Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Az akadás nekem is volt vele bajom míg nem volt helyi tornyunk... Kékesin volt, elvileg szentes felé nézek az közelebb is van hozzám 20kmrel.. De kékesi csatorna kiosztást használtam azzal erősebb volt a jelem pedig 80kmre van tőlem kékes, panelrengetegben lakom és háttal is ráadásul
De az akadás nekem is gyilkos volt néha, nagyon sokszor elment a jel.. én speciel 4,2kmre lakok a mostani tornyunktól és 88-90%os jelerősségem van csak!! Tehát 12%ot már veszt a tuner.És helybe vagyok.
-
Doky1988
senior tag
Nekünk igaz tornyunk van, de nekem tökéletes, akadásmentes, jelvesztés mentes, kockásodás mentes.. előtte kékesi tornyot használtam, háttal voltam neki, nem mondanám hogy stabil volt,de mióta kijött rá a 07.19-én a frissítés azóta nagyon pöpec, divxekkel nem volt vele problémám mikor megvettem se, pedig március 9-i szoft volt rajta.. Nagyon pöpecül müxik, le a kalappal a box előtt, nekem nincs bajom vele, lefagyni soha nem fagyott le.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kistestvér után megérkezett a PH!TV-be a friss ropogós nagytesó, a HD95CX. Ráadásul nem csak a funkciók, de a belső is módosult kissé az elődhöz képest.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest