- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
Blindness #249 üzenetére
Ebben a topikban a tied az első arrogáns hozzászólás.
Semmilyen érvet nem láttam az álláspontod mellett, csupán egy szánalmas, antiszemita fröcsögést.
Nem látom, ki milyen vitában maradt alul. A Te hozzászólásodig csak véleményeket olvastam, mely nem volt senkire nézve sértő. Majd megjelentél Te a 128-as IQ hányadosoddal, és kultúrát emberhez méltatlan stílusban nyilatkoztál.
Az én IQ-m 145, de valahogy nem jutott eszembe soha erre verni. Ezen felül egy 80-as IQ-val rendelkező egyéntől sem várnék niggerezést.Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Szélsőségesen... Ki is reagál szélsőségesen? Talán megérné kifizetni azt a tesztet, mert erős kételyeim vannak a 128-at illetően. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Blindness #249 üzenetére
Sehol nem maradtam alul a vitában, legfeljebb te láttad így, dehát a reakciód egyáltalán nem meglepő, nyilván rosszul esett, hogy többen is kicsit nevetségesnek találták a megjegyzéseidet.
Te beszélsz nekem "alacsony színvonalú arrogáns üzenet"-ről? Olvasd már el még egyszer, mit írtál:
"Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg."
Congratulations! Pont így beszél egy intelligens ember!Ezek valóban igazán komoly érvek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Blindness #239 üzenetére
az egyszerű üzeneteket a nyitóoldalon, a tükör előtt pózolós képeket, az ismerős-szám versenyt
Az egyszerű üzenetek a pózolós képek, az ismerőseidtől jöttek, hogy milyen ismerőseid vannak az a te dolgod, de ha olyanok akkor ne csodálkozz
Az ismerős szám verseny: nekem pl. sosem volt "túl sok" ismerősöm, mert akit láttam egyszer és bejelölt, szépen elutasítottam és annyi, ha te nem így tettél az ne az oldal hibája legyen márAlapból a témához: mértékkel és normálisan használva vannak előnyei, de alapvetően csak egy további közösségi szájt.
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest