Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szerintem 40k csak a prociért már sok, főleg, hogy csak kevés alkalmazásban övé a főszerep. A grafikus gyorsítás van az előtérben és szerintem inkább arra érdemes egy kicsivel többet és a procira egy kicsivel kevesebbet költeni.
De a teszt jó lett és az i5 is meglepett, hogy ilyen jó. Ez már beépített grafikus maggal van?Atee, ezzel sokak véleményét fogalmaztad meg. Azért mert a csúcskonfigra írt játékok nem mennek, az senkit nem érdekel. A játékok 90%a így is tökéletesen fut. A BC2 pont egy jó példa a proci igényre.
Az meg egy természetes folyamat, hogy ahelyett, hogy környezettudatosan mindenki sokáig használná a gépét, az idióta gyárak ontják magkból az újabb meg újabb dolgokat (szerintem feleslegesen). És emellé jön az, hogy elvileg a kisebb csíkszélességen gyártott lapkáknak olcsóbb az előállítási költségük, gondolom a gyártási technológia is javul de az árak csak az AMD-nél szoktak csökkeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Autós topik
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
- Vírusirtó topic
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest