Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Elmondom akkor ujra, hatodszor. Hatha ugy leesik.
A tv sajat tavjaval a halozati megosztas alatt levo mappakat lehet tallozni a konyvtarsteukturaban, de az almappa kedvencekhez adasa nem megy vele.
A kedvencekhez adas reszen szepen tallozod a mappakat, de az LG tavkapcs OK gombra nem reagal semmit. Ezutan kezdtem el maceralni meg nezni az atv iranyitojaval es jottem ra h kompatibilitasi gond, mert azzal siman raboksz es hozza is adja egybol a fokepernyohoz is.
ugyanez az A-Tv taviranyitoval megy tokeletesen, meg is csinaltam, vannak ledvencek is az infuseban.
Csak utana az infuse feluletet, beallitasait, mappakat, tallozva nezegetve rajottem hogy nekem ez tok felesleges, mivel a tartalmaim 99.9% amugyis straming szolgaltatotol jon, nem kell ennyire plexes mediaserveres megkozelites nekem 1 nyamvadt mappahozVannak meg hasonlo bugok a tavkapccsal, Pl az Apple TV az lg tavkapcs legegeret nem ismeri fel / nem tamogatja, ellenben a menuben neha felvillan es kimerevedik a kepernyon a legeger kirzora ha megmoccan a taviranyito, szoval balami szoftveresen nem kompatibilis egymassal.
de poroghetunk meg 8 honapot rajta
, nekem az Infusera, ha mukodik is rendesen, nincs szuksegem, siman nem klyen formatumban rendezem a sajat cuccaimat, ezert nem is eroltettem tovabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest