Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosos
csendes tag
válasz
Arolotifar #17592 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Icewloxy
tag
Az olyan filmek ami hdr10 és DV is tud,hogy tudom rávenni a tévét hogy a lejátszáskor a dv üzemmódba kapcsolja és azt használja?
-
Végül beruháztam a Plex Pass-ra, hogyan tudom a tesómmal is megosztani, hogy pl a telefonon ne kelljen megvenni az appot, de a saját emailjével lépjen be a fiókjába?
-
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Synology DSM frissítés után most raktam fel a plex-et. Eddig tetszik, sokkal gyorsabbnak tűnik, mint a VideoStation, viszont azt vettem észre, hogy egy-két sorozat nem jelenik meg a filmek közt, ennek mi lehet az oka? Ha mappa nézetben keresem, akkor a mappa ott van, de üresnek jeleníti meg....
-
ugyes
senior tag
válasz
enginev3.0 #17589 üzenetére
Letöltés előtt érdemes elolvasni a korlátozásokat, nem működő funkciókat. Még nagyon béta.
-
enginev3.0
félisten
Androidos play áruházban van egy plex preview verzió
Fejlesztés alatt áll, de használható és elég szépÚgy látom ebben nincs 1 perces korlátozás gondolom amíg ki nem adják
Szóval addig lehet használni plex pass nélkül is
-
markyskus
csendes tag
válasz
stickermajom #17587 üzenetére
köszike
-
stickermajom
addikt
-
markyskus
csendes tag
válasz
RockCNC #17584 üzenetére
mégse, újra előjött a hiba, újra indítottam a routert, majd kiderül ez "megoldja" e
másik kérdés, apple tv-n van egy opció, h használja a régi lejátszó motort, ha ezt bekapcsolom akkor elméletben mindent is lejátszik mint az infuse, viszont direct play helyett direct stream-ként játsza le
ez tulajdonképpen mit jelent?
látom tautulliban h akkor átkódol, viszont továbbra sem nő meg túlságosan a szerver hardver kihasználtsága -
masvilagx3
tag
válasz
UberMutant #17576 üzenetére
ez a fiok amit tegnap csináltam :
Ez meg a szerver ami jó:: -
markyskus
csendes tag
Hali srácok,
Abban tudna valaki segíteni, hogy mitől laggolhat be néha a lejátszás?
-szerver: Proxmox alatt LXC-ben fut, hónapok óta probléma mentesen, 2 napja azonban elkezdett laggolni, random, szerveren nem látszik semmi különös, se túl nagy cpu használat, se memória, se kirívó hálózati forgalom
-player: Apple TV (legújabb ethernetes verzió, etherneten csatlakoztatva) natív Plex app
-filmek amik szaggatnak nagyjából ugyanolyan paraméterekkel rendelkező 4k dovi-hdr10 fallback mkv fájlok körülbelül azonos bitrátával (messze az apple tv határaitól) minden maximumra állítva, tautulliban látom is h Direkt playtudom ott az infuse az mindent is lejátszik, valóban, de
1., nem azért fizettem ki a lifetime passt a plexért h aztán vegyek egy másik lejátszót
2. infuseban nincs multiuser kezelés és bizonyos dolgoknál furán viselkedik és nincs opció rá (gyűjtemény tartalma plexben abc szerint rendezve, infuseban pedig átrendezi megjelenési sorrendben, ez általában nem gond, de pl a Star Wars-nál már igen) -
válasz
masvilagx3 #17575 üzenetére
és az accounton (app.plex.tv) is egyformán (és jól) vannak beállítva?
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
A múltkor már kérdeztem ,de sajnos azóta se jöttem rá mi a hiba. Nálam a szerver, és pár kliensnél mindig az eredeti nyelven indul el a film ,sorozat amit nézne. A beállításai magyarra vannak mindenhol. Kipróbáltam itthon én is és érdekes hogy a 2. fiók nekem is eredeti nyelven inditja el. ha a szerveres fiokkal inditom az meg a magyart részesíti elönybe. mindkét fiok egyformán van beállítva. Ötlet ?
Köszönöm
Szép estétAzt még nem tudom mennyire számít hogy németországban vagyunk.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Quadgame94 #17571 üzenetére
Nálam anno jogosultság gond volt:
A filmeket tartalmazó megosztásra írás/olvasási jogosultságot kellett adni a PlexMediaServer felhasználónak. Mondjuk ez jó régen volt, azóta lehet, változott valami, és hülyeségeket beszélek.
-
válasz
Quadgame94 #17571 üzenetére
rosszul gondolod.
-
Quadgame94
őstag
válasz
UberMutant #17570 üzenetére
Természetesen igen. IP cím gond volt már megcsináltam. Gondolom ha hozzáadom a könyvtárat akkor rögtön nem megy a stream igaz?
-
válasz
Quadgame94 #17569 üzenetére
app.plex.tv oldalon beléptél a plex accountoddal?
-
Quadgame94
őstag
válasz
UberMutant #17565 üzenetére
Először nem nyílt meg, majd nagy nehezen bejött a böngésző. Most már ezt írja ki:
-
ugyes
senior tag
válasz
Icewloxy #17566 üzenetére
Mert ugyanabban a mappában vannak. A kérdés az, hogy a miként határoztad meg a Plex könyvtáradat: film vagy sorozat? Szerintem film, ezért a sorozatokat hanyagolja.
Csinálj egy új Plex könyvtárat (a Plexen belül), amelyet sorozatként határozol meg és a fizikai mappádat ide is kösd be. -
Icewloxy
tag
válasz
UberMutant #17565 üzenetére
Ugyan abba a mappába vannak a filmjeim és sorozataim az miért van hogy a sorozatokat nem jeleníti meg ?
-
válasz
Quadgame94 #17564 üzenetére
Nincs felülete. Böngészőből éred csak el.
-
Quadgame94
őstag
Sziasztok! Plexen keresztül szeretnék streamelni én is. A windowsos gépemről futna a server. Letöltöm a plex media servert és nem nyílik meg a program miután telepítettem. Mi lehet a gond? Tűzfal ki van kapcsolva.
-
Icewloxy
tag
Pc használok multi szerveként es TV-n játszom le. Miért nem látja a sorozatos mappat?
-
szzoo
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy Plex szerver hozzáférés (megnézne pár filmet), írjon nekem privátban. Szívesen meghívnék valakit, cserébe annyit kérnék, hogy ha valami nem működik megfelelően normál használat során, jelezzétek nekem.
Időnként 1-2 rokonomat beengedem kérésre, de technikai affinitásuk sajnos nincs, és vegyesek a tapasztalatok. Frusztráló, hogy hetekkel-hónapokkal később panaszkodnak, hogy nem sikerült valami, miközben úgy tapasztalom, hogy minden jó. -
morfondőr
addikt
Azért nálunk sincs tiltva minden! Plexen mesét nézhetnek, de le van korlátozva hogy mit, meg van youtube is, de kizárólag tv-n, ahol a távirányító erősen korlátozza a "szörfölés" lehetőségét. De egyébként a youtube letiltása már kilátásban van, mert magától is elő kerülnek néha agyament tartalmak.
-
Gabesz87
veterán
válasz
morfondőr #17558 üzenetére
Igen, most működik, és ahogy javasoltad is, töröltem a plex home alól, csak a könyvtár hozzáférés kezelésénél vannak ott!
Jah, hát a nagyobbik fiam elsős, tanul írni-olvasni, ezért úgy gondoltam, ideje tenni valami a biztonság érdekében. Annak persze nem örülök, hogy 3 (ill. januárban 4) és 7 évesen már nyomkodják a tabletet, ezt nyilván mi rontottuk el, de manapság szerintem ez már elég nehezen kerülhető el (sajnos). -
burgatshow
veterán
válasz
morfondőr #17558 üzenetére
Ááá. Az én 3 évesem már simán bekapcsolja a Plex-et meg minden, hogy nézze a mesét. Pontosabban nézné, de gyerekzár van mindenen és csak felügyelten, odafigyelve nézhet mesét (hétvégén).
Szóval nem kell olyan sokat várni...
Nálam amúgy felügyelt fiók van a gyereknek és a korhatár besorolásra is figyelek.
-
morfondőr
addikt
válasz
Gabesz87 #17557 üzenetére
Simán lehet, hogy a Family Link kavar be, de ahogy kivettem a szavaidból, most működik, csak a plex otthon-ból tűnt el az egyik gyerek. Azzal meg ne foglalkozz, mert ott nem is kellene hogy ott legyen!
Minden esetre örülök hogy ennyi energiát fektet valaki abba, hogy felügyelt legyen a gyerek profilja és nem kamuzza be hogy 20 éves aztán nincs gondja semmire! Nekem még kicsik ahhoz a gyerekek hogy okostelefont vagy tabletet adjak a kezükbe, de én is hasonlóan tervezem majd. -
Gabesz87
veterán
válasz
morfondőr #17556 üzenetére
azt sem biztos, hogy így local lejátszás megy és nem pattintja át a proxy-n
ez alatt mit értesz? Azt, hogy transzkódol, és nem direct play megy?Simán a plex otthonban létre kell hozni fiókot. Ha nem akarod, hogy babrálják a fő fiókot, akkor azt le kell pin-nel védeni.
Ahogy lentebb írtam, ezelőtt épp így volt! Plex home-ban volt egy felügyelt fiók a gyerek tartalmakkal. Az én fiókom most is PIN-nel védett, de nem is ez az indok, hogy ne babrálják az én fiókomat. A dolgok gyökéroka a Family Link! Mindkét gyereknek saját email címet kreáltam, ami a family linkbe van bevonva (felügyelt tagok), és a saját címükkel telepítettem a tabletüket. VIszont így nem tudtam életet lehelni a Plex app-ba, mert miután szülőként én azonosítottam magamat, utána kérte az iskolai fiókot, és itt elakadtam, mert gőzöm sincs, ez mi a fene. Hiába adtam meg a gyerek email címét, azt nem fogadta el. Így jutottam el az email címes külön meghíváshoz. -
morfondőr
addikt
válasz
Gabesz87 #17553 üzenetére
Ha egy háztartásban vagytok, akkor szvsz felesleges e-mail címes meghívással kínlódni, azt sem biztos, hogy így local lejátszás megy és nem pattintja át a proxy-n pl. ami nem jó. Simán a plex otthonban létre kell hozni fiókot. Ha nem akarod, hogy babrálják a fő fiókot, akkor azt le kell pin-nel védeni. Ha mindenképp ragaszkodsz az e-mail címes külön profilos megoldáshoz, akkor abban az esetben a plex otthonban nem kell, hogy szerepeljen rajtad kívül senkinek, szerintem töröld is onnan a gyerkőcöt, hogy ne zavarjon be. Kizárólag a könyvtár hozzáférés kezelése menüben kell engedned a dolgokat.
-
Gabesz87
veterán
válasz
szpeti40 #17554 üzenetére
a gyerek a saját emailjével lép be
Ez teljesen világos! Korábban úgy volt, hogy volt egy gyerekprofil, de ez ugyebár felügyelt fiókként, tehát az én email-emmel léptem be, és azon belül lehetett váltani a profilok közt.
És akkor most van ez a szitu, hogy a Plex Home-on belül az ismerős meghívással adtam hozzá a 2 gyereket, a saját email címüket megadva (ahová ment a meghívó). Tehát elvileg mindkettőt ugyanúgy csináltam, de akkor miért látszik az egyik gyerek az 1. képen, a felhasználó választásnál? Mert ha jól értem, akkor így nem kellene lássam!?
Ezentúl akkor, ha ők pl. TV-n akarják nézni a saját fiókjukat, ki kell lépni, és bejelentkezni a saját email címükkel? Mert ez azért körülményesebb, mint egyszerűen usert váltani (azaz átváltani a felügyelt fiókra, ahogy korábban).
SZóval a kérdés, hogy akkor most hol a hiba a lenti képek alapján? A 3. kép tehát ok, de akkor most a Plex otthonnál ott kellene lenniük a srácoknak, vagy sem? -
-
Gabesz87
veterán
Bocsánat az újbóli panaszkodásért, de hogy ez a Plex meg a felhasználó meghívás ilyen körülményes legyen
Vagy csak nekem az a Family link miatt, nem tudom. Na szóval tegnap a felhasználó meghívással sikerült beállítani ugyebár a gyerek tabletén a fiókot. Ma gondoltam, most, hogy már tudom, hogy kell, megcsinálom a kisebbik gyerek tabletén is. Ahogy elküldtem neki a meghívót, a Plex Home-ból eltűnt a a nagyobbik gyerek, mint user. Most sincs ott, és ahogy megnyitom a Plexet, a felhasználóknál, ahol választani kell, meg sem jelenik. De ami fura, hogy a Könyvtár hozzáférés kezelésnél meg látom, és a tabletén is ugyanúgy működik a megosztás, eléri a tartalmakat. WTF? Most hívjam meg újra a nagyobbik gyereket? De közben meg eléri a fiókját a tableten. Nem értem.
Képekben: -
Gabesz87
veterán
válasz
morfondőr #17551 üzenetére
Na most újra nekifutottam, töröltem. Újra küldtem meghívót, bejelöltem ismerősnek, és most már ott van a listában, de valóban nem felügyelt fiókként mint az előbb. És láss csodát, be is tudtam jelentkezni a tableten a saját google fiókjával, és meg is jelent mindkettőnk profilja. Belépve az övére ott vannak az engedélyezett tartalmak! Hurrá!
Nem tudom, mit rontottam el tegnap a meghívásnál, hogy felügyelt fiók lett belőle.
Köszi szépen! -
Gabesz87
veterán
Továbbra is szenvedek a Plex Family Link-es tableten való beállításával
Hálás lennék, ha tudna valaki segíteni. Gyereknek létrehoztam egy felügyelt fiókot a Plex Home-ban. Meghívás elfogadva, beállítottam a mesés mappákat, amiket láthat. Ha átváltok böngészőben, TV-n, media lejátszón, akkor minden OK. De a nyomorult family link-es tablettel egyszerűen nem boldogulok. Ha bejelentkezek google fiókkal (azaz a gyereknek létrehozott felügyelt fiókkal, amivel a tabletet használja), akkor olyan, mintha egy totálisan új, szűz Plex accounttal jelentkeznék be (sem Pass, sem semmilyen megosztás a szerverről). A saját email címemmel meg egszerűen nem tudok bejelentkezni, mert egyből az jön, hogy szülői beavatkozás/hozzájárulás kell, megadom az én (Plex-es) címemet, és ugyanúgy, mint ezelőtt, valami iskolai email címet kér
De hogy mi a tosznak?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Patice #17544 üzenetére
Hát pont erről beszélek, nekem is így van jelenleg! Van a saját fiókom PIN kóddal védve, és a gyerekeknek az én fiókomon belül egy felügyelt fiók, amire tudnak váltani. Ez eddig rendben is volt, TV-n, media lejátszón stb. Csak a family link miatt a tableten (amit a nekik létrehozott, de általam felügyelt gyerek email címmel állítottam be) nem tudok bejelentkezni. Gondolom a family link korlátozza.
Ez lenne a kérdés, hogy ha itt meghívom az email címük alapján, mint új felhasználó, akkor az úgy járható út-e. Elvileg be tudom állítani ugyanúgy, hogy mit lássanak.
-
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Plex fiókomhoz perpill rendelve van egy felügyelt fiók a gyerekeknek. A napokban mindkettőjük tabletére feltettem a Family Linket, de a Plexet ezzel nem sikerül beizzítani, mert az én (szülői) fiókom megadása után iskolai fiókot kér
Hogyan tudok bejelentkezni nekik, hogy lássák a felügyelt (gyerek) fiókot? Erre a problémára keresgélve ezt a topikot találtam. Működhet, amit itt olvasható? Ergo nem felügyelt fiókkal kell, hanem Plex felhasználó meghívásával hozzáadni az email címüket!? Gondolom utána be lehet állítani, hogy a meghívott mit, milyen tartalmakat lásson!?
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Vannak itt, akik Roku Express 4K-t használnak Plex-szel? Most újítottam be egyet, alapvetően tök jó, de valamiért a filmek képarányát széthúzza a kijelző méretéhez. Most egy 32"-os széles kijelzőn nézem, és szétnyújtja a képet az egész kijelzőre.
Ha Windows-os lejátszóval megy ugyanaz a film, ugyanazon a kijelzőn, akkor kétoldalt megjelenik a két fekete sáv és nem nyújtja a képet (ez lenne az elvárt). Google a barátom, de amit az egyik videóban láttam (bár az Roku TV-ra vonatkozik), azt nem tudom elővarázsolni, nincs olyan menü, amiben a Picture size lenne (zoom/strech/auto/direct és normal beállításokkal). -
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz #17539 üzenetére
A relay (app.plex.tv) szolgáltatásukról itt olvashatsz többet:
https://support.plex.tv/articles/216766168-accessing-a-server-through-relay/
Itt meg az általánosabb összehasonlítás a fizetős és ingyenes szolgáltatások közt. De ha jól rémlik pld a fenti linken olvasható 1vs 2 Mbps maximum nincs leírva szóval nem 100% -os ...
https://support.plex.tv/articles/202526943-plex-free-vs-paid/1 körbe én a közvetlen elérést tesztelném le http -n. Ha jól láttam Syno NAS -od van és akkor van synology.me -s dinamikus domain címed. Első körbe mobil net utána cégtől ...
Ha az úgy megy akkor írj rám és leírom neked az általam használt scriptet amit én használok Synon és annyit csinál, hogy feladatidőzítőből futtatva leállítja a PLEX szervert legenerálja a Syno által dominhez kért let's encrypt -es tanúsítványból a PLEX-nek ami kell és utána vissza indítja a PLEX szervert
Meg, hogy mit állíts be a PLEX-be , hogy ezt használja. Értelemszerűen let's encrypt -es tanúsítványnak lenni kell a Synon beállítva és kérve a használt ddns címhez.
-
kareszkaresz
tag
válasz
gyugyo79 #17538 üzenetére
Eddig mindig app.plex.tv oldalon kerersztul hasznaltam.
Számít ezeknél hogy van e elofizetesem vagy sem?AWS kiszolgalon keresztul allitottam be a tuzfalamat itthon neki. Avval egyutt igy mukodik szepen kifelé annelkul nekem nem is ment. :/
Eloszor munkahelyen nem mukodott de ezert csodalkoztam rajta mert minden mas meg megy holott 443 ugyanugy mindenhol.
Nem tudjatok a plex vajon forwardolja a kiszolgalo portomat amikor megjelenitené a tartalmat vagy azt helyben náluk 443ra forwardolja es már azon kuldi ki az app.plex.tv oldalra? Elég fontos kulonbseg a kettő.A sajat domainen keresztul nem rossz ötlet
kössz a tippet megérne egy probat kikerulve az app.plex.tv oldalt.
Tanusitvanyt plexhez nem generaltam kulso szervereken vannak de ez is egy remek ötlet
!!!
Addig is ha valakinek van még valami ötlete szivesen meghallgatom. Kiprobalom gyugyo által leirtakat addig is mindegyik nagyon jo ötlet köszönöm szépen őket. -
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz #17536 üzenetére
1 körbe tisztázni kéne. Te fixen az app.plex.tv -n át használod vagy úgy ahogy blakey javasolta és be van minden állítva és a
http://saját.domainneved.akarmi:porton/web
vagy voltál annyira hozzáértő, hogy generáltál tanúsítványt is és a
https://saját.domainneved.akarmi:porton/webA hazai streaming szolgáltatókkal ne hasonlítsd össze ha a app.plex.tv-t használod, mert azt még legutóbb egy USA amazon aws szolgálta ki amikor néztem ami tök másik szabály egy tűzfalon
-
boborján2
senior tag
válasz
kareszkaresz #17536 üzenetére
Először is beszélned kellene a rendszergazdával, mivel látszólag a munkahelyedhez köthető a probléma.
Legalábbis a leírtak alapján. -
kareszkaresz
tag
válasz
blakey #17535 üzenetére
Épp errol beszelek hogy az teljesen rendben van. Pipa zold mindenki boldog. Elerem mobilhalozatrol mobilrol tabletrol 4G-n, de a munkahelyi gepekrol nem holott azokon a gépeken az osszes masik streaming szolgaltato boldogan mukodik. Ezert nem ertem en is mit kellene maskepp beallitanom még. Hogy lehet az hogy netflix disney etc mukodik rajtuk de plex meg nem. Mit kellene még beallitanom hozza másképp.
-
blakey
titán
válasz
kareszkaresz #17532 üzenetére
És ettol mukodni fog munkahelyi halozaton ahogy a tobbi streaming? -
A saját routereden kell beállítani, ahol a NAS van. Az fogja biztosítani, hogy WAN oldalról is elérd. A PMS-en zöld a WAN elérés, ha nem, akkor az része nem működik. -
kareszkaresz
tag
válasz
ulmikukac #17533 üzenetére
igen en is erre gondolok de a tobbi streaming szolgaltato gond nelkul megy pedig mindegyik 443on kommunikal elvileg a https miatt.
es a plex gondolom hazon belul intezi el az adatfolyamomat az akarmilyen portrol nem? es ugy tovabbitja 443on az app.plex.tv oldalon keresztul tovább? -
ulmikukac
tag
válasz
kareszkaresz #17532 üzenetére
En azt gyanitom, hogy a ceges halozaton es gepen van tiltva valami port ami kell neki vagy maga a plex linkek.
-
kareszkaresz
tag
válasz
blakey #17531 üzenetére
És ettol mukodni fog munkahelyi halozaton ahogy a tobbi streaming? Nem ertem azt a reszet hogy hogyan mukodik hisz ha app.plex.tv oldalrol nyitom meg ami 443on megy gondolom a plex mint szolgaltato olvassa be az adatokat sajat oldalon es 443on kuldi ki az adatokat akkor miert nem latja azokon a gepeken a tartalmat mig ugyanez mobilhalozaton gond nelkul latszik. Ez a resze igy vajon megoldodik?
-
blakey
titán
válasz
kareszkaresz #17530 üzenetére
Itt a leírás a pontos beállításhoz. A 32400-as port csak belső hálózatra érvényes, ha ugyanazt akarod "kiküldeni" (nem célszerű), akkor azt kell beállítani a router "port forward" beállításainál. Bármilyen szabad portra "kiküldheted", nem 443-ra hanem valamire, amit könnyen megjegyzel, pl.42300.
-
kareszkaresz
tag
Sziasztok!
Orulok hogy rátaláltam erre a csoportra mert lenne egy fura kerdesem.
Van nekem jelen pillanatban egy plex szerverem nason, ahol a 32400as port van forwardolva kifelé. Mobilrol tabletrol mukodik rendesen 4G-n.
A gond a munkahelyi gepeken van ahol gondolom nincs a 32400as port engedelyezve. Bongeszobol inditva a plex nem éri el a tartalmat, de a DS video (synology nas) meg eléri de ugye az meg sokmindent nem jatszik le jol. A nasom regebbi igy nem kodol eloben 1:1 filmet vagyis sokszor akad, ez plex alatt sosem fordult elő es ugye sokkal több formatumot is lejatszik mint a synology sajat lejatszoja a DS video.
A kerdesem a kovetkezo.
Ugyanezeken a munkahelyi gepeken mukodnek a szokasos streaming szolgaltatok, netflix, disney prime satobbi a savszel is adott hozzá. Hogyan tudnam elérni a plexel hogy ahogy a tobbi szolgaltato mukodjon ott is? Kell e hozza elofizetes vagy ez nem ettol fugg? Gondoltam olyasmire hogy a 32400as portot a 443ra kellene port forwardolni de ugye bongeszobol az app.plex.tv-n keresztul lepek be ami eleve a 443as porton megy mert https ugye illetve nem tudom egyaltalan lehetseges e ez mert a 443 alapbol foglalt.
Ez lenne a problemam ha valakinek lenne otlete hogyan oldhatnam meg megkoszonnem.
Ahogy irtam mas streamingek mukodnek, azok sincsenek letiltva egyedul a plex nem megy alap helyzetben nem lat tartalmat es nem tudom miert.
koszonom szepen !!! -
Imi1981
veterán
válasz
enginev3.0 #17523 üzenetére
A találatok pontosítása vagy az egyeztetés megtalálja csak a fájlnév miatt vagy csak 1 részt lát vagy fájlnevekkel jeleníti meg leírás nélkül stb, szóval nem jó.
Megpróbálom ezt a programot. Köszönöm
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #17520 üzenetére
Tudom hogy nem a plex hibája írtam is . Sorozat epizós elnevezés nem jó . Viszon emiatt nem jól ismeri fel a plex . Total commander alatt( windows 10-en) lehet a csoportos átnevezéssel de valahogy nem sikerül.
enginev3.0
Ezeket az alap dolgokat próbátam előszőr és nem segít . Amúgy a THE100 sorozat 720p verziója ez amivel gondom van . ilyen az elnevezése [kép] -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Probléma van egy sorozattal vagyis az elnevezésével és nem jól ismeri fel a plex ( és az emby sem). Hogy tudom átnevezni jóra úgy hogy ne egyenként kelljen?
-
-
blakey
titán
válasz
oszkarfincs #17515 üzenetére
A Plex media server egy synology nason van én pedig a windows klienssel/böngészővel próbálom megnyitni …
- az egyszerű (belső hálózatos, IP-cím alapján) megnyitás nem jó, a Google Cast működéséhezhttps://www.plex.tv/
-n keresztül kell belépned és ezután működni fog. -
oszkarfincs
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy mit kell ahhoz beállítani, hogy a Cast ikonra kattintva megjelenjenek az okos eszközeim? Most azt írja, hogy nem található lejátszó, de más appok meg látják ezeket az eszközöket.
A Plex media server egy synology nason van én pedig a windows klienssel/böngészővel próbálom megnyitni a tartalmat úgy, hogy a tartalom egy médialejátszón, erősítőn, tv-n megjelenjen.
-
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #17510 üzenetére
Jelenleg $119, ha nem tévedek, szeptemberben 20%-os kedvezmény volt, most 25%, ráadásul csak ilyen kedvezményeket látok, 20 és 25%, váltakozva. Szerintem, ha valaki PP-t szeretne, akkor a 25%-os kedvezmény jó ajánlat, jobb, mint a 20%.
Egyébként pont 4 évvel ezelőtt vettem kedvezményes áron, akkor még $100 volt, de lehet, hogy csak $90 és abból jött le a 25%. -
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #17507 üzenetére
Én is olcsóbban vettem a mai árakhoz képest, de emlékeim szerint az is 25%-os kedvezmény volt. Ráadásul 90 vagy 100 USD-re emlékszem, amiből lejött a 25%.
-
válasz
enginev3.0 #17507 üzenetére
Csak akkor nem 410 volt az euro sem.
-
RockCNC
őstag
válasz
enginev3.0 #17503 üzenetére
Max talán a havi előfizetés 3 hónapig...
-
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #17503 üzenetére
feláras vagy féláras?
Amúgy nem jellemző az 50%-os ár, maximum 30-33% kedvezmény a "bevált" módszerük. -
válasz
enginev3.0 #17501 üzenetére
Igen, én is a fejlesztők támogatása miatt gondolkozom rajta, ennyit megérdemelnek, mivel kb mindent Plex-en keresztül nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest