Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaca2
tag
Pfff, nehéz ügy. Szokásos minden reset, minden update gondolom megvolt.
(Most működik nekem, de régebben iMac-en volt nekem is gond a safari/mediaklikk stream-el, akkor az onlinestreamlive-ra váltás oldotta meg: https://onlinestream.live/tv
Az M4 mappából a második stream megy nálam) -
vlaca2
tag
-
-
vlaca2
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a 24colos noname(Orion :)) tvmet egy ugyanekkora monitorra.
Nagyon rossz a betekintési szöge, kinéztem pár használt cuccot, pl. egy Dell fullhd IPS:
[link]
A specifikációban az van hogy 56-76Hz-en tud menni. De nálam be van kapcsolva a ”képkocka egyeztetés”, HBOMax a filmeknél átkapcsol 24hz-re. Az előbbi monitornál ilyenkor “out of range” lesz, nem tud működni 24hz-en? Ez általános a monitoroknál hogy nem tudják a kisebb frekiket? Muszáj valami TV-t venni ehhez? -
vlaca2
tag
HBO Max megy mától itthon is.(Appletv app van, ios-re még nem találom a store-ban)
-
vlaca2
tag
válasz
Csabroncka #4392 üzenetére
Először nekem se ment a hangerő, de a legújabb firmware-ekkel már ok. Ki is rajzolja a homepod-ot a hangerő “tolókára”.
Ja most már rájött ő is, már nem támogatott a dolby atmos -
vlaca2
tag
Szia!
Köszi!“Formátum módosítás be", és az "Új formátum -» Sztereo" hozta meg a kívánt eredményt.”
Oksa, én is erre gondoltam hogy ez lehetne a megoldás. De jelenleg nem tudom módosítani, nem engedi, nem jön fel másik lehetőség csak az “automatikus dolby atmossal”. Remélem ez csak firmware bug és egy update-el majd megoldódik
-
vlaca2
tag
Sziasztok!
Használja valaki Homepod Mini-vel az AppleTV-t?(4k 2016-os, tvos 15.2, homepod fw 15.2)
HBO GO-n próbálok filmet nézni, de bazi nagy a “dinamika”, nagyon halk a beszéd az effektekhez képest, kb. 3/4-ig fel kell hangosítani hogy érthető legyen a beszéd, de ilyenkor értelmetlenül hangosak az effektek.
Ha valamelyik iptv app-ban vagy vlc-ben nézek tv stream-et, az rendben van, ott sokkal kisebbek a különbségek, kb 1/3 hangerőn érthető a beszéd.
A beállításoknál a “hangerő csökkentése” be van kapcsolva. A hangformátumnál “Automatikus Dolby Atmossal” van. Ez lehet gond? Elvileg ezt felül lehetne bírálni(mondjuk sima stereo-ra)de nem engedi felülírni, nem jön elő más választási lehetőség
A homepod-nál van normalizálás lehetőség de az elvileg csak zenénél érvényesül. A “mélyhang csökkentése” be van kapcsolva.
Tud valaki erre esetleg megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest