- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
-
TGWH
őstag
válasz
csucsbicep #230 üzenetére
Nekem már csak radeon 7850 teszt kell
utána meg gondolom friss ropogós amd és intel procik tesztjéhez csak hozzácsapják a 7850-et
-
TGWH
őstag
válasz
FireKeeper #226 üzenetére
Végül is ez is jogos... mondjuk akármit írsz oda, lesz aki megveszi az i7-est ehhez a vga-hoz...
A tesztekben szereplő legerősebb vga számít, ja... maradjunk annyiban, jogos
Csak úgy kíváncsiságból, mégis melyik lenne a túl kicsi ehhez a két kártyához, meg a 7970-hez? -
TGWH
őstag
Életszerű körülmény az ilyen 7750-hez az i7-es? Tehát így teszteljük? Akkor csak még többen csinálnának ilyen hülyeséget, nem? I7-es mellé majd a nagytesó, a 7870-es lesz jó, vagy a 7970-7950...
Nem értek hozzá annyira, de 60+ ezer forintos procihoz nem vennék 40 ezer forintos vga-t, ami még ráadásul nem is ér 40 ezret... -
TGWH
őstag
Az én véleményem az, hogy ha egy-két évente akar valaki vga-t cserélni, akkor lelke rajta, az ő pénze bánja, ha meg régi kártyája van, akkor úgyis jobb bármelyik ami a piacon van...
Ez a sok kártyát hasonlítsunk össze olyan dolog, hogy érdemes-e leváltani a régebbi vga-t... ezen szerintem nagyon kis réteg gondolkodik komolyan. Aki meg komolyan gondolja, az vagy nem ért hozzá, vagy igen. Ha ért hozzá nincs gond, ha nem, akkor nekik jó lenne ilyen teszt.
Régebben azért voltak régebbi vga-k, mert nem fél évente fostak ki magukból egy új sorozatot a gyártók.
Nem tudom milyen gyakran váltják a játékokat a teszt írói, de akkor egy linket oda lehetne biggyeszteni, hogy pl. egy éve milyen gépen tesztelték le a régebbi kártyákat.Egy-kettőt azért be lehetne vonni, ami még kapható, és kedvelt. Szerintem. Vagy valami adatbázist szerkeszteni, hogy melyik milyen géppel milyen játékot hogy visz
-
TGWH
őstag
Az a +4 ezer forint a hűtésért van. Nyilvánvaló, hisz az alap ugyan az, ha nem piszkálták kicsit meg, de ha nincs eltérés fps-ben, akkor nem piszkálták meg.
Ha halk a hűtése, meg még jobb is, egyértelműen azt választanám. Ha van olyan géped, ami jól hűt, akkor a sima is mehet, nem nagyon fog melegedni, csak amennyire kell. Az én gef6600-asom is 60 fok körül van alapbólFogyasztást ezzel össze tudod hasonlítani:
http://prohardver.hu/teszt/intel_core_i3-2100_az_uj_nepprocesszor/tesztkonfiguracio_es_fogyasztas.html
A kártya 5850, ott meg annyi, hogy megnézed mennyit fogaszt a 6850. A terhelés alatt 160w-t így elsőre nem hiszem el... az nagyon brutálisan alacsony... -
TGWH
őstag
válasz
djculture #143 üzenetére
Na igen, most már csak 10 ezerrel drágább az az intel 2500k, ami talán fél éve még 42 volt...
Ahogy leírták egy másik cikknél, csökkentek az eladások. Ugye régen nem jött ki fél-egy évente új vga, pár éve viszont ez a divat. Most jutottak el oda az userek, hogy meggondolják, kell-e az újabb darab. A játékok sem fejlődtek annyit. Tehát csökkentek az eladások, de a bevételek nem, mivel ezt előre tudták, ezért emelkedtek az árak... mindegy mit csinálsz, te csak vesztesz az üzleten, ki van ez találva...
Így most nőnek az árak... ugyan így, a hdd-k árai is nőttek az árvíz miatt, mégis veszik őket... -
TGWH
őstag
Igen, elég vegyes a kép...
És igen, a legnagyobb bajom nekem is, hogy 40 ezer, a 7850et meg 72-re írták ki...
De a kepler miért oldaná ezt meg? Az nvidia menne alá az árnak? Egy nagy lópikulát, szépen belövik ők is jó magasra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest