- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
viszont olyannal találkoztam hogy egy minőségi hdmi kábellel volt összekötve és sötét lett néha a kép egy pillanatra. ezt ki is kellett venni és bekerült két bóvli kábel ami még toldva is van és semmi baja .erről korábban írtam már. A problémás kábelt most a pc és tv közt használom és azzal semmi baja de apple tv 2022 vel többszöri ismétléssel sem volt jó
-
blakey
titán
Indítsd újra a távirányítót.
Amúgy a hangerőt nem CEC-n küldi, hanem infrán. -
-
blakey
titán
Ez nem így működik, legalábbis nálam. Kicsomagoltam az Airpods-ot, a telefonon megjelent, kiválasztottam, hogy csatlakozzon, megtörtént. Annyi engedélyezve lett, hogy ugyanahhoz a felhasználóhoz tartozó Apple cuccok közelében felajánlja a csatlakozást és/vagy automatikusan csatlakozik, utána sehol semmit nem kell egy másik eszközön megerősíteni, nálam jól működik. Szerintem válaszd le és kezd a nulláról a csatlakozást.
-
blakey
titán
Semmilyet, telefonoddal csatlakozol és utána automatikusan hozzáadja az ATV-n lévő fiókhoz. Amikor a közelébe mész, automatikusan csatlakozik, vagy felajánlja a csatlakozást, legalabbis a sima így tesz. Nem lehet, hogy 3-nál több BT eszköz csatlakozna? Ezekből az egyik a táv.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Eddigi leírásaidból nem az tűnik, hogy számodra ne lenne bonyolult, mert úgy kezdted, hogy valaki világosítson fel az Infuse-zal kapcsolatban. Erre ma azt írod, hogy a TV távjával nem működik, de a készülék távjával igen. Persze a készülék a hibás és nem a felhasználó.
Azért az Apple TV távját nehéz helyettesíteni, hiszen olyan gesztusokat is tartalmaz, amit a többi készülék távja nem kezel. De mindegy, használd a VLC-t, én ha tehetem, kerülöm.
Egyébként az ATV távjával megoldanád a problémát (főképernyőre helyeznéd a mappát) 3 másodperc alatt és utána már működne a TV-távjával is, ha valóban ott a hiba. Mert eddigi leírásod alapján odáig simán el tudsz menni, tehát működik az OK a TV távján is. -
blakey
titán
Az Infuse nem attól jó, hogy van egy könyvtárkezelő felülete, hanem attól, hogy a lehető legtöbb formátumot ismeri a lehető legjobb minőségben és még így is vannak olyan anyagok amik nem minden esetben működnek megfelelően. Egyszerűen a legjobb, leghasználhatóbb lejátszó. Én is egy távot használok, de nem a TV-jét, vagy egyéb lejátszóét, hanem egy Logitech Harmony-t.
Egyébként biztos, hogy valamit rosszul csinálsz, mert most a kedvedért megnéztem egy DLNA megosztás felcsatolását, a következőképpen működik, Megosztások, majd ez elérhető eszközöknél megjelenik a UPnP (DLNA) szervered, ráklikkelsz, mented a megosztást és megjelenik a kedvencek hozzáadása, belépsz, majd a videó (vagy abba belépve egy tetszőleges mappára) lehetőségen hosszan nyomod az OK-t (középső kerek :) ), és kedvencekhez adás, ezután visszalépsz egészen a főmenőig és látni fogod, hogy ott a hozzáadott mappa. Ennyi, ebben nincs semmi bonyolult. -
IP1954
aktív tag
Bocs, de ez nagyon vicces!
Még egyetlen OK megnyomása idejére sem használsz olyan távirányítót amivel működik?
( A másik tippem éppen ez lett volna, hogy csak a tv távirányítójával nem megy a mentés. )
Már megettem a távirányítóim javát, de egy tucatnyival sötétben is elboldogulok.
( Pl. csak a tévé távirányítóján kereken 50 gomb van. ) -
blakey
titán
lehet en vagyok regimodi, csak tudnam miert ilyen uberbonyi, francnak tulcsicsazni mint a plex - csak felkészületlenül, olvasás nélkül belevágtál egy ismeretlen világba, nagyon egyszerűen működik az egész. Néztél videókat? Elolvastad az Infuse Wiki-t? Használtad az OK gomb hosszannyomását?
-
devil-k
nagyúr
Nem teljes értékű az Apple TV és az LG távirányítója sem oda-vissza. Valamit tud az egyik, valamit a másik nem. Szóval nem tudsz kiváltani egy távirányítóval teljesen két eszközt.
masik: vodas kabeltv szolgaltatas van, vodanak letezik vmi appja a cuccra amivel a csatornak figitalisan nezhetoek az appletvrol ? (Arra a heti fel orara hoven eleg lenne addig sem kellene hdmirol kabelre atkattintani)
A Vodafone mit ír erről? Van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged