- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Részben ezért, tervezem bővíteni a rendszert 5.1-re, illetve a hálózati lejátszás miatt többször volt, hogy 10 percre leállítottam a filmet, akkor már nem tudta folytatni. Ez lehet az MrMc hibája volt, nem tudom. A HTPC adott volt csak egy évre parkolópályára tettem.
RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra.
Továbbra is tartom, hogy az egyik legjobb mp, ha 4K, HDR a cél. -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #1791 üzenetére
Oké, a lényegen nem változtat...
blakey: Igen, úgy használom.
-
Gombinyó
őstag
Azt hiszem rájöttem mi a gond.
Az erősítőmön nem tudom átfűzni a képet, ezért az ATV a Sony TV-re van kötve és a TV-ből megy tovább a hang az erősítőbe optikán. A DTS és a Dolby gond nélkül továbbítódik a tv optikáján keresztül, a multichannel PCM viszont nem és ez itt a probléma.
[link]Úgy néz ki beszívtam ezekkel az eszközökkel.
Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t.
-
Gombinyó
őstag
2.1-hez hogyan állítsam be az AppleTV-t + az MrMC-t, hogy működésre tudjam bírni a subot? Jelenleg a ATV elméletileg nem szól bele a hangba (Hangformátum - Automatikus) és az MrMC-t 2.1-re állítottam mégsem kap jelet az LFE csatorna.
Az erősítő így van beállítva:
Ha átállítom LFE + Main-re akkor feléled a sub, de az nem egészen jó beállítás, mert akkor lehet átfedés a frontok és a sub között.
Ha PS4-ről megy pl a DTS, akkor dolgozik rendesen a sub, nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. -
Gombinyó
őstag
A legutóbbi MrMC/TV OS frissítés óta másnak nem akadnak a 4k-s filmek? Úgy vettem észre ami eddig gond nélkül ment az is sokszor megakad. Mintha nem lenne elég a gigabites hálózat neki...
-
Gombinyó
őstag
Illetve szerintem a lejátszás se kadenciahelyes, 60hz-en megy minden. Nem vált az anyaghoz megfelelő beállításhoz. Mi a gond szerintetek? Az atv kép beállítás 4k HDR-en van, 4:2:0-val.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Ma hoztam el egy 32GB-os verziót. Egyelőre ismerkedek vele. Mrmc liteot raktam fel (majd megveszem a teljes verziot) és az tűnt fel, hogy folyamatosan HDR módban vana TV, lejátszás közben is, pedig a próbált film csak egy 1080p sdr anyag. Ez így normális? Gondolom nem, HTPC-n csak akkor vált át HDR-re a TV, ha olyan forrást kap.
Akkor is HDR, ha csak az apple tv felületén vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest