- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #245 üzenetére
Úgy gondolom, hogy én álláspontomat érvekkel támasztottam alá, így nem teljesen világos mi szükség volt erre az alacsony színvonalú arrogáns üzenetre, főleg azt is figyelembe véve, hogy te ezen topicban már többször alulmaradtál a vitában, és súlyos inkompetenciát mutattál alapvető érvelésmenetek és az ahhoz felhasznált eszközök (pl. irónia) interpretálásában. Ennél fogva e felsőbbrendűnek mutatkozó, valójában azonban igen alantas megjegyzést nem igazán tartom helyénvalónak.
@Jim Tonic: Te üzenetre ugyanez érvényesül. Mellesleg két évvel ezelőtti felmérés szerint az intelligencia hányadosom 128, melyet hajlandó vagyok bizonyítani is, ha állod a teszt költségeit. Feltételezve tehát, hogy az IWIW felhasználói a társadalomból véletlenszerűen kerülnek ki az átlagos IQ 100 körül mozog, melyet a 128 az én matematikai ismereteim szerint semmilyen módon nem ront.
@PazsitZ: Jogos, teljesen. Sajnos az én életkorom rétegére az ilyen viselkedés jellemző, de úgy gondolom, hogy ez nem az én felelősségem.
Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Aktív témák
- Parfüm topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest