- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
de akkor meg nem értelek, az az igény amit konzol szinten írsz 60fps 4K miért is nem hozható most pc-n? ezt még a 3070-es is túlhajtja, RT-vel is, de legalább is tartja, 3080-3090 meg lazán, ha nvida vonalat nézem. Viszont nem kell várni egy pach-re hogy 30 vagy 60 főlé tudjon menni, meg van a 60 meg a 120, közte meg semmi...
wattafaka 1080 és 4K között is van élet...
smc
Engem aztán csórózhat, a red dead 2 óta nem ültem le játszani, minek tartsak fel erre egy pénznyelőt
Még mindig nem tudom mit keresel akkor ebben a csoportban
Ugyanolyan gáz mint mercis csoporban suzukit dícsérniA PH is az utóbbi időben tele van olyanokkal akiket nem is érdekel az adott termék, soha nem is akar venni, de a véleménye azért megvan, javarééészt az, hogy hülye meg vagizó aki ilyet vesz, mert Neki aztán elég az amilye van. Akkor minek van ebben a csoportban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest