hónap végén nyugdíjba megy,
Az utód vagy egy A52 5G vagy egy A72 lenne, az 52 mellett talán erősebb hardver és az 5G szól, a 72-ben kicsit jobb a kamera(zoomolasnal) kicsivel nagyobb 5000-res akksi van, gyengébb hardver, és csak 4G-t tud. Más különbségek vannak esetleg?
Igazából majdnem hogy egy árban van a két telefon, nagyon dönteni nem tudtunk még.
Tudtok pro kontra érveket? -
Doki42
őstag
Sziasztok! Még ismerkedem vele....
A szelfi kamera körül fényjelzést, hogyan lehet előcsalni, mitől működik, mit jelez? Köszi -
@aMoRF
tag
válasz
Donki Hóte #165 üzenetére
-
Hali!
Tok-shop-ról szeretnék rendelni Spigen Core Armor tokot és üvegfóliát hozzá. Szerintetek eredeti Spigen? Jó lehet? Van itt valakinek tapasztalata ezzel a tokkal és üveggel?
Köszi!
-
-
-
VozikV
friss újonc
Sziasztok!
Egy ilyen Samsung készülék tulajdonosa lettem. Egy olyan kérdésem lenne, hogy használtok A52-n Viber videóhívást? Valamiért borzalmas képe van a videónak úgy, hogy maga a készülék videó minősége megfelelő.
Tudok állítani esetleg valamit? Találkoztatok már ezzel a problémával?
Arra gondoltam, hogy esetleg a költöztetéskor - Huawei Mate 20 lite-ról - jött valami bibi, hogy nem közvetlenül a Google Playről töltöttem az alkalmazást.
Köszönöm válaszotokat! -
@aMoRF
tag
Gondolkodok egy A52 5G beszerzésén. Azt árulja el nekem valaki, hogy a 6Gb-os és 8Gb-os verzió közötti plusz memória mikor érezteti jótékony hatását. "Hosszú" távra tervezek váltani (2++ év). Nem játszok, "normál" okos telefonként használom. A mostani Moto-m 3Gb memóriájával is elvagyok. Remélhetőleg pár év múlva is elég lesz a 6Gb?
-
FattyDove
őstag
A kamera shutter hangja kikapcsolható valahogy?
-
Hoplitész
junior tag
válasz
#42308056 #151 üzenetére
Fedeles bőrtokban van a mobil. Nem is értem, hogy bárkit érdekel a műanyag minősége, vagy hogy adnak-e hozzá fóliát? A fedeles tok a legjobb megoldás. Ha aláhajtod, ferdén megtartja a kijelzőt is. A GG pedig jobb, mint az üvegfólia maga, legalábbis a reklámokból az jön le.
-
Doki42
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék a kijelzőn van fólia gyárilag?
Köszönöm -
macilacus
senior tag
válasz
Namelesske #145 üzenetére
Todom hogy azt is csinálja, meg ha ráteszed a kezed a képernyőre, akkor is lenémít, de állítólag az csinálja a fokozatosan erősödő csengőhangot is.
-
macilacus
senior tag
válasz
Namelesske #143 üzenetére
A fiam megnézte angol forrásból és ott azt mondták, hogy az felel érte.
-
macilacus
senior tag
válasz
Namelesske #139 üzenetére
Ott mindent végignéztem és arra jutottam, hogy a „Némítás mozdulatokkal” felelhet érte, de az meg beragadt és hiába kapcsolom ki, akkor is csinál tovább mindent mintha be lenne kapcsolva. A telefon többször volt újraindítva, kikapcsolva, semmi.
-
Hoplitész
junior tag
1. Van, aki szerint nem melegszik nagyon a telefon néhány óra használat alatt?
2. Van, aki szerint nem karcolódik annyira A Gorilla Glass 5?
3. Van, aki szerint nem laggol a 120 Hz-es kijelzés?
4. Be lehet állítani kisebbet is, mint 120 Hz? (Mondjuk ezen is 90-et, mint a gyengébbiken?)Ne csak egy ember válaszoljon, pls.
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Szükségem volna egy kis segítségre.
Valahol bekapcsoltam, hogy ha felemelem a telefont csöngés közben, akkor halkuljon le a csöngés, de most sehol nem találom, még a beállítások keresője sem segít megtalálni
Előre is köszi a segítséget -
Kurrens
tag
Milyen tokot ajánlotok hozzá? A legtöbb TPU toktól idővel mindig lehámlott a Samsungjaim széle.
-
Kurrens
tag
válasz
FіkuszKukіsz #127 üzenetére
Ok, tudom, csak még azt se döntöttem el, hogy A52 5G vagy A72 legyen. Az meg van a Telenornál. Az info egyébként honnan van? Tapasztalatból?
-
FattyDove
őstag
A fotózás hangját hogyan lehet kikapcsolni? Nem találok rá opciót, hogy ne kattogjon
-
Kurrens
tag
válasz
FіkuszKukіsz #121 üzenetére
Megkérdeztem a Telenort. Nem független, de rögtön függetleníthető. A Voda független.
-
t72killer
titán
Ahogy nézem, nincs túl legörbítve a széle, lehet erre védőüveget tenni úgy, hogy egyébként bőrtokban van a teló?
-
Kurrens
tag
Ha veszek a Vodafone-tól vagy a Telenor-tól egy feltöltő kártyásat egyben kifizetve, akkor az független lesz?
-
Pipszi01
tag
válasz
Hoplitész #112 üzenetére
Maximum esetleg talán játékok alatt melegedhet. Nem játszok vele. Mindennapi használat alatt nem melegszik jobban mint ambármelyik másik telefon :)
Wifi jó, hálózat erőssége tökéletes. Nincs ennek semmi hibája.
Volt nekem már mindenféle telefonom,deezt szeretem eddig a legjobban :)
Több mint 1 hete megvan szóval ha vmi típus gondja lenne már kijött volna :) -
Hoplitész
junior tag
válasz
FattyDove #110 üzenetére
Az 5G-s re panasz, hogy melegszik.
Nehéz döntés sajnos. Alig van még rendes teszt róla. A Wifi és a hálózat jelerősségét, az akadásokat, sőt a melegedést nem is nézik az eddigi teszteken.
Egy-két órát babrálják, aztán abból ítélnek, meg a specifikációt részletezi mindenki. Az nem teszt, szerintem. -
FattyDove
őstag
-
Richie86
senior tag
Sajnos kifutottam a szerkesztési időből, sorry… Telenornál most kártyás csomagban csak 115 ezer ha érdekel valakit. 143.990 egyébként, de adnak 28 e Ft kedvezményt, amiért online kártyás csomaggal veszi valaki. De itt is él a kérdésem, a Telenor független készülékeket árul?
-
FattyDove
őstag
válasz
Richie86 #104 üzenetére
Alapszabály, hogy MM-ben semmilyen telefont vagy laptopot se nézz meg, mert minden eszközön ott van a saját ipari hulladék MM-es szoftver.
A való életben teljesen toppon van a telefon. Annyi, hogy én levettem az animációk idejét a felére, így még durvábban pörgős a telefon.
Vedd meg online, aztán ha nem tetszik elállsz a vásárlástól. Amúgy most azt hiszem a vodánál 137k körül van függetlenül.
-
Richie86
senior tag
Kérdezném a kedves tulajdonosokat, hogy mennyire vagytok megelégedve a készülékkel?
Lehet hogy idén cserélek telefont, és ezt meg az S21-et nézegetem. Igaz ez csak középkategóriás, de nem vagyok benne biztos, hogy az S21 annyival többet nyújt, mint amennyivel többe kerül…
Volt aki esetleg “magasabb kategóriáról” váltott és nem bánta meg? Nekem iPhone XR-t váltana, ha ezt választom. -
gusthy
veterán
válasz
Schuler888 #92 üzenetére
Hát nekem az S4 gyorsabbik változata volt (S4 Advance), ami egy nagyon jó telefon lett a Snapi 800-zal és a 2GB RAM-mal. Amikor szegény LG G2-m meghalt, akkor azzal pótoltam, és bár a G2 kifinomultságát nem hozta, de azért a maga nemében tök rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 14 PRO MAX - 128 Gb Purple
- Újszerű iPhone 14 PRO MAX - 128 Gb Purple
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!