Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz
darvinya #299 üzenetére
ok köszönöm és jFox neked is!
mert most azt gondoltam ki hogy veszek egyet és csak médialejátszóként használnám külső hdd-vel,jobban kijövök mintha veszek egy médiaplayert,mert pár ezresért kapni már ilyeneket.
antenna az független tőle ? nem kell rádugni h menjen a média része igaz? -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Külső hdd-t kezeli rendesen a lejátszó része? tényleg visz mindent ahogy írják?(,xvid,mp4 stb..)
srt feliratot támogat?
köszi -
krystman
őstag
-
darvinya
titán
válasz
krystman #291 üzenetére
Ha dekódoló program, akkor lejátszható.
Dekóderen kártya nélkül is megy a lejátszás, mivel dekóder kódol nem a kártya.
Ez egy fals infó, mert itthoni box-ok kártya nélkül kódol.
Az más kérdés, hogy kell felvételhez kártya.
Mert úgy veszi fel, mint normál adás lenne.
Ahhoz viszont kell kártya alapból is. -
krystman
őstag
válasz
darvinya #290 üzenetére
Annyi lenne a kérdésem, hogy a fizetős csatornákról ha csinálok felvételt, akkor azt semmilyen módon nem bírom lejátszani pc én? Állítólag azt olvastam, hogy a beltériben is csak úgy lehet lejátszani, hogy a kártya benne van. Én kivettem, és úgy is lejátszotta a felvett műsort!
-
krystman
őstag
Sziasztok! Nekem is van egy ilyen és eddig minden jól működött, de kb 1 hónapja az usb része, valami oknál fogva nem működik. Próbáltam mindenféle pendriveal, usb hosszabbítóval, de semmi. Eleinte volt olyan, hogy felismerte, de volt, hogy nem. Ha fel is ismerte, akkor ha ki kapcsoltam, utána már nem ismerte fel. Szerintetek mi baj lehet? Csináltam egy teljes resetet is, de semmi.
-
mengyan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq 95CX STB-m. Nemrég amikor nézni akartam a tévét, egyszerűen nem kapcsolt be. Elvittem egy tévészerelő ismerősömhöz, aki azt diagnosztizálta, hogy nem indul el a tápegység oszcillátora. Ahogy méregette a tápegységét, egyszer azt vettük észre, hogy bekapcsolt. De többször nem volt hajlandó. Azt mondta, hogy kuka, mert szerinte az IC ment tönkre. Van valamilyen ötletetek a feltámasztására? Ahogy ott nézegettem, egy sima 230VAC/5VDC kapcs. üzemű táp van benne. Én sajnos nem értek a kapcs. üzemű tápokhoz, a trafó meg nem férne el benne.
-
darvinya
titán
Viszi, de a legjobb, ha ixd/sub file-ban van a felirat, mert annál lehet több mindent állítani(pl: háttér, b.típus, stb).
AVIAddXSub progival srt -t pillanatok alatt átalakítja ixd-re.
MKV-ba csak srt -t jeleníti meg, ha bekapcsolják.
ixd/sub -nál video file mellé rakva azonos néven játsza le automatikusan, nem kell bekapcsolni (persze ez beállítástól is függ, mert ebben a formátumban 8 nyelvet is kezel) -
xmacko
tag
Meg tudnátok mondani nekem, ez a készülék képes normálisan megjeleníteni az srt feliratokat avi és mkv formátumú filmekhez? Talán vanan köztetek aki feliratos filmeket és sorozatokat néz a box-szal..
Rendesen működnek a feliratok?
Előre is köszönöm a választ. -
VGGG
újonc
Sziasztok! Telepítettem a 14-es FW-t és most se kép se hang. Boot, aztán 4 vízszintes vonal a kijelzőn és néma csend. Tipp?
-
törölt tag
Udv!
Aki szedett mar szet ilyen kutyut, a kártyaolvaso be van forrasztva, vagy csatlakozobol kicsusztathato?
Privátban legy szives a valaszt ott hamarabb eszreveszem.
Koszonom -
darvinya
titán
válasz
Lacielvtárs #276 üzenetére
DTS jogdíj köteles, mivel nem vették meg, így nincs is mi feldolgozza.
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, szerintetek van esélyem arra hogy egy ilyen kütyü át tudja adni a dts hangsávot egy Onkyo erősítőnek hdmi kábelen?
vagy esélyem sincs ilyenre?
oké hogy nincs benne dts dekóder, de attól még átadhatná az erősítőnek a "nyers" hangot?
választ előre is köszönöm -
macgywer
tag
Sziasztok!Nekem mostanában az a gondom vele,hogy sokszor "nincs jel"-re hivatkozva elmegy a kép/hang,pedig a jelerősség 90 a jelminőség 88% szokott lenni mindegyik csatornán.Sztem ennek a jelerősség/minőségnek elégnek kellene lennie?!Nem tom mitől megy el a jel?! Amugy sztem még mindig sz@r ez a wayteq beltéri!
-
mengyan
csendes tag
válasz
darvinya #266 üzenetére
Szia!
- Kikapcsoltam az LCN-t, és tényleg! Köszi!
- A 95RF lejátszója átlép a következő filmre. Ezzel kevertem össze, mert korábban olyanom volt.
- Távirányítón Menü gomb, majd Csatornaszerkesztés, TV programlista. Na itt az első a Kedvencek, de az szürke, és ha a kék Szerkesztésre rányomok (4-ik), akkor a kedvencek jön be. Szóval ez az AH miatt van??? Mekkora gyökerek! Anyámnak egy Columbia van, azon simán működik itt a szerkesztés (alig van különbség a menüben). Szóval csináltam egy kedvencet Szentes néven (arra néz az antenna), és a kedvenceknél már működik normálisan a szerkesztés gomb, és tudom törölni, fel-le tologatni a programokat.Mi az a bonyolult külső eljárás, amivel lehet szerkeszteni a csatorna listát? Ha esetleg kell hozzá soros port kábel, nem gond, elvileg van. Bár még nem próbáltam ennél, de a munkám során sokat szoktam b*gatni a soros portot.
-
darvinya
titán
-
mengyan
csendes tag
Sziasztok! Van pár idegesítő dolog, amire nem találtam megoldást:
- videolejátszásnál ha véget ér a film, akkor újból kezdi. Korábban átlépett a következő filmre, bár lehet, hogy keverem apám készülékével, ami 95RF.
- mivel egy bug miatt nem lehet szerkeszteni a csatorna sorrendet csak kedvenceken keresztül, így kénytelen vagyok ezt használni. Ilyenkor viszont a legritkább esetben indul onnan, ahol kikapcsoltam. Pontosabban a 7 szegmenses kijelzőn és a képernyőn mindenhol azt a számot mutatja, de mégis más a műsor. Pl 0006-on kapcsolom ki, ami az RTL Klub, bekapcsoláskor pedig a C8 programja megy 0006-os számon. Átkapcsolom a TV2-re (0005), majd vissza, és akkor már az RTL megy. Szintén ez játszódik le, ha a médialejátszót indítom el. Abból kilépve szintén a helyes műsor megy. Ja, és a legszebb az egészben, hogy ha nem használnám a kedvenceket, akkor az RTL a 0001, és a C8 pedig 0009 lenne. -
jFox
addikt
Nekem a 14-es van fent és csak azok a hibái vannak ami kb. az összesben. Pl. az EPG bekapcsolás után el van csúszva 1, 1.5 órával. Van aki a 6-osra esküszik, de nekem azzal is hozta ezt a hibát, uh kb. mindegy melyiket teszi fel az ember. Mindegyiknél le van írva, hogy melyik hibát javítja, ha nincs az a hiba akkor mindegy melyik van fent.
-
OddMan
őstag
Ebben a WayteQ eszközben milyen típusú SOC áramkör van?
Kíváncsi lennék a teljesítményére. -
OddMan
őstag
Sziasztok!
A fw. frissítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A legutolsó (Firmware v14 2014.05.06) fájl tartalmazza az összes eddigi fw. javítást, vagy a régebbi fw.-ket is fel kell rakni szép sorban?
Gondolom a legutolsó tartalmazza az összes eddig kiadott javítást, de azért megkérdezem, elrontani nem akarom a készüléket. -
djculture
félisten
válasz
Alfonz64 #254 üzenetére
Nem mindegyik csatornáról lehet rögziteni főleg az új kártyásoknál van ez. Ami alapesetben kódolt arról nem engedi. Ebben a wayteq-ben nekem két idegesítő hiba vagy tulajdonság van. Egyik hogy a mádialejátszás nagyon bonyolult. Alapesetben csak azenei fájlokat látja a nullás gombbal kell beállitani hogy a video fájlokat is listázza, másik hogy rohadt lassú a menü és az egész gépezet és ha valaki nincvs hozzászokva a távirányitón ugynazt 2-3 szor beüti. Pl egyes csatorna váltáskor x helyett xxx csatorna. Mondjuk nekem még a gyári v9 van rajta de ahogy olvastam a v14 pl ezer hibát hoz be
-
Alfonz64
csendes tag
Holnap viszem vissza a boltba a készüléket. Szerintem le kellene venni a dobozról a felvevő szót. Csak az vegye meg aki csak nézni akarja az adásokat. Mert az EPG-je is elég kis ablakban van. Amúgy ez a készülék nem más mint a Synaps THD-2880
Nos kipróbáltam hogy vesz fel. Ha benyomom a rec-et, amúgy többször benyomod a rec-et ott át kell állítani hogy ne 2 órát vegyen fel. Szóval így egy üres 1TB-ra 2 óra 45 percet vett fel. Viszont utána ha megint benyomtam újra tudott felvételt készíteni ugyan csak 2 óra 40 percet. Ha csak 50 GB hagyok rajta szabadon akkor drasztikusan lecsökken 7 percre a felvételi idő.
Ja és 1 GB darabokra vágja mindegy neki ha a setopbox menüjében formázom.
Mindegyik merevlemezt annyinak látta amekkora, és setopbox menüjében a FAT és NTFS is megformáztam.
-1TB üres usb2 samsung m2
165 perc 2óra 45 perc vett fel.
108 percet írt ki felvételnél
10 328 670 208 bájt 9,61 GB-250 GB üres Hitachi sata2 usb+esata dokkolóban
76 percet írt ki 1óra 16 perc-32 GB üres kingston ultimate 3.0 DataTravel 7 perc írt ki
-32 GB üres Maxel 6 perc írt ki -
darvinya
titán
Szia
digiportal.hu-ról letöltheted.
srt -t mindegyik fw tudja.
De a filmmel azonos file néven kell, hogy legyen ugyanott ahol a film is.Amúgy biztosan kezel felirat: srt, ssa?, TXT, ixd/sub, sub (vob file-ba/hoz)
Én ixd/sub -ot használok, mert ennél van a legtöbb megjelenítés fajta.pl: betűtípus, felirat háttér, betű méret, megjelenítés fajták
-
Foxi7
újonc
válasz
darvinya #131 üzenetére
Üdv Mindenkinek !
A v6 FW-t honnan lehetne letölteni ? (mert itt sajnos nincsen: http://www.wayteq.eu/hu/node/474 )
...és utána, hogyan kellene frissítenem pendrive-ról ? sajnos nem mutatja az srt feliratokat, pontosabban semmilyen feliratot nem mutat
Előre is köszönöm a válaszokat -
tlala
addikt
Sziasztok,
nálam azt kezdte el a készülék, hogy áramtalanítás után bekapcsolom, de hosszú ideig nem éled fel, a piros led sem világít.
Aztán 1-2 óra (!) után beindul, de néha még tovább is tart.
Találkozott valaki már ezzel?
Valami tápegység probléma lehet? -
darvinya
titán
v14-es teszt és hibái:
- éjféli infó panel őrület, hol van műsor jelzés, hol nincs
- felvétel lejátszás után:
-- hang némulás
-- felbontás szétesés, azaz 1080p-ről szép lassan 480p-re megy, de kijelzés 1080p-nek mutatja
- felvétel lejátszás közben hangcsúszásEddig bírtam a tesztet és inkább visszaraktam v6-ot.
-
darvinya
titán
válasz
Phil Collins #241 üzenetére
Eddig még nem csúszott az EPG.
Viszont már volt hang némulás felvétel lejátszás után.
De holnap tudok mondani többet. -
darvinya
titán
válasz
Phil Collins #241 üzenetére
Már jön le, és mindjárt felrakom.
20-21 óra között véleményt írok.
-
Phil Collins
tag
Új firmware jelent meg hozzá (v14-es), idézet a honlapról :
"(Antenna Hungária által elfogadott szoftverfrissítés. EPG hiba javítva)"
[link]Ki tudná próbálni valaki ezt az új fw-t?
Épp egy ilyen vásárlása előtt állok, jó lenne tudni, hoz e változást ez az új fw. -
bostone
addikt
Teljesen véletlenül jöttem rá, hogy hangsávot is lehet váltani és az mkv-hoz rendelt feliratokat is megjeleníti, csak nagyon kicsiben. Lehet valahogyan méretet változtatni?
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Szisztok
Elég nagy problémám adott egy Wayteq HD 95CX beltérivel mivel egyik nap kikapcsolás és teljes áramtalanitás utan (mindig minden este ki van húzva a konnektorból) bekapcsolási "boot" után OTA feliratot jelez és nem tudok mit kezdeni vele tudna valaki segíteni? -
darvinya
titán
-
jFox
addikt
Szerintetek ennek a stb-nak a scart kimenetén levő RGB jelet rá lehet kötni egy VGA monitorra, úgy hogy, kép is legyen rajta? Esetleg lehet valahogy komponens jelet (YPbPr) kicsalogatni a dobozból?
-
Sziasztok,
ha a stb-t rákötöm egy projektorra, akkor a hangot scarton ki tudom küldeni egy analóg 2.0-ás hangrendszerre?
Válaszaitokat előre is köszöm.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Lehet olyat ezzel, hogy HDMI-n van a TV-vel kábelezve és kapcsolja be a TV-t, ha ezt bekapcsolom? LG 42" LED TV, de buta, 1 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kistestvér után megérkezett a PH!TV-be a friss ropogós nagytesó, a HD95CX. Ráadásul nem csak a funkciók, de a belső is módosult kissé az elődhöz képest.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest