Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BIOS frissítés
- iPad topik
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
agyhalal #5160 üzenetére
IPhone-13 pro-m van de az nem olyan akkor sem. Szövegbevitelre jó használni de távirányítónak nem kényelmes. Azért még működik a távirányító csak a lefelé nem az igazi de használható! Kicsit reménykedem hogy ezen a szinten marad és akkor még elmegy. Régebben is drága volt az Apple tv távirányító de most 30000 Ft-ért szerintem nagyon drága. Inkább használom így.
-
Imi1981
veterán
válasz
agyhalal #4172 üzenetére
Ezt próbáltam de az előfizetés törlésekor valami hibát dobott. Az a baj, hogy már kb két hete csináltam, és nem jegyeztem meg mit írt. Az viszont nagyon idegesítő volt, hogy csomószor kellett SMS - ben kapott kóddal szarakodni. Vásárolni pofon egyszerű volt 😄 . Na mindegy nekiugrok megint hátha. Akkor elvileg jól csináltam múltkor is. Köszi
-
Alex91
félisten
válasz
agyhalal #518 üzenetére
Tudom, en is azt hasznalom. Nekem is kezesebb. Csak eddig egy buta TV-n volt, most meg a 4k-s okoson. Csak ugye kerdes, hogy van-e jelenleg ertelme majd cserelnem a 4k-s ATV-re? Plane, hogy a TV relative olcso kategoria.
Ami vonzana, ha kvazi lehetne belole egy altalanos gepet csinalni. Safarival, iMovie-val, iWork-kel stb. Vagy csinalnanak egy kijelzovel egybeepitettet, mondjuk ez biztos draga lenne, sot, lehet, hogy kis meretben nem is csinalnak meg.
Szeretem en is, rengeteget hasznaljuk, de a Youtube, medialejatszo funkciot most mar a TV is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1 humoros
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest