Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
Blindness
üzenetére
Ebben a topikban a tied az első arrogáns hozzászólás.
Semmilyen érvet nem láttam az álláspontod mellett, csupán egy szánalmas, antiszemita fröcsögést.
Nem látom, ki milyen vitában maradt alul. A Te hozzászólásodig csak véleményeket olvastam, mely nem volt senkire nézve sértő. Majd megjelentél Te a 128-as IQ hányadosoddal, és kultúrát emberhez méltatlan stílusban nyilatkoztál.
Az én IQ-m 145, de valahogy nem jutott eszembe soha erre verni. Ezen felül egy 80-as IQ-val rendelkező egyéntől sem várnék niggerezést.Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Szélsőségesen... Ki is reagál szélsőségesen? Talán megérné kifizetni azt a tesztet, mert erős kételyeim vannak a 128-at illetően. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Blindness
üzenetére
Sehol nem maradtam alul a vitában, legfeljebb te láttad így, dehát a reakciód egyáltalán nem meglepő, nyilván rosszul esett, hogy többen is kicsit nevetségesnek találták a megjegyzéseidet.

Te beszélsz nekem "alacsony színvonalú arrogáns üzenet"-ről? Olvasd már el még egyszer, mit írtál:
"Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg."
Congratulations! Pont így beszél egy intelligens ember!
Ezek valóban igazán komoly érvek. 
-
PazsitZ
addikt
válasz
Blindness
üzenetére
az egyszerű üzeneteket a nyitóoldalon, a tükör előtt pózolós képeket, az ismerős-szám versenyt
Az egyszerű üzenetek a pózolós képek, az ismerőseidtől jöttek, hogy milyen ismerőseid vannak az a te dolgod, de ha olyanok akkor ne csodálkozz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ismerős szám verseny: nekem pl. sosem volt "túl sok" ismerősöm, mert akit láttam egyszer és bejelölt, szépen elutasítottam és annyi, ha te nem így tettél az ne az oldal hibája legyen már
Alapból a témához: mértékkel és normálisan használva vannak előnyei, de alapvetően csak egy további közösségi szájt.
-
Aktív témák
- Kutya topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Assassin's Creed Shadows Magas FPS-csökkenés Windows 11 rendszeren!
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a legszarabb kultúrfölény látszatát kelteni akaró duma, amit mostanában olvastam... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)