Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
-
dezz
nagyúr
Jaj. Azért azt hittem, hogy ennél valami becsesebbet írsz azért...
Mint pl. aki megtalálja az arany középutat a teljesítmény és a ráfordított idő és energia között, vagy ilyesmi...A jelen topik éppen arról szól, hogy csökkenteni kényszerülnek az absztrakciós rétegek számát, mert pazarlás, ami folyik, ami nem engedhető meg az egyre kevesebbet fogyasztó gépeknél, illetve lassan a szilícium lehetőségeinek is elérünk a határára. (Az egyre kisebb tranyók nem fogyasztanak a méretükkel arányosan kevesebbet, stb.)
(Az előzőből inkább kiszedtem az egyesek számára esetleg már bántó passzust az anyagiakkal kapcsolatban.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegy, én ilyen old school vagyok.
De az előzőbe utólag beírt középső bekezdés alapján ez újra napirendre fog kerülni...