Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
Hát ez elég szomorú az AMD-re nézve
... Most sokat estek a szememben (bár nekem személyesen sem volt soha túl jó tapasztalatom tuning terén az AMD procikkal.. K6-2 500 nem ment 550-en sem, A64 3000+ /754/ nem ment 2400-et sem... Intel prockóim: Celeron 950@1260 simán, Celeron 2000@2800 simán, a mostanit pedig 1866 helyett, 3GHz-en járatom /mert még ez is elég/ alulfeszelve -hozzá kell hogy tegyem; olyan stabil, hogy akár az életemet is rábíznám). Bármennyire is vakvágány a S775, C2D-ról még mindig Quad-ra a legésszerűbb fejleszteni (főleg ha az ember tuningolni is szeret). -
helkis
veterán
nem szokásom sarazni, nyilván benne van a pakliban hogy tényleg nem véletlen, hogy a nálad lévő x3-ban tiltva van a mag, de akkor sem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy ez mindegyik prociban így van.. ennyit akartam..

+magunk között szólva: munkagépen, tilos a tuning..

ha meglenne még a procim szívesen elküldeném hogy leteszteljétek azt is, a tesztben szereplő progikkal.. több 4magvasítható procival is találkoztam már, sőt vannak a X4 620-asok is amiben meg a cache-t lehet reaktiválni, mindegyik hiba nélkül ment (játékra használják "csak" mondjuk), kivéve egy sempron 140-et, ahol egyből texthibák voltak, amint élesedett a 2.mag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Macska topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... Most sokat estek a szememben (bár nekem személyesen sem volt soha túl jó tapasztalatom tuning terén az AMD procikkal.. K6-2 500 nem ment 550-en sem, A64 3000+ /754/ nem ment 2400-et sem... Intel prockóim: Celeron 950@1260 simán, Celeron 2000@2800 simán, a mostanit pedig 1866 helyett, 3GHz-en járatom /mert még ez is elég/ alulfeszelve -hozzá kell hogy tegyem; olyan stabil, hogy akár az életemet is rábíznám). Bármennyire is vakvágány a S775, C2D-ról még mindig Quad-ra a legésszerűbb fejleszteni (főleg ha az ember tuningolni is szeret).