Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- OLED monitor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Anno hónapokig állítgattam mindenféle frekiket, futtattam a teszteket, majd a hajam téptem, ha egy hét múlva pont akkor kakilt be az atomstabilnak hitt cucc, amikor tényleg szükség lett volna rá. Most, vagy két hónapja tényleg nagyon flottul megy minden, de ehhez azt az egyszerű lépést kellett meglépnem, hogy minden komponenst a gyári órajelén futtatok, tehát egy deka tuning sincs. Hiába Black Edition a CPU, Tweak Edition a GPU, így maradt. Lehet dobálni a sarat, hogy nem értek hozzá, meg jobban teszteljem ki, de nem fogom, mert igazából a Bad Company 2 sem lett lassabb (full HD-n 2.8 GHz elég neki multira is, bőven), a Lightroom sem konvertál sokkal lassabban, egyedül talán a videórender az, ahol az egy mínusz mag érződik igazán, de az meg nagyon ritkán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest