Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Dehogy volt jó, tovább megyek nekem az sem tetszik ami most kint van, leírtam korábban hogy miért csak a miértekre adható válaszokon már régen túl vagyunk, érted.., kvázi nekem legalábbis már régen világos miért jöhettek ki ezek az eredmények, leírtak mindent, nem árultak zsákbamacskát egy pillanatig shem.
A "páran"-ba egyébként sem tartozol bele, kvázi nem neked címeztem, sokkal inkább azoknak akik azt a hikomatot nyomják, h minden/az egész mögött az állhat, hogy az AMD bevételének ~0,0000001%-át kitevő magyar piacon bárkinek érdekében állhat bármiért is túlfényezni az AMD cuccokat, legyen az CPU vagy VGA, szándékosan torzítani teszteredményeket, mintha ezen bármi múlna..

Ez az ami semmi más csak értelmetlen és totál felesleges szh@rdobálás.
Az ominózus post pedig mint írtam is csak ökörködés volt..

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest