Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szerintem 40k csak a prociért már sok, főleg, hogy csak kevés alkalmazásban övé a főszerep. A grafikus gyorsítás van az előtérben és szerintem inkább arra érdemes egy kicsivel többet és a procira egy kicsivel kevesebbet költeni.
De a teszt jó lett és az i5 is meglepett, hogy ilyen jó. Ez már beépített grafikus maggal van?Atee, ezzel sokak véleményét fogalmaztad meg. Azért mert a csúcskonfigra írt játékok nem mennek, az senkit nem érdekel. A játékok 90%a így is tökéletesen fut. A BC2 pont egy jó példa a proci igényre.
Az meg egy természetes folyamat, hogy ahelyett, hogy környezettudatosan mindenki sokáig használná a gépét, az idióta gyárak ontják magkból az újabb meg újabb dolgokat (szerintem feleslegesen). És emellé jön az, hogy elvileg a kisebb csíkszélességen gyártott lapkáknak olcsóbb az előállítási költségük, gondolom a gyártási technológia is javul de az árak csak az AMD-nél szoktak csökkeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest