- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
core i5 vs 12magos opteron
"a legtöbben a processzort csak a játékok miatt tuningolják, és egy ilyen laza kis tuning miatt jó ha pár FPS-t nyernek"
ha megnézed a cikk tuningos oldalát akkor kiderül, hogy valóban csak pár fps-t nyerünk vele.
játékhoz VGA.
phenom x6: sztem "user exprerience"-ben ez sem lesz olyan jó mint a core. nekem a phenommal most is az volt az egyik bajom, pontosabban a chipsettel hogy érezhetően lassabb néha mint az intel déli hídja és a cnq is lassabb mint az eist (lassabban kapcsol fel). én ezt már elég régen észrevettem de nem foglalkoztam vele. a déli hidas dolgot anand nemrég kimérte úgyhogy nem tévedtem. másrészt ugye ezek alacsonyabb órajelen fognak járni (2,8-3,2 ghz). workstationbe jók lesznek de otthonra 1. felesleges 2. nekem a core, pontosabban a déli híd jobban tetszik "érzésre" (itt most nem arról beszélek, hogy beleszerettem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest