- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Tudom
Igazából szülőknek van ilyen, aztán ezzel kell ott gazdálkodnipersze ők nem használják ilyen célra, de most volt pár film az ünnepekben amit tv-n meg akartak nézni. Legközelebb ha már renderelni nem lesz idő, akkor maximum majd laptopot kötöm a tv-re. Akkor nincs probléma, ha pl. vlc-vel játszom le... Csak ugye jóval kényelmesebb, ha csak a pendrive-on viszem a filmet, minthogy a laptopot...
-
ot93
senior tag
válasz
iMaverick #388 üzenetére
Igen, azóta az átnevezés vezetett megoldásra :)
És azt tudja valaki, hogy az megoldható-e, hogy a 21:9 képarányú filmet ne 16:9-be torzítsa?
Egyelőre úgy oldottam még, hogy a filmet kirendereltem 16:9 be (így a film része a fekete sáv alul-felül), de ez egyrészt idő, másrészt nem normális megoldás :) -
ot93
senior tag
Üdv, pendrive-ról lejátszott film esetén .srt felirat file váltása lehetséges? Mert van magyar és angol is a pendrive-on, de alapból az angollal megy.
Sárga gombbal nem történik semmi. -
bigdady
nagyúr
Hali
Távirányítót hol lehet venni hozzá jó áron? Köszi. Sajnos elkopott -
snooze
veterán
Sziasztok!
Ezen a készüléken a készenléti módba be lehet állitani,hogy óra legyen a kijelzön? -
egerj
tag
Sziasztok !
Változott a szolgáltatóm, és így nincs szükségem erre a készülékre:
Wayteq HD-95CXEgy jelképes összegért megválnék tőle...
Ha érdekel írj privát üzenetet.
Átvétel helye Budapest.. -
--HARDCORE--
senior tag
mégiscsak az antenna volt,
de nem a kábel.
-
--HARDCORE--
senior tag
Úgy néz ki elszállt az RF része az enyémnek... "Nem található program!" a keresés eredménye.
Az antennát már ellenőriztem, kutya baja. új kábelt is kapott, semmi nem jön be vele.
2 nap múlva F1, és nincs mivel rögzíteni. Ezt szeretem az életben, hogy akkor vág arcon amikor hiányzik.. :/ -
methyl
tag
Wayteq Moviebox CX tulaj vagyok immár sok éve, tegnap bootloop-ba került, pedig nem piszkáltam.
Ha bekapcsolom, csak a Wayteq felirat, meg az kis folyamatjelző köröcske tekeredik, aztán annyi.
Próbáltam áramtalanítani, újraindítani, de semmi.
Nincs itt vmi Hard Reset?
Hogyan tudom kihozni ebből az állapotból? Akár firmware reset is érdekelne.... Ha máshogy nem megy.
Van ötletetek? -
iMaverick
addikt
válasz
ImACeltic #375 üzenetére
Pont ez az, hogy régen elég gyakran beleszaladtam ilyen "szabványtalan" tömörítésekbe (illetve nem is biztos, hogy ez helyes kifejezés, inkább ami "kilógott" a többi közül), azokkal volt a probléma.
Mire figyelj? Huh, erre nem tudom, hogy tud-e neked valaki egzakt választ adni. Amit biztosan kerülnöd kell, ha ilyeneket írnak: 10 bit, HEVC, X265 (!)
A többi ami benne marad a kalapban, elméletileg nem kellene, hogy bajt okozzon.
Megjegyzem privátba átküldhetnéd a nevét annak a két filmnek, amivel gond volt. Lehet ránézésre gyanús lesz valami.
-
iMaverick
addikt
válasz
ImACeltic #372 üzenetére
Rákerestem a készülékedre LINK
Szerintem ez lesz a lényeg:
A kódolás módjától függően egyes videófájlok nem játszhatóak le akkor sem, ha azok a készülék által támogatott formátumok egyikében vannak!Ahogy darvinya kolléga leírta, itt egy eléggé érdekes témáról van szó: adott egy videó fájl (AVI, MKV, MP4), ez azonban csak egy "konténer". A belsejében általában valamilyen tömörítési eljárással tartalmazza a kép és a hanganyagot. A képet régebben MPEG2 vagy DivX/XviD kodekkel tömörítették, mostanra inkább az X264 a jellemző. A hangot meg MP3-ban, manapság meg inkább AAC vagy FLAC-cal tömörítik, vagy meghagyják a DVD/BD lemezen található Dolby Digital vagy DTS tömörítést.
Namost az alapvető probléma az az, hogy ezeknek a kodekeknek vannak előre beállított profiljai, különböző minőségi beállításokra, ezek közül viszont nem támogatnak mindent az eszközök!
A "net-re" dolgozó csapatok meg néha napján ilyen elvadult dolgokat használnak, ezért volt régebben jellemző, hogy bele-beleszaladt az ember ilyen "lejátszhatatlan" videókba.
Pl. a Samsung TV-m ismeri az MKV-t, sőt az X264-et is, viszont abból csak a 4.1-es Profile-ig kezeli a filmeket, ami magasabb profillal lett tömörítve, azt már nem játssza le.
Nem véletlen, hogy a filmeket egy AMD Kabini rendszerű PC-vel játszom le, az MPC HC program segítségével a tevén...
-
darvinya
titán
válasz
ImACeltic #372 üzenetére
Először is mit értenek formátum alatt, mert:
Konténer(mint csomagolás) avi, mkv, mp4, vob, ts, stb. tárolóként van funkciója
Kodek(videó tömörítési kódolás) mpeg1/2/4, Xvid, DivX, h.264, stb. nyers kép/videó adatfolyam méret csökkentéseLegtöbb buta lejátszók mindkettőre háklisak, s konkrét lejátszó melyiket/mivel visz, az csak tapasztalatból írható.
Általános mpg, vob mpeg1/2/4 amit kezelnek.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Remélem a megfelelő topicba írok. Alcor HDT-4400 vevőnek ugye van egy USB portja és elvileg támogat elég sok formátumot, viszont két, elvileg támogatott formátumot sem játszott le az eszköz, meg sem jelenítette a pendrive-on lévő filmeket a vevő menüjében. Annyit sikerült utánanéznem ennek, hogy hiába támogat valamilyen formátumot ha máshogy van kódolva az a bizonyos fájl. Ez már nekem kicsit magas.
Tudnátok segíteni, hogy milyen kódolású-formátumú filmeket tegyek pendrive-ra, hogy az letudja játszani az eszköz?
-
darvinya
titán
Érdekesség képpen írom, hogy van kiépítve hely 2. USB aljzathoz.
-
egerj
tag
válasz
poffsoft #365 üzenetére
Nálam, a csatornalista frissítése után nincs reboot, de a csatornák nem láthatók, és ezt nem csak akkor játsza el, ha kódolatlanról kódoltra vált (de lehet, hogy igen ? / nem tudom mikor van egy a váltás..)
Mit lehet csinálni, mert most már rendszeres, hogy fel akarom venni a Comedicentrál ról a filmet, és ilyenkor kapok egy üres fájlt...
HELP !
ui: egyébként, én ezen kívül meg voltam elégedve vele - vagy csak beletörődtem ? -
poffsoft
veterán
Ez egy vicc ez a bugf@s.
A kódolt csatornák - mindigtévés kódolatlan napok után, ha a kódolást visszaélesítik, - egy laza bootlooppal hálálja meg a kütyü a csatorna kiválasztását. "Csatornalista frissítése", majd reboot, loopban.
FR hozza csak helyre... -
poffsoft
veterán
Na, már van fw a T2-höz (1.14, novemberi). Legalább a kedvencek sorbarendezését megoldották.
-
egerj
tag
Sziasztok !
Beszereztem, egy 95cx et. (sajnos utólag olvastam csak a fórumot
)
Működik ! DE pont amihez vettem, hogy időzítve vegyen fel az sajnos nem. Sem pen drive, sem winyóra nem vesz fel. A jelenség: ha a beütemezett időpont elérkezett, akkor kiírja: Esemény bejegyezve, és nem csinál felvételt. Amikor elérkezik a felvétel vége időpont, akkor kiveszi a listából.Ha valakinek van valami infója a jelenségről, kérem ne tartsa magába.
Vagy vigyem vissza azonnal?
Jenő
-
poffsoft
veterán
válasz
JancsikaMr #359 üzenetére
Mondtam. :-) -
JancsikaMr
csendes tag
válasz
poffsoft #358 üzenetére
Szia! Még nem jött meg, mert ilyen hidegben a kínai vonatok ritkábban járnak
Ahogy megnéztem a termékleírást az általam rendelt, realtek 7601 chippel szerelt lesz, de már nem lesz alkalmam kipróbálni a wayteq-ben. Rendeltem az extrémben wayteq 97cx-et, és alcor wizardot is, de jelentem már mindkettő árát visszaszereztem tőlükNos ahogy írtátok, a vevővel általánosan nincs baj, ha csak arra kell, jó, de a felvételek különösen a kódolt csatornáknál úgy akadnak, hogy nem öröm hallgatni, az alcor összevissza adókról behangolt, gyenge antennajelű csatornákat, aztán össze-vissza rakta őket. Úgyhogy úgy kellett keresgetni a nézhetőeket a listában. Nem sokat mókoltam velük, mert nem volt hozzá türelmem. Nekem van a digitális televíziózás őskorából egy nyolc éves denver DMB-105HD , de nincs benne kártyaolvasó, igazából csak projektorhoz használom, mert nem tudom,m hogy a k..vvvva tv-n miért nem mehet kifelé egy minőségi (hdmi) képjel?
Egyébként visszatérve, az ALCOR Wizard saját wifijével egész jól lehetett boldogulni, nem egy erőgép, de aki nem akar százezerért mai tvt venni, annak 11ezrért megoldás lehet, hogy bármi ősleleten youtubot, meg saját filmeket nézhessen. Nekem van hozzá egy airmouseom, azzal nagyszerűen lehetett irányítani.
-
poffsoft
veterán
válasz
JancsikaMr #348 üzenetére
Megjött a wifid?
nekem most érkezett, sajna ez rtl8188, nem 5370, szóval meg sem nyikkan... -
poffsoft
veterán
válasz
JancsikaMr #356 üzenetére
persze
De csalódni fogsz szerintem -
JancsikaMr
csendes tag
válasz
poffsoft #353 üzenetére
Ha majd megérkezik, azért csak kicsomagolom , kíváncsi vagyok, de nyilván ha döcögős vissza a feladónak... de egyenlőre még sehíre sehamva
De kéne valami olcsó, jó, conaxos, mert az átkozott tvnek miért nincs egyetlen kimenete sem, amit ki lehetne vetíteni, ez engem mindig elszomorított.
-
poffsoft
veterán
válasz
JancsikaMr #352 üzenetére
Gyanús, hogy kell a chip. Másik wifiket nem ismerte fel.
Nekem is úton van egy ideje pár olyasmi kütyü.
Ha jót akarsz magadnak, ki se bontsad, küldd vissza.
Egy fos a firmware, és - bár udvariasan, szívélyesen egyeztetve- nem nagyon van esély frissítésre, javításra.
Erősen a nem ajánlott kategória!A médialejátszó külső srt-hez egy újabb adalék (ami amúgy elég korrekt) : NEM LEHET KIKAPCSOLNI!!
Ha van külső srt, bármit csinálsz, az bizony szépen ott lesz a filmen... -
darvinya
titán
válasz
JancsikaMr #350 üzenetére
Amiko -ról írtam MindigTv topikban, de erről verzióról máshol sem olvastam, így fentartással kezelem.Amiko honlap
Nekem HD8260+ -om van, ami már ennyiért elfogadható.Alcor Wizard = WayteQ Movie Box-al, ami egy rakás sz…
-
darvinya
titán
válasz
JancsikaMr #348 üzenetére
Igaz én váltottam Amiko-ra, de annál müködik ilyen WiFi.
-
JancsikaMr
csendes tag
válasz
poffsoft #341 üzenetére
Szia(sztok)!
...még a téma olvasgatása előtt a nagy fekete hétvégén én is rákattantam az edigiben egy HD97CXT2-re, óccsó volt, lehet hogy nem kellett volna!
Ugyan még nem érkezett meg, de ha ilyen sokat kell vele szöttyögni, lehet, hogy azonnal visszafordítom. Kíváncsi leszek a firmware verzióra. Kiderül, hogy bennragadt, vagy van új a nap alatt ebből a csodából!
Ami viszont érdekelne, az a wifis tapasztalatod. Azt írod a linken láthatóhoz hasonló, amit rendeltél...vajon az RT5370 chip a lényeges szempont, hogy működjön, vagy akár más chippel szerelt wifi adapter is működhet együtt a kütyüvel?
Én ettől a vásárlástól függetlenül pár hete rendeltem egy ilyet.[link]...nagyon várom hogy megérkezzen és akkor ki tudom próbálni.
-
Ming Cseng
csendes tag
válasz
darvinya #346 üzenetére
Köszönöm! Ez egy működő rendszer, minden jó állapotban van! A kábeleknek tuti nincs baja! A szétszedés előtt minden jó volt, csak most szivat! Nem adott hibaüzenetet. Kártya elmozdulhatott, én erre tippeltem, ezért kivette-visszatette, de nem lett jó. Kapcsolgatta, majd kiírta a kártya hibát, de az eltűnt és ezt a párat ugyanúgy nézheti! Azóta se írta ki újra, de nem talál csatornákat és a CONAX se írja ki az előfizetési adatokat!
-
darvinya
titán
válasz
Ming Cseng #345 üzenetére
"Kártya hiba" ezt írta ki egy pillanatra, majd ez eltűnt! A CONAX beállításnál se látja az előfizetői adatokat!
Elsőként cseréljen kártyát, mert általában akkor ír ki ilyeneket mikor rossz a kártya.
egy olyan szürke antenna kábellel a padláson lévő antennához.
Fél napra áramtalanította, szét szedte a kábeleket, majd össze lett dugva, de nem jön be csak pár csatorna.Másodikként kábel lecserélni jobbra, és a kötéseket rendesen megcsinálni.
Ha ezután sem jó, akkor van még tovább…
-
Ming Cseng
csendes tag
Sziasztok! SOS segítséget kérek..
Wayteq HD95CX box van otthon anyumnál és nem hajlandó az összes előfizetett csatornát beolvasni. Régi képcsöves TV-re van kötve egy olyan szürke antenna kábellel a padláson lévő antennához.
Fél napra áramtalanította, szét szedte a kábeleket, majd össze lett dugva, de nem jön be csak pár csatorna. Azok kiváló minőségben, random az alap csomagból, kódolatlanok és a családiból (erre van előfizetve). Mi lehet a baj? "Kártya hiba" ezt írta ki egy pillanatra, majd ez eltűnt! A CONAX beállításnál se látja az előfizetői adatokat! Gyári visszaállítást csináltattam vele telefonon, minden jól van összedugva, a kártya is (kis rész lóg csak ki, nem megy beljebb, lefelé, hátul van a chip), de így se jó! Kihez, hogyan forduljon? 1211-en nem tudtak segíteni, mert nem vagyok a box mellett és nem én kötöttem szerződést.. Mit kell át állítani a keresésnél, hogy jó legyen? Elmagyarázom neki telefonon, de a nőt tuti nem érti meg.. az előfizetés tesóm nevén van, de eddig jó volt, tuti a gépben lehet a hiba! Nem volt frissítve, nem ért anyum ehhez!
Nagyon köszönöm!!! -
poffsoft
veterán
válasz
darvinya #342 üzenetére
nem ez volt a kérdés.
a wifi teszt eredmény:
- smooth a youtube lejátszás
- hiányzik a magyar karakterek bevitele, bár a megjelenítés hibátlan.
- simán lekezeli a hubot.
hubon keresztül pedig a wifi mellett a pendrivék is mennek.
- külső rackban lévő winyót sajna nem sikerült felcsatolni, lefagy tőle- de ez lehet a kínai csodarack miatt is. -
poffsoft
veterán
válasz
darvinya #340 üzenetére
nem a dump nem volt tiszta.
Mi volt az ügy, amitől korrektre váltottak?más:
ma meg is jött a wifi egység.
kísértetiesen hasonlít erre a kütyüre (matrica nélkül):
USB\VID_148F&PID_7601&REV_0000lesz egy kis tesztelés
-
poffsoft
veterán
válasz
darvinya #334 üzenetére
Megint jelentkeztek:
"Egy fejlesztés és annak kiadása több hetet, sőt akár hónapokat is jelenthet.A jelenleg, illetve korábban jelzett kérdések véleményünk szerint nem befolyásolják lényegesen a készülék használhatóságát."
hmmm, ez picit vicces. A saját fejlesztőiknek sincs meg a forráskód, és sokáig tart visszafejteni???
Az meg külön extra, hogy egy év alatt egy tesztelőnek(?), vásárlónak sem tűnt fel ez a pár "bagatell" hibácska?
Viszont becsületükre legyen mondva, felajánlották a visszavásárlást!!! -
poffsoft
veterán
válasz
darvinya #334 üzenetére
A chinglishen picit besértődtek, közölték, ők magyar cég, értik a magyart. Szabadkoztam, hogy a google fordítóban sejtettem az elértés/nem értés hibákat. (Nevetséges).
Továbbították észrevételeim a fejlesztőiknek, ha lesz új fw, megtalálom a honlapon.
Hát, egy 10-es skálán aliexpress viszonylatban erős egyesre értékelném, mint panaszos. De mivel alapból magyarok, gyenge hármas.
Izgalommal várom, valaha lesz-e javítás. (mivel közel 1 éves a fw, és nem hinném, hogy még senki nem jelezte a hibákat, nem reménykedem)
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
darvinya #330 üzenetére
Ma válaszoltak!!!
Szerintem nem egy bolygón élünk.
És nem egy készülékről beszélünk.
Bár magyar a cégnév, és a cím, megpróbálkozom chinglishel, hátha akkor dűlőre jutunk:1.) Saját kedvencek csoport (Favorites group 1) összeállításakor semmilyen módon nem lehet a sorrenedet megváltoztatni. Az átrendezés után az exit/exit gombbal kilépve (vagy bármely más módon) NEM MENTI EL A BEÁLLÍTOTT SORRENDET. Ez rendkívűl bosszantó, a használhatóságot jelentősen korlátozó hiba.
" Nincs lehetőség a kedvenc csoportokon belül a csatornák áthelyezésére. Azok abban a sorrendben kerülnek be az adott listába, amelyben oda felvételre kerülnek. A használati utasítás sem tartalmaz arra vonatkozó ismertetést, hogy milyen módon helyezhetőek át a csatornák egy listán belül, így ez nem tekinthető hibás működésnek. Ez a korábbi modellek esetén is így működött, így ezzel kapcsolatos fejlesztés nem várható."
Szerintem meg de, de ez részletkérdés...2.) A page+/page- gombokkal szörfölve a csatornák közt, -csatornaváltás nélkül- az OSD számára beállított időkeret (4 mp) elteltével az OSD (info) ablak mindig bezáródik, így nem lehet a listán továbbléptetni (az aktuális csatornátol kezdené a léptetést, de egy tized másodperc múlva be is záródik). A Watchdog az OSD első megjelenéséhez képest számolja le a számlálót, és nem pedig az utolsó page +/page- gomb megnyomásától. Bosszantó, a használhatóságot korlátozó hiba, egyértelműen progarmozási hiba.
" Az OSD menü megjelenési ideje nem változtatható meg. Amennyiben a csatornaváltáskor megjelenő idő nem elegendő az információ elolvasására akkor az Info gomb megnyomásával az információ újra megjeleníthető. Ez megszokott működési mód a hasonló termékeknél, sőt akár digitális tunert tartalmazó tv-készülékek esetén is. Így ez szintén nem tekinthető hibás működésnek."
Tréfálsz, bolondozol kicsi xing li pu?3.) a menüben teljesen felesleges és megtévesztő a hálózati/youtube/rss/wifi menüpontok megjelenítése, mivel ilyen lehetőségekkel a készülék nem bír.
"A menüben látható hálózati funkció külön megvásárolható USB Wifi antenna esetén válik használhatóvá. A funkció nincs teljesen kidolgozva, így nem lett hirdetve a készüléknek ezen tulajdonsága."
Hurrá! Mondjuk jelen esetben a "stick" nem mint antenna fordítandó (from my best friend named google), nyilván egy Wayteq csoda wifi vevő kell majd hozzá.4.) A médialejátszó használhatóságát nagyban javítaná, ha nem a menükön keresztül, hanem a távszabályzó -tévénézéskor funkcióval nem rendelkező- tetszőleges billentyűjéhez is hozzá lenne rendelve az indítása, lásd "FILE" gomb.
" Köszönjük javaslatát. Korábbi típusok is a menün keresztül érték el a médialejátszó funkciót, mivel ez nem elsődleges funkciója a készüléknek."
Drága kicsi xing li pu. A 30 forintos kínai vackom speciel ezeket mind tudta, pedig az tényleg STB-ként volt (strong iv.) hirdetve, szemben ezzel a cuccal: "Wayteq HD-97CX T2 DVB-T vevő és Médialejátszó egyben"[link]5) A médialejátszó támogathatná a külső feliratokat is (.srt).
"Az .srt felirat támogatott a médialejátszó esetén!"
Drága kicsi xing li pu, köszönöm az infót, ki is próbálom!Szóval, ez eleg nehez laser jatekos lesz.
-
-
poffsoft
veterán
Sziasztok,
most vettem egy 97cxt2-t.
Tök vicces, hogy nem lehet a kedvencek csoportban sem beállítani a csatornák sorrendjét, bármit csinálok vele, nem hajlandó elmenteni a beállított sorrendet.
A másik, hogy a page+/page- gombbal az infoablakokban szörfölve nem lehet csatornát váltani, mivel az OSD idő lejárta után (az első gombnyomástól, vagyis az infoablak megjelenésétől számítva) minden gombnyomás után kb. egytized másodperc után bezárja az abalkot, és persze az aktuális csatornától kezdi a léptetést, de én 0,1 mp alatt max 1x tudom csak megnyomni a gombot.A médialejátszó gomb tényleg hiányzik a távirányítóról. Így erős túlzás mindenes médiajátékosnak hirdetni.
Bosszantó hibák, főleg, hogy két éve a noname strong stb-je simán jól kezelte ezeket a funkciókat...
De a youtube alkalmazás, meg az othello az nagyon hiányzott rá, meg a wifi opció és az rss is. Kár, hogy csak lan csatlakozás nincsen rajta....
Nem nagyon ajánlom...
-
Laki
tag
Üdv,kis segitség kellene.Nekem egy mappában lévő filmeket nemjátsza sorban hanem mindig ugyanazt.Erre van valami megoldás?Még soha nemvolt frissitve,nemigen használtuk.Kösz
-
iMaverick
addikt
Sziasztok! Mivel nem vagyok nagy szakértője a set top box-oknak, ezért gondoltam felteszem a kérdést itt, hátha tud rá valaki reagálni...
Tehát tegnap voltam barátnőmnél, akinek egy WayteQ HD97CX-et vettünk annó (mondván, hogy így lesz TV-je is és mediaplayer-e is). Tegnap valami gáz volt az adással, mint kiderült, valahogy sikerült elnyomkodni az antenna erősítést, meg a nyelvet is horvátra rakni, szóval nagy volt a "baj".
Viszont amikor ezzel megvoltam, akkor kapom tovább az infót, hogy a pendrive-ról nem megy az egyik film. Gondoltam magamban, hülye vagy-e?
Aztán jött a meglepi: a Film módba átváltva és a filmre ráállítva a kijelölést (tehát nem is indítottam el), rebootol a STB... WTF?
A firmware 1.13, miközben a Wayteq oldaláról 1.12-t lehet leszedni, szóval nem hiszem, hogy nagyon tudnék frissíteni...
A film maga egy XviD-es AVI...
Ja és a kedvencem: ha előtte megnyitogatok pár filmet és utána állok rá erre a renitensre, akkor meg simán lejátssza... Érthetetlen...
-
-
darvinya
titán
válasz
CityBoy007 #313 üzenetére
Akkor passz, távolról már nehéz megoldást találni.
-
darvinya
titán
válasz
CityBoy007 #311 üzenetére
WayteQ oldalról töltötted le a frissítő file-t?
-
darvinya
titán
válasz
CityBoy007 #309 üzenetére
Szia
Amit letöltöttél zip file csomag, amit ki kell csomagolni abs(i) file-á.
Ezt tudja telepíteni.Milyen felirat jön elő??
Azt tudni kell, hogy nem minden csatornához van TXT.(szinte már kihal ez a elavult adatfolyam) -
CityBoy007
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam ma egy WayteQ HD-97CX Set-Top Boksz-ot.
Valamiért amikkor TXT gombot megnyomom, mindig a feliratok jönnek be, ez miért lehet.
Próbáltam felrakni rá a legújabb frissítést, de mindig azt írta ki, amikor a START gombra nyomtam, hogy a bin fájl hibás. NTFS-re és FAT-ra is leformáztam a pendrive-ot de akkor se engedte frissítés. -
Vefy
csendes tag
sziasztok!
Rég nem írtam ebbe a fórumba, aminek az az oka, hogy a kütyü jól működött.... eddig.
Mostanában sokszor dobálja el a jelet az eszköz. A kérdésem a következő:
1, lehet -e hogy öregszik, és gondolkodnom kell a nyugdíjazásán?
2, az adótornyokon az adóteljesítmény változhat (Szolnok, besenyszögi)?
3, használja -e rendszeresen még valaki ezt a több éve kiadott mindig tv vevőt?
(a tévém nem tudja még az adásokat venni, elé van kötve)köszönöm a válaszokat!
Vef
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kistestvér után megérkezett a PH!TV-be a friss ropogós nagytesó, a HD95CX. Ráadásul nem csak a funkciók, de a belső is módosult kissé az elődhöz képest.
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest