- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
Köszönöm az ajánlást, természetesen az üzenetem előtt átfutottam a fentebbi okfejtéseket, így a tiedet is. Van benn ráció, de az igazság az, hogy ilyen alapvető feladatok ellátására, illetve információk beszerzésére ezer más (egy közönséges TV újság [lehet online is - port.hu] például az említett előnyök igen nagy hányadát lefedi, de a többire ott az e-mail, telefon, stb.) médium alkalmasabb a faszbuknál. Hogy csak egy okot említsek, nem kell tengernyi hülyeségben kutatni a használhatót. Értsd: Nem kell 30 új "partyfoto" kommentjének a lájkolására írt kommentjei, és az ebből alapított 10 agyament csoporthoz csapatlakozók listája felett átgörgetni, hogy megtudd, hogy Queensryche koncert lesz Budapesten. Persze, le lehet egyesével tiltani a nem kívánatos elemeket, de egyszerűbb, ha inkább a megfelelő módon próbálja az ember megszerezni a kívánt információt.
Másfelől az, hogy magam sosem regisztráltam erre a phishing oldalra, nem jelenti azt, hogy nem ismerem. Láttam már több ismerősömét is, mert persze mind nagyon rá van kattanva, részemről ettől még taszító az egész.
Álláspontom tehát változatlan, kívánom minden lájkolónak, hogy száradjon el az eper a farmján.
Aktív témák
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest