Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Dehogy volt jó, tovább megyek nekem az sem tetszik ami most kint van, leírtam korábban hogy miért csak a miértekre adható válaszokon már régen túl vagyunk, érted.., kvázi nekem legalábbis már régen világos miért jöhettek ki ezek az eredmények, leírtak mindent, nem árultak zsákbamacskát egy pillanatig shem.
A "páran"-ba egyébként sem tartozol bele, kvázi nem neked címeztem, sokkal inkább azoknak akik azt a hikomatot nyomják, h minden/az egész mögött az állhat, hogy az AMD bevételének ~0,0000001%-át kitevő magyar piacon bárkinek érdekében állhat bármiért is túlfényezni az AMD cuccokat, legyen az CPU vagy VGA, szándékosan torzítani teszteredményeket, mintha ezen bármi múlna..
Ez az ami semmi más csak értelmetlen és totál felesleges szh@rdobálás.
Az ominózus post pedig mint írtam is csak ökörködés volt..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ryzen 5 és 7 CPU-k versenyben egy FX-8350-nel, illetve az utóbbi hat év Core i7 processzoraival.
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest