Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
magicbox #6904 üzenetére
Ebben semmi fétis nincs, írtam, akkor, 2022 decemberében. Nyugodtan visszakeresheted, mert leírtam. Amúgy meg nem érdekel, hogy mit gondolsz, ez nálam tény volt, nem hobbiból b@xtam szét a rendszert és 1 hónapig cserélgettem a kábeleket, a beállításokat, a lejátszókat. Sajnos akkor ez így volt és bármennyire is hihetetlen, a Prime a háttérben variál(t). Ne legyél ennyire szemellenzős, én végigpróbáltam, évekig használtam az Apple TV-ket, nálam a 2022-es sajnos nem működött megfelelően és akkor többen is írtak hasonló hibákról. Jobb, ha nem írsz ilyenek és nem vonod kétségbe a saját tapasztalatomat, bármennyire is hobbi, saját magamat nem szivatóm. Mostani TV-mmel és OS-sel, lehet, hogy nem lenne gond, de megvárom az új modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest