Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Biga123 #18419 üzenetére
Sajnos az van, hogy 2db ilyen, de nem egyforma "szolgáltatói" SIM-es routerem van, egyik már saját, a másikért hűségidő ellenében még fizetnem kell, továbbá van egy nem legkorszerűbb 100Mbps-os hagyományos router ami a ház azon felén szórja az áldást ahol a gyerekek vannak, Youtube-ozáshoz elég. Korábbi 15Mbps-os net szolgáltatásomhoz is bőven elég volt, ezért van ez. Van egy 4G képes SIM-es routerem a padon és azért a padon mert ott tudom a legjobb jelerősséget fogni, mert természetesen, elvileg éppen pont két cella között van a lakhelyem. Van még az előfizetéses 5G-s ZTE router amit a jelenlegi internet előfizetésem mellé kaptam, viszont mivel nálunk nincs elérhető 5G hálózat, viszont a router WIFI 6 képes és akad itthon egy Quest 2 VR headset is, ezt a routert rendeltem alá ennek a célnak, és ezzel voltak a problémák.
Megértem ha némileg zavaros a dolog, én sem érteném meg így, de amíg kénytelen vagyok fizetni a háztartásban legmodernebb router bérleti díját, addig nem akarok külön másik routert vásárolni, mert a béreltnek is tudnia kellene a szolgáltatásokat és a jelek szerint tudja is, csak nyoszoktatni kell. Miután lejár a hűség, jó eséllyel olcsóbban meg tudok venni majd egy korszerű routert, mint amennyiért most tudnám megvásárolni ugyanazt. Félreértés ne essék, nincs itt semmi kompromisszum, korábban is működött a PLEX egy régebbi szolgáltatói routerrel is, de most valamiért, nem tudni miért megmakacsolta magát és igényelte a törődést. A lényeg, hogy már jó
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest