Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Köszi! Ez sokat segít. Bár korainak érzem, de valahol el kell kezdeni. Nem tudom köztes állapot miért nincs erőforrásügyieg, mi az ami ennyire gyilkol RTnél, nem értek hozzá. Láthatóan nehezen skálázható jól, bika meg még bikább teljesítményt kér, kicsit úgy érzi már az ember hogy annyira erősödtek a vga-k hogy kellett valami teljesítménygyilkoló.
-
Peat;)
veterán
Játszom a detroit become human alkotással, pl ezen a pályarészen:
[link]
nem néz nagyon körül de tele van tükröződéssel. A RT miben más? Valamivel szebb és valósághűbb? Cserébe ha nem tudja majd a vga akkor semmilyen tükröződés sem lesz vagy ezt a szintet meghagyják azért? Jó kérdések tudom[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Csokifalo #300 üzenetére
"Engem az érdekel hogy melyik vga kell majd hogy az erősebbik új konzol szintet elérje az ember pc-n. Most talán már korábban megvehető ez a vga a középkategóriában, a ps4 idejében erre kellett várni 1-2 évet."
Innen indult. Szerintem érezhető a fogalmazásból hogy mi az a minimum ami kell hogy a konzolokkal tartsam a lépést. A középkategória alatt ha belevesszük a 3070-es is akkor igen már van ilyen vga, ha éppen kapható, de én elsősorban a 60-as sorozatra gondoltam. Lehet az már belépő kategória manapság, meg nem mondom. De szerintem a közép szó elkerülte a figyelmed a 3080/3090 példák alapján.
A 3060-ast követem majd figyelemmel, majd kiderül mire elég, illetve AMD oldalán a ki tudja milyen modell. Heti pár óra játékra nehéz mit venni ésszerűen, lehet utolsó vgam lesz amúgy is és felhős játék lesz utána nálam, főleg hogy nem multizok már évek óta. De az akkor játszik ha minden játék elérhető lesz majd felhőben pl. -
Peat;)
veterán
válasz Csokifalo #264 üzenetére
A konzol szintet nálam az jelenti hogy xsx és ps5 szintet lekövetni pc-n, mondjuk 2k 60 fps-el (bár 30 fps-ről talán leszoknak a mostani genben, kivéve xss?)
Szóval nekem pont hogy nincs nagy igényem a grafikára, 4k, ultra meg 144fps...nekem teljesen felesleges, de újabb címekre van igényem. Azokat meg nagyrészt high szinten szeretem játszani hogy azért visszaadja a hangulatot amit a fejlesztők megálmodtak.
Egy vga csere ugyanakkor komfortosabb, voltak konzoljaim ill. switch most is van, de nekem bőven elég egy pc single playerre. PC mindig van, néha veszek bele egy i5-ös cput azt kész, már csak egy vga kell bele amit olcsóbban szoktam venni mint amennyibe a konzol kerül. Casual játékosként nekem ennyi bőven elég és nem kell még egy + ketyere az életembe már.
-
Peat;)
veterán
Ez az RT+DLSS csak a jövőben derül ki, olyan mint anno AMD-nél a profécia vagy valós támogatottság lesz mögötte érezhető előnyt kimutatva. AMD akkor tenné jól ha nem menne ebbe bele és nem hozna ki dlss-t, meg RT-t nem nyomná. Ha nem terjed el az ő kártyáik jobb ár érték arányt mutatnak.
Engem az érdekel hogy melyik vga kell majd hogy az erősebbik új konzol szintet elérje az ember pc-n. Most talán már korábban megvehető ez a vga a középkategóriában, a ps4 idejében erre kellett várni 1-2 évet.
-
Peat;)
veterán
Ez az RT nem tudom mennyire fog elterjedni, vagy az új világot megváltó (mint mindig) konzolokban nem AMD gpu van?
Igazából ha RT elterjed nvidia felé billen a mérleg, ha nem terjed el akkor meg szimplán van két drága termék magas fogyasztással, nehéz beszerezhetőséggel.. de legalább két színben, zöld és pirosban
Én várok a kistesókra, de ezek a felső kategóriák nagyon nem jöttek idén össze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest