Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Felraktam a 13-as fw-t, most már a problémás magyar ékezetes feliratokat is jól mutatja, viszont a felvétel lejátszásánál a gombok az eddiginél is rosszabbak lettek.
Felirat választó továbbra sincs.
Talán még egy picit halkult is. -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Nekem is van egy ilyen HD 95cx boxom es bar sok gondom nincs vele kiveve hogy eleg sok aromot ker magahoz es a osdn nem mindig jeleniti meg a musortervet bar lehet hogy ez sw hiba.
A kerdesem ezzel kapcsolatban lenne hogy tudom ratelepiteni a legfrissebb sw t a gepre mert tudom hogy mar 11 es sw is van hozza de neten csak a 8 as sw van fent. Vagy hogy lehet OTA n keresztul vagy a masik modon frissiteni. -
DataTraveler
tag
Közbe leszedtem hozzá a legújabb frissítést és most már lejátssza a videókat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
DataTraveler #92 üzenetére
Feltételezem, hogy a médialejátszó menüben kiválasztottad a videó opciót.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy WayteQ HD-95CX típusú Set Top Box-om amivel filmeket szeretnék lejátszani Pendrive-rol de valamiért nem akar sikerülni nekem. AVI és MP4 videókat is próbáltam, de semelyiket nem látja a médialejátszó menüben! Mi lehet a probléma? FAT32-re van formázva a Pendrive.
-
Zirowe
nagyúr
Adott pár sorozatrész aminek van belső és külső felirata.
Alapból a brlsot játssza, de nekem a külső kéne.
Hogy lehet váltani?
Nyomon a zöld és a sárga gombot, de nem történik semmi.Pedig erre a 20$-os kínai stb-m is képes volt, amiről váltottam..
-
batagy
őstag
Szia!
1. Nem hiszem hogy el lehet tüntetni, nekem Alcor HD1800-asom van, az ugyanezt csinálja, film indításakor az OSD ottmarad. Gondolom a chip gyártója ilyen alap SW-t ad hozzá.
2. Ha nincs ilyen beállítás a feliratokra, azt se lehet eltüntetni.
Azért ezek elsődleges funkciója nem a médialejátszás...
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, pár napja van ilyen kütyüm, felfrissítettem a 8as fwre.
Két kérdésem lenne.
1. Be van állítva, hogy az osd 5mp után eltűnjön, de film lejátszáskor csak akkor tűnik el, ha megnyílik az exitet.
Lehetne ezt is automatizálni vhogy?
2. Feliratok fekete keretét el lehet tüntetni? -
andrasmx
csendes tag
Helló!
Felbontásban az összes módot végigpróbáltam már korábban az összes frissítési frekvenciával de nem volt sikeres, viszont az 1.-es pontban amit írtál az lehet a gond, mert a színmélységet nem lehet állítani(legalábbis én nem találtam). Még jó hogy vannak ilyen egységes szabványaink amik megkönnyítik az életünket mint a HDMI...
Egyébként korábban próbáltam egy Hyundai DVB-T vevővel és azzal is hasonló volt a probléma. Ott kék képernyő + hang fogadott.Köszönöm a gyors választ!
-
batagy
őstag
Szia!
Két gyorstipp:
1. A HD-95CX menüjében a videó beállításoknál miket lehet állítani?
A színmélységet lehet?
Az LG terméksúgója szerint a színmélységet 24 bitesnél nagyobbra kell állítani, azaz 32 bitesre. Bár a megfogalmazásuk elég pongyola, lehet hogy 24 bites színmélységet akar mondani. Mindegy, ezt próbáld állítani.2. Az LG felhasználó kézikönyve szerint (magyar PDF, 12.oldal), a HDMI 480i/576i jelet nem tud fogadni, csak 480p/576p, 720p/1080i vagy 1080p jeleket.
Szóval ugyancsak a HD-95CX videó beállításainál a HDMI kimenetet 1080p-re kellene állítani. Szerintem alapból 480i/576i -re van állítva.#85) quaker63
Szerintem akkor lehet csak 2 órányi felvételt készíteni, ha a timeshift be van kapcsolva. Kapcsold ki a timeshift-et.
-
andrasmx
csendes tag
Üdv! Van egy problémám: Ha HDMI-vel kötöm össze a monitorral a vevőt akkor csak fekete kép, illetve csatornaváltásnál egy pillanatra van hang. Egyébként a monitor felismeri a beállított felbontást, illetve azt nem írja ki, hogy "nincs jel". Monitorom egy Lg M227WD-pz a HDMI gépről tökéletesen működik. Próbáltam HDMI->DVI átalakítóval is de ott is ugyan ez volt.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
quaker63
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok 2 óránál hosszabb felvételt készíteni. Felvétel gombot benyomom az éppen aktuális csatorna rögzítéséhez és leáll a felvétel 1 óra 59 perc elérésekor. Valami beállítási problémám lehet, de nem tudom, hogy mit és hol állíthattam 2 órára...hely van a winyón, tehát nem az a probléma
Kérem, hogy akinek van megoldási javaslata az írja meg számomra.
Köszönöm! -
titi.30
csendes tag
Üdv,
Van 1 ilyen kis masinám és nagyon jól működik ,mindenre ezt használom mindig tv nézésre és filmek lejátszására.Eddig csak divx-es vagy bd-ripes filmeket néztem rajta.De most letöltöttem a Hobbitot blu ray formátumban a mérete 15,3 gb (mkv formátum).Azt szeretném kérdezni,hogy lejátszik ilyen nagyobb méretű filmeket is?Mert nekem kisebb pendrivom van most,de ha játszaná ezeket a nagyobb méretű filmeket is,akkor vennék egy 32 gb pendrivot.A tv-m full hd-s,és így letudnám szedni a filmeket 1080p felbontásban,csak kérdés a wayteq hd 95-cx bír-e vele?Asztali blu ray lejátszót meg nem szeretnék(nem is bírnék)most venni.Kösz a segítséget,előre is. -
regr
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérek. Nem vagyok profi, csak egyszerű (l)user, ezért arra kérlek ne szakzsargonban válaszolj, hanem úgy, mintha ovis (bár lehet h azok jobban értenek hozzá) lennék. Most vettem egy WayteQ HD-95CX-t, amivel meg volnék elégedve, DE, sajna, az 500gb-os seagate vadi új usb-s laptop vinyóra felvett filmeket nem tudom a pc-n lejátszani, csak a stb-ről a tv-n keresztül lehet megnézni. Olvasgattam letöltöttem többféle st fájl konvertert, de egyik se tudta a felvett filmet konvertálni. azt olvastam, h vlc-vel ill.zoomplayerrel konvertálás nélkül is lejátszható, de egyik se játsza le, a vlc semmit nem csinál a másik meg amit kiír fotóban küldöm. Úgy túnik, hogy hiába 133mb-os -vagy más filmeknél 1-3 gb-os a film a konverterek, meg a lejátszók is úgy látják, mintha o bájtos lenne..
Mit kell csináljak, h a pc-men lejátszhassam a felvett filmeket?
Segítségtek előre is nagyon köszönöm, szép napot! -
t..janos
csendes tag
Sziasztok!
Két készüléknél is tapasztalom azt, hogy usb-n keresztüli háttértárról játszok le valami filmet, akkor egy idő múlva megáll a lejátszás, kiugrik a filmből és a lejátszási menüben találom magamat ahol a filmet kiválasztottuk. A készülék nem kapcsol ki, nem jelez semmi sem, hogy kikapcsolódna ahogy azt a leírásban volna az automatikus készenlétnél.
Sleep gomb nyomkodását már próbáltuk, de lejátszás közben semmit nem ír ki a képernyőre, de ezt is csak azután próbáltuk hogy kidobált minket.
Előre is köszönöm a válaszokat!J
-
batagy
őstag
Nem nagyon értem, hogy milyen két változatról beszélsz, meg azt se, hogy hogyan hiányozhatott az MM-ben a kártyaolvasó belőle.
Tehát két fogalomról beszélünk:
1. Common Interface (CI), ez önmagában még nem alkalmas dekódolásra, mivel ez csak az interfész.
2. CA Modul, ami azonosan egyenlő a Conax kártyaolvasóval, ebbe jön bele a kártya, és ez végzi a dekódolást.Mint már említettem, a Wayteq HD-95CX-ben a hivatalos honlap szerint "Conax 7.0 kártyaolvasó" van! Azaz ez a készülék nemcsak az üres Common Interface-t tartalmazza, hanem a dekódolást végző Conax kártyaolvasót is.
Tehát nem kell CA-modult venni bele, hanem csak a szűz kártya kell.
Szerintem. -
AlerMeta
csendes tag
Nos, ez vicces.
Az E..... boltban az eladó azt mondta, hogy idézem: "Az olvasó benne, van de a modult meg kell venni hozzá." Ami annyit jelentett nála, mikor rákérdeztem, hogy olvasó alatt a commn interface csatlakozót érti.
Felhívtam ma az ügyfélszolgálatukat és telefonon is és e-mailen is azt a választ kaptam, hogy az olvasó mindkét változatban benne van. A pláne, hogy egy másik üzletben, ahol nem lehetünk hülyék, ki is volt állítva egy példány, amiből hiányzott a kártya olvasó. Szóval csak egy értetlen eladó, vagy...
Majd jól kibontatom... A mindigtv extra akciós csomagban elvileg mindennek benne kellene lennie, mert az hülyén venné ki magát, ha ott a kártya, ott a készülék, de nincs benne olvasó..
-
AlerMeta
csendes tag
Érdekelne, hogy a fizetős adások használatához szükséges
conax kártyaolvasót tartalmazza e az alapgép?
Esetleg a gép, + egy éves előfizetés csomag tartalmazza e?
Vagy a készülék mindkét esetben csak az "üres" common interfészt tartalmazza és
az olvasót külön lehet/kell megvásárolni hozzá? Köszi. -
batagy
őstag
válasz
Hawaii2249 #72 üzenetére
Értelek.
A HD-95CX specifikációja itt van. Ezek közt nem látom sem az AVCHD-d, sem az .m2ts-t.
Egyébként az "egyenlőre" szót hibásan írtad, az mást jelent, amit te akartál írni az "egyelőre", "n" betű nélkül.
-
Hawaii2249
tag
Ha figyelmesebben elolvasod ott van hogy egyenlőre. Pár hónapon belül fogok elköltözni, ahol majd a mindig TV-t akarom nézni. Szóval mindkét funkcióját fogom használni. A tömörítetlen BD-t meg arra értettem hogy vannak az avchd vagy az .m2ts fájlok, hogy azokat rendesen kezeli-e.
-
batagy
őstag
válasz
Hawaii2249 #70 üzenetére
Most komolyan a lejátszó része miatt akarsz venni egy DVB-T vevőt?
Mi az hogy tömörítetlen BD25-50? ISO-t eleve nem játszik le.
Ez alapvetően egy DVB-T vevő , az a fő funkciója, a médialejátszási képességei erősen korlátosak és nem arra való.
-
Hawaii2249
tag
Sziasztok!
Most tervezem venni, egyenlőre a média lejátszó része miatt. A tömörítetlen BD25-50 filmeket lejátsza?
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy WAYTEQ HD-95CX-t és van pár problémám vele. Tegnap este beüzemeltem, csatornákat megtalálta, ezzel nem volt probléma. Média lejátszási képességeit nem is próbáltam, mert aki használni fogja, az nem biztos, hogy ezt nem használja.
Viszont három dolgot vettem észre.
1. Már nem tudom, hogy melyik, de talán az RTL Klub-nál volt, hogy akadozott a kép kicsit. Ilyen 10-ed másodpercnyi időkre, ami minimális, de feltűnő és bosszantó. Samsung tv-n nem csinálja, jelerősség 88-90% között.
2. Ami a leg feltűnőbb volt elsőre, hogy a csatornák között lépegetve a kijelzőn több csatorna számát is rosszul jeleníti meg az utolsó 7 szegmenses kijelző. (nem világít a felső és/vagy bal felső szegmens pl 3,4,7 stb csatornáknál). le is fényképeztem: hármas csatorna, négyes csatorna
3. Valamint amikor próbáltam ismerkedni a menüvel és magával a géppel egy idő után elkezdett beakadozni az egész. Ha beléptem a menübe kiakadt kb egy percig és akkor semmire nem reagált, de ha közben három gombot megnyomtam, akkor utána hirtelen azt a három funkciót pár másodperc alatt megcsinálta. Kivétel a kikapcsolás, mert arra egyből reagált. Ez összefügghet a képernyő beállításokkal? Mert akkor jött elő, amikor felválta LCD és CRT-re kötve néztem az egyes beállítások különbságeit.
Ez az fw verzió van fent.Tudtok segíteni ezen hibák orvoslásában?
Köszönöm és üdv:
spgabor -
batagy
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq HD-95CX-et az egyik rokonomnak. Nekem Alcor HD-1800-as van.
A Wayteq HD-95CX-nek úgy tűnik van egy SW hibája, a legújabb V7-es firmware van rajta.
Az M2-n, Dunán és Duna World-ön az EPG információ állandóan villog. Ha pl. az INFO gombbal rámegyek a részletes műsorleírásra, akkor a "No Event Name" kiírás és az EPG leírás felváltva váltják egymást, kb fél másodpercenként. Ezt csak az említett 3 csatornán észlelni, a többi nem. A Kékesi toronyról veszünk. Az Alcor HD-1800-as nem csinálja ezt.Másnak is van ilyen tapasztalata a Wayteq-kel?
Ez firmware hiba lenne?Valószínűsítem hogy az, mivel az Alcor HD-2800-as firmware javításaiban is van egy ilyen bejegyzés:
"Újdonságok (v1.1.3):
1.) Javítva: EPG villogás az m2, Duna, Duna2 csatornákon"Ezek szerint ugyanezt a Wayteq-ben is javítani kellene!
-
Doky1988
senior tag
Az akadás nekem is volt vele bajom míg nem volt helyi tornyunk... Kékesin volt, elvileg szentes felé nézek az közelebb is van hozzám 20kmrel.. De kékesi csatorna kiosztást használtam azzal erősebb volt a jelem pedig 80kmre van tőlem kékes, panelrengetegben lakom és háttal is ráadásul
De az akadás nekem is gyilkos volt néha, nagyon sokszor elment a jel.. én speciel 4,2kmre lakok a mostani tornyunktól és 88-90%os jelerősségem van csak!! Tehát 12%ot már veszt a tuner.És helybe vagyok.
-
Doky1988
senior tag
Nekünk igaz tornyunk van, de nekem tökéletes, akadásmentes, jelvesztés mentes, kockásodás mentes.. előtte kékesi tornyot használtam, háttal voltam neki, nem mondanám hogy stabil volt,de mióta kijött rá a 07.19-én a frissítés azóta nagyon pöpec, divxekkel nem volt vele problémám mikor megvettem se, pedig március 9-i szoft volt rajta.. Nagyon pöpecül müxik, le a kalappal a box előtt, nekem nincs bajom vele, lefagyni soha nem fagyott le.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Hogyan áll ez a Wayteq, javítások, egyéb tapasztalatok?
Tényleg fagyós típus?
Felvétel időzítve megy rendesen?Kösz!
-
Protoss
senior tag
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak az eszközzel.
1, Rendkívül hajlamos a fagyásra. Legrosszabb, hogy felvétel közben is sikerült már neki.
2, Felvétel után mindig a visszatér az "default" csatorna kiosztásra, azaz a beállított FAV programok egyikén elindítom a felvételt -> felvétel leállít kilép a FAV csoportból is. Pl.: FAV 3-ból, def 10 lesz és mindig meglep, hogy nem a FAV 4 következik, hanem a def 11.
3, Ezt a FAV-os játékot bootnál is tudja, annyira bele keveredik, hogy főkapcsolóval kell újra indítani.
4, Bár elődjeit több tesztben dicsérték "milyen jól fogja a jelet", nálam ebből elég sok gond van. A szoba ablakból látom a tornyot és így is csak 90% jelerősséget, 80% minőséget produkál. Ami nagyobb gond, hogy akad a kép. Az 5.1-es hangot folyamatosan szaggatja. Szubjektív vélemény, lehet hogy túlvezérli "magát".
5, Leírás zéró.
6, Felvételkor kijelzett idő, hogy mennyi fér a vinyóra, ez random érték. (Legalább lottó számokat generálna)Tegnap 47:47-et írt ki, ma 67:18. Pedig semmit nem csináltam a két felvétel között. (Első beállításkor kikapcsoltam, hogy folyamatosan rögzítsen, hogy pár percet visszatekerhessek, tehát emiatt sem változhat a szabad hely.) Lehet ez valami kosármeccs közvetítés?
Pár téveszme:
- Ez nem média lejátszó, ez nem felvevő.
- A digitális hangkimenet hangerejét nem tudja szabályozni (annyira nem gond szerencsére, a fogadófelek ezt megoldják)
- Nem a készülék hibája (gondolom), de az EPG-ből indított időzítés az "csak" időbélyeg átvétele. Tehát, ha a csatorna nem tartja akkor bukta a film eleje/vége. Régen a showview legalább figyelte, hogy mikor indul a film valóban és mikor ér véget. Igaz showview kódért olyan kutatómunkát kellett végezni itthon, hogy történelmi mondák valóság alapját ki lehetett volna deríteni annyi munkával.
- Valahol olvastam, hogy elődje tudott FLAC-t nem hivatalosan lejátszani, ez sehogy sem játszik le FLAC-t .
- Felvétel alatt lehet csatornát váltani de csak muxon belül PLUSZ 50% esély a fagyásra.
- Media fájlok listába rendezésre van valmi lehetőség nem tudom, hogy működik.
Akkor vedd meg, ha kell egy dvb-t tuner conax kártya foglalattal, manuális felvétellel, de ne erre építs, hogy ezzel majd felveszed kedvenc sorozatodat. Nálam a Trónok Harca felvétele közben bejött fagyás váltotta ki, hogy a vinyót leszedtem róla és visszakerült a HTPC-be. Azóta kisimultak a ráncaim, HBO-n meg szerencsére ismétlik még)
-
sayo29
csendes tag
Üdv!
Én is vettem egy ilyen lejátszót, a gondom a következő:
Hiába frissítettem le a firmware-t, nem tudja lejátszani az MKV fájlokat, a készülék teljesen lefagy. (Főkapcsolóval kell kikapcsolnom)A wayteq.hu-ra is írtam, a következő választ kaptam:
Valószínűleg a film kódolása nem kompatibilis a készülékkel. A készüléken és a kiadott frissítésen is számos formátumú filmet próbáltunk lejátszani, köztük MKV formátumot is. Ezek nagy része lejátszható volt a készülékkel. Az AVI és az MKV ún. konténer formátumok, melyek számos kodekkel készülhetnek, ezek közül nem mindent játszik le minden készülék. Próbálja meg átkódolni a filmet.Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
E-mail: zsolt@wayteq.eu
Web: http://wayteq.euSegítsetek, kódolni nem akarom a filmeket (+3-4 óra)
Köszi! -
sicc33
aktív tag
Hátha érdekel valakit. Megtaláltam a beállítást 5.1-hez. Abban a menüpontban van, ahol a megjelenítő felbontása beállítható. A legalsó menüponban, a hangost BS out-ra kell állítani.
-
sicc33
aktív tag
5.1 hangot digitális kimeneten kiadja valakinek? Nekem sem a DD, sem a DTS nem hajlandó kimenni az erősítő felé csak sztereó pcm jelet küld az erősítőre. Írtam a supportnak, ott a válasz az fw frissítés volt. Mondanom sem kell, azt már a válaszuk előtt megtettem. Ezt meg is írtam nekik, de azóta is néma csend. Ötlete valakinek?
-
funkygee
aktív tag
Próbálta valaki a felvételt az FTA-n kivüli ( mindigtv-extra) adókon? Vagy ez biztos nem működik..
-
funkygee
aktív tag
Ha nem szempont , hogy ott tudd hagyni a felvétel idejére, akkor vannak pár ezer forintért USB-s "digitalizálók" ami bemenő videojelből rögzíti neked amit akarsz. Ez lehet egy megoldás számodra. Általában valami programot is adnak hozzá. Vagy egy komolyabb digitalizáló kártya, azok ára húzósabb is lehet már. Kérdés mennyit érdemes erre költeni, hogy analóg adásból felvegyél ezt-azt. Persze egy pár ezer forintos digitalizálóval is jóval a hagyományos VHS minőség fölött vagy.
-
-
Sziasztok!
Miért van az, hogy nem lát a Pendrive-ról a mappákon kívül semmit a médialejátszóban? FAT32-vel, NTFS-el is próbáltam, minden fájltípusból egyet tettem rá, mp4, avi, mkv, de semmit sem lát belőle, üresek a mappák.
-
funkygee
aktív tag
Rendes kábeltévé alatt mit értesz? Analóg adás? Nincs benne analóg tuner, nyilvánvaló. Nem is kell , hogy legyen benne, ez más műfaj. Digitális kábeles adás? Az meg DVB-C szabvány, annak megint nincs köze a DVB-T hez. Amúgyis, úgytudom például upsz nál nem is tudsz olyan set-top-boxot használni, amilyet akarsz: kvázi azt használod, amit kapsz, arról meg hiába felvevős, nem szeded le a dolgokat felvétel után.. Van olyan szolgáltató, ahol megválaszthatod, milyen STB-t használsz a digitális adásukhoz, de ez nagy részben nem igaz ..ha jól tudom.
-
ViZion
félisten
válasz
KőkorSzaki #46 üzenetére
Felvenni tud. Fizetőst is, már amiket próbáltam (HBO nincs, azt nem próbáltam). A felvett motyó fura formátumban van, majd a két ünnep között megpróbálom konvertálni, de alapból PC nem tud mit kezdeni vele. Timeshift is működik, de nem túl kényelmes, sőt, az egész kütyü vezérlése szánalmasan túlbonyolított, nagyon látszik, hogy kína gyerekekkel dolgoztatnak, akik nem hogy TV-t vagy filmet, de még napot sem láttak soha, így fogalmuk sincs mi a praktikus, mi nem, nekik csak X feladat leprogramozása, pipa.
Auto képarány van, egész normálisan működik.
Ha érdekes a téma akkor januárra dobok fel logoutra vmit róla. -
KőkorSzaki
tag
Ne haragudjatok, de kicsit felhúztam magam, hogy végignéztem a bemutatót (még a Silverlight-ot is beengedtem miatta), még azt örömmel is konstatáltam, hogy igazából pont az érdekelt benneteket is, mint engem: a felvételi képességek, végül viszont nem tudom mennyi idő után sem derült ki erről semmi. Pontosabban úgy tűnik akkor, hogy nem tud felvenni csak timeshiftelni, de nem hiszem el, hogy tényleg ez a helyzet. Van itt valaki, aki meg tudja mondani, hogy akkor
1) tud-e felvenni,
2) számítógépen visszanézhető/szerkeszthető-e a felvett anyag,
3) tud-e fizetős adókról felvenni,
4) tud-e fizetős adókon is timeshiftelni.Előre is NAGYON köszönöm az infókat!
(Egy kérés: ha lesz még ilyen bemutató, a képarányt tegyétek automatára a boxon és a monitoron is, és úgy nézzétek, mert pont az is érdekes lenne, hogy tweakelés nélkül lehet-e kényelmesen tévézni, vagy a képarány állítást kell a menüben kajtatni folyamatosan. Úgy látom, hogy ez rendben van, de ez sem derült ki világosan, mert volt itt a bemutatóban 16:9, 4:3 PS(!!!), meg egy kis auto is, de pl. a TV (monitor) nem tudom, mire volt állítva, ezt a TV-jén szerintem az emberek 99%-a AUTO-n hagyja).
(És tényleg nem lebecsülni akarom ezt a munkát, mert így is egy sor érdekes dolgot megtudtam és láttam működés közben, de ha csináltok egy listát, hogy mi érdekes, és előre kipróbáltok rajta mindent és a kézikönyvbe is belenéztek, ahol kell, akkor az mindenkinek NAGYON SOKAT segítene).
-
bluyoo
nagyúr
Sziasztok!
Ez a kütyü csak digitális adásra használható?
Mármint rendes kábeltévéről lehet felvenni vele?
A felvétel lenne a lényeg. -
elisha
tag
Üdv!
Elég sok avim van, főleg sorozatok...
Egyéb formátumom nincs, szóval csak az avik kezelése érdekel.
Melyik az ajánlottabb, az Alcor HD-2800 vagy a WayteQ HD95CX?Köszi a választ.
-
tjb007
nagyúr
A tulajokhoz lenne egy kérdésem.
Az AC3 -as hangot tudja kezelni ? -
ViZion
félisten
Még nem próbáltam, de szerintem lehet. Jelenleg a lejátszással küzdök. Nagyon kevés kodeket támogat, újracsomagolni meg vmiért a Super nem tudja azokkal a beállításokkal...
Most Format Factoryval csomagoltatok, hátha...
Jah, amúgy kép és hang kitűnő, Digi TV után megváltás -
ViZion
félisten
Nah, a rendezés megvan... nagyon praktikus, nem tudom ki írja a SW-t ehhez, de az ujjaira kellene lépni
Szal.:
1. minden csatornát favoritba
2. kilép a csatorna beállításokhoz, majd vissza, favorithoz
3. sárga gomb (átrak), majd OK a csatornán
4. fel-le léptetés (számokkal is megy, hurrá)
5. OK. kész... lehetett volna ezt egyszerűbben is azért. -
ViZion
félisten
További érdekesség... hogy a bánatba lehet saját sorrendet beállítani? A Favoritokat is csak név szerint rendezi, az átrak semmit nem csinál... Basszus, ha ilyen, akkor az nagy gáz.
Jah, médialejátszója egy vicc, menüben kell kotorni érte, a tartalmat szétválogatja, inkább nehezítve, mint javítva a keresést... OMG. -
ViZion
félisten
Nah, most próbálom rávenni videó lejátszásra, de nem akarja...
Nekem főleg .avi és .divx van, de semmit nem talál jónak, általában kép nincs. -
atomzso
csendes tag
Pár kérdés ahhoz, aki már használ(t) ilyet:
A feliratok kezelése milyen? Csak akkor teszi ki, ha egyezik a felirat és a video fájl neve?
A kódolt adásokat is fel lehet venni?
Felismeri a külső USB-s DVD írót?Előre is köszi
-
ledgeri
nagyúr
tényleg: a felvételt ,,rögzítő" pendriveon nincs új fájl??
-
A felvett adás mostani megnézésénél nekem is az tűnt fel, hogy nem lett leállítva a felvétel - aki megnézi, az láthatja, hogy a jobb oldalon a felvétel ideje folyamatosan növekszik (vagyis a felvétel megy tovább). Valószínűleg a 'stop' megnyomásakor a timeshift lett bekapcsolva/aktiválva Pheke által, így azért ugrott a felvétel elejére, és kezdte el lejátszani.
-
Csabroncka
addikt
- ezek alapján kódolt adásokat ezzel sem lehet felvenni
- a menü barátságos lett. -
ledgeri
nagyúr
nem is kell Chat...
-
ledgeri
nagyúr
-
CarKiller47
tag
-
ledgeri
nagyúr
amikor kiléptél a médiákból ott látszott valami más fájl!!!!!!!!! azok más mux on vannak
A tesztvideók tól visszafelé
-
DJ. Ru$y
nagyúr
.WMV az egyik amit nem ismert fel nem??
-
ledgeri
nagyúr
ejj trollok... nincs chat..
Nekem nincs, csak látszott...
Honnan is lehet letölteni a teszt videókat??
-
DarkByte
addikt
Ez szerintem pont ugyanúgy működik mint a kis tesónál. Record-al vagy az EPG menüből időzítve indítod a felvételt. És ha lestopolod akkor ott lesz ahol elsőnek kerested (Felvételkezelő a neve ha jól emlékszem, de anyámék használják a box-ot, én csak elvétve találkozom vele). Szerintem timeshift-et indítottál elsőnek.
CarKiller47: az RTL az átállás óta küldi vele a képarányt szabályzó jelet (nem emlékszem mi a rövidítése). A tv2 egy ideig ment úgy hogy 4:3-mas felbontásba volt beleszúrva a 16:9 de már tuti hogy az is jól megy. Próbáltam tuner-el is, és otthon is láttam már a HD-90CX-el.
-
ledgeri
nagyúr
zene menüben voltál!! a médiában!! csak látszott
-
DarkByte
addikt
Már nem azért de tv2 és RTL már azt hiszem másfél hónapja 16:9-ben nyomja
A NatGeo pont jó példa lett volna arra hogy a 4:3-mat széthúzza 16:9-re. -
ledgeri
nagyúr
mik voltak az USB-s (1. menüpont)méretnél a háromszögek??
-
Fejlesztő13
tag
Nem csúnya szerintem a menüje, inkább átlagos. TV-t kell nézni nem a menüt.
-
gekkoXT
senior tag
Azáldóját de ocsmány a menüje!
-
ledgeri
nagyúr
Mi lessz a hűtendő?? (majd a végén..) múlt héten ezzel harangoztad a hetet!
Ez vs. egy Dvb-t-s tv?? melyik lehet a jobb??
-
callmeakos
veterán
Pheke!
Ez az instabilitás csak nálatok van, vagy ez tapasztalható máshol is? -
callmeakos
veterán
KÉP, HANG OK!
-
maláj
addikt
már ittvagyunk és várjuk a 18:00-át
-
csabi94
őstag
várjuk
chat már nincs ugye?
-
Armagedown
őstag
Légy szives , Pheke , állítsd majd jól be az antennát
-
-
ChRiS_RS
aktív tag
Végre, már nagyon vártam!
Kiváncsi vagyok a bemutatóra. Teszt lesz idővel?
-
Prof
addikt
Király várjuk. Eközött és az Alcor 2800 között vacilálok.
-
gyiku
nagyúr
vinyot lehet bele rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kistestvér után megérkezett a PH!TV-be a friss ropogós nagytesó, a HD95CX. Ráadásul nem csak a funkciók, de a belső is módosult kissé az elődhöz képest.
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest