Hirdetés
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
Ez konkrétan nem igaz. Van néhány ilyen, de egész százalékban ki sem fejezhető hányada a kínálatnak, így a következtetéseiden alapuló állítások sem igazak.
De igaz, ne győzködj meg olyanról amiről saját, évek óta tartó tapasztalatom van, bármikor "megfingatom" a 100-as LAN-al szerelt lejátszót egy egyszerű 4K-val is, ne kezdjünk el ennyire mellé állni a "sz@rnak", mert a 100-as LAN az ha egy 4K-s lejátszásról beszélünk. Semmi sznobkodás nincs, rengeteg rossz tapasztalat van a 100-as LAN-on való lejátszásról, sokan USB-gigabit LAN-t vesznek emiatt, így legalább nem lesz gondjuk. Az nem nyugtat meg ha hetente 2x előfordul, hogy a filmet nem tudom megnézni, mert pufferel, tehát nem igaz amit írsz a gigabites LAN szükségtelenségéről. Saját magadat győzködöd, hogy 4K-ra elég a 100Mbps, pedig nem, nem tudom te mennyit foglalkoztál a témával de én évek óta ezzel foglalkozom, hidd el, nem jó a 100-as LAN 4K-hoz, bár így lenne.
pontosan ez az a slendrián és félrevezető hozzáállás, amitől nekem nyílik a zsebemben a bicska, nem véletlenül tettem szóvá.
A félrevezető és slendrián hozzáállásod neked van és nálam már nyitva a bicska.
Szóval kezdj el kardoskodni olyan mellett aminek 0 az értelme és ostobaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval kezdj el kardoskodni olyan mellett aminek 0 az értelme és ostobaság.